Kako skriti IP naslov na Firestick

Kako skriti IP naslov na Firestick? Ta Firestick, ki ga imate, lahko veliko stori za vas, če bi ga uporabili do konca. Firestick je prenosna naprava, v katero priključite USB vrata televizorja, da jo spremenite v pretočno napravo, saj vam omogoča dostop do vseh vrst storitev pretakanja prek televizije. Firestick je večinoma priljubljen med Kodi uporabniki, ki se jim zdi koristno namestiti Kodi nanj. Vendar pa obstaja veliko stvari, ki bi lahko pokvarile zabavo, če imate Firestick, kot so geo-omejitve. Številni kanali za pretakanje in dodatki Kodi, ki so na voljo na Firestick, so v nekaterih državah nedostopni. Če želite ohraniti svojo izkušnjo Firestick, potrebujete ponudnika storitev VPN. Lastniki Amazon Fire TV Stick lahko uporabijo VPN, da skrijejo svoje IP-je in tako odblokirajo geo-zaklenjeno vsebino pretoka in ohranijo zasebno aktivnost.

Kako skriti IP naslov na Firestick

Kako skriti IP naslov na Firestick

Kako skriti IP naslov na Firestick z uporabo VPN

VPN deluje tako, da šifrira ves vaš internetni promet in ga usmeri prek strežnika na želeno mesto. Svojo lokacijo lahko “ponarejate” in izgledate, kot da se povezujete z internetom iz druge države ali regije. To omogoča deblokiranje geografsko omejene vsebine v pretočnih aplikacijah, kot so Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer in HBO. Poleg tega lahko uporabniki Firestick-a, ki imajo nameščen Kodi, skrijejo podatke o svojem internetnem prometu pred prevračanjem ponudnikov internetnih storitev. Preberite nadaljevanje, če želite izvedeti načine, s katerimi namestite VPN, da pozneje prikrijete svoj IP na Firestick. Nastavitev ExpressVPN-ja na Firestick je precej preprosta. VPN aplikacija sama je brezplačna, vendar jo potrebujete ExpressVPN Tukaj je opis, kako lahko preprosto skriti IP naslov svojega Amazon Fire Stick z nameščanje VPN na njem:

 1. Najprej pojdite na ExpressVPN in registrirajte svoj VPN račun.
 2. Zaženite svoj Fire Stick ali Amazon Fire TV.
 3. Pojdite na »Aplikacije« na vrhu začetnega zaslona.
 4. Zdaj izberite »Kategorije« -> “Utility”.
 5. Izberite aplikacijo ExpressVPN.
 6. Če na FireStick-u ne najdete razdelka »Utility«, preprosto uporabite funkcijo iskanja in poiščite ExpressVPN v trgovini Amazon.
 7. Nato za prenos aplikacije izberite gumb »Pridobi«.
 8. Po prenosu in namestitvi izberite »Odpri«.
 9. Nato se prijavite v aplikacijo VPN z uporabniškim imenom in geslom ExpressVPN.
 10. Na koncu izberite mesto strežnika VPN, s katerim se želite povezati.
 11. Ko je vzpostavljena povezava VPN, preprosto kliknite gumb doma na daljinskem upravljalniku Fire Stick.
 12. Najboljši VPN za Firestick

Najboljši VPN za skrivanje naslova IP na FireSticku

Če imate na trgu dobrega ponudnika storitev VPN, morate paziti na hitro, zanesljivo in varno. Medtem ko vsi VPN upočasnjujejo vašo internetno povezavo, nekateri bolj kot drugi. Poleg tega, če nameravate zlomiti Firestick in nanj vstaviti Kodi, boste potrebovali VPN, ki deluje z vsemi dodatki Kodi. Da ne omenjam, VPN, ki ohranja vašo zasebnost, ko gre za vašo zgodovino prenosov. Če še niste kupili VPN-ja za Firestick, si oglejte nekaj najboljših predlogov VPN za Firestick:

ExpressVPN

Ta ponudnik storitev ima veliko omrežje strežnikov po vsem svetu. Samo nekaj storitev VPN vam omogoča, da spremenite območje Netflix v ZDA in pretakate njegovo vsebino v tujino, in ExpressVPN je najboljši za to delo. To pomeni, da lahko uporabite ExpressVPN za odblokiranje ameriških kanalov, kot so Amazon Prime, Hulu, Showtime, Netflix in še veliko več na vašem FireSticku. ExpressVPN se drži stroge politike brez zapisov in uporablja močne varnostne protokole za zagotavljanje ohranjanja visoke ravni varnosti. Poleg tega lahko vzpostavite tri hkratne VPN povezave in poiščete pomoč pri njihovi 24/7 službi za stranke. Preberite več o ExpressVPN v ta pregled.

BulletVPN

Kljub temu, da je nov na sceni storitve VPN, BulletVPN naredil presenetljivo dobro, ko so ga preizkusili na FireSticku. BulletVPN ponuja mrežo strežnikov v vseh delih sveta in vam lahko pomaga odblokirati vse vrste pretočnih kanalov. Pri tem ponudniku storitev ni shranjenih dnevnikov, za zagotovitev varnosti pa so uporabljeni protokoli za šifriranje najvišjega razreda. BulletVPN ponuja 30-dnevno politiko vračila in 24/7 premijsko podporo prek e-pošte ali klepetanja v živo. Več o tem ponudniku storitev kliknite tukaj, če ga želite prebrati pregled.

IPVanish

Od številnih preizkušenih ponudnikov storitev VPN, IPVanish se je izkazal za enega najhitrejših. Za zaščito zasebnosti in uporabnost je dosegla visoko oceno. To je odlična aplikacija VPN, ki se uporablja na Firestick, saj deluje z vsemi Kodi dodatki. Prav tako je eno najlažjih za nastavitev, ker je njegova aplikacija zdaj v uradni vgrajeni trgovini z aplikacijami, kar je najbolj hiter način. IPVanish omogoča neomejeno p2p hudourništvo in ponuja 7-dnevno brezplačno preskusno različico. Za več informacij o programu IPVanish preberite Ta članek.

Prednosti skrivanja IP naslova na Firestick

Eden od številnih perkusov namestitve VPN-ja na vaš Firestick je, da skriva vaš IP. Pravzaprav si lahko izposodite drug IP naslov iz druge države. To je pomembno, ker po zamenjavi vašega IP dostopate do vsebine te države. Prav tako bi vas zelo težko zasledili ponudniki internetnih storitev in tretje osebe. Skrivanja svojega IP-ja nikakor nimate koristi in imamo seznam, ki dokazuje ravno to:

 • Reševanje vseh blokov za dostop do interneta s praktično spreminjanjem lokacije.
 • Brskaj po spletu anonimno.
 • Preprečite tretjim osebam, da uporabljajo vaš IP naslov proti vam.
 • Pridobite internetno svobodo.
 • Dostopajte do aplikacij z omejenim geografskim dostopom, kot so ameriški Amazon Prime Video, Netflix, Hulu in BBC iPlayer na svojem FireSticku
 • Odblokirajte blokirane ali prepovedane dodatke Kodi.
 • Skrij svojo geografsko lego.
 • Obvozite vse filtre vsebine, prepovedi ali črne sezname.
 • Skrijte svojo dejavnost pri ponudniku internetnih storitev.
 • Zaščitite svoje podatke pred vladnim nadzorom.

Kako zakriti IP naslov na Amazon Fire Stick

Če ste pred kratkim kupili Firestick in upate, da boste gledali Netflix ali Hulu zunaj ZDA, se to ne bo zgodilo. Sovražite, da razstrelite mehurčke, toda edini način, da boste imeli razkošje pretakanja vsebin po vsem svetu, je, če skrijete svoj IP naslov. Skrivanje IP-ja bi zahtevalo namestitev VPN-ja na Firestick. Uporabniki Kodija bi imeli tudi na Firestick-u uporabno VPN, ki je zelo odkrito, brez česar ne morete iti. Pozneje se nam zahvalite, tukaj lahko berete o tem najboljši VPN-ji za Firestick.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me