Какво е Netflix? Как работи?

Какво е Netflix? Netflix е глобален онлайн видео по поръчка услуга за стрийминг. Това по принцип означава, че можете да се абонирате за Netflix, за да го направите гледайте филми и телевизионни сериали онлайн. Той се превърна в идеалния канал за мнозина мозък ножове. Заглавията, достъпни за поточно предаване, зависят главно от вашия Регион на Netflix. Всеки регион на Netflix има различна библиотека. Netflix добавя и премахва филми и телевизионни предавания към всеки регион на Netflix всеки месец. Едно предимство на тази политика е, че винаги има свежо съдържание. Недостатъкът е, че сериал, който гледате, може изведнъж да стане недостъпен. След като се абонирате за Netflix, вие сте свободни да предавате всички филми и телевизионни предавания, достъпни без допълнителни разходи.

Какво е Netflix? Как работи?

Какво е Netflix? Как работи?

Колко струва абонамент за Netflix?

Има три основни абонаментни планове за Netflix, от които можете да избирате:

  • 7,99 $ / месец: Гледайте Netflix в SD (стандартна дефиниция) на един екран. Това означава, че можете да гледате само Netflix едно устройство по всяко време.
  • 9.99 / месец: Гледайте Netflix в HD (Висока разделителна способност) на два екрана едновременно, т.е. вие и членът на семейството можете да гледате Netflix две различни поточни устройства по същото време.
  • 11.99 / месец: Гледайте Netflix в HD и Ultra HD На четири различни поточни устройства едновременно. Този план е по-подходящ за големи семейства.
  Cómo ver Spectrum TV fuera de los EE. UU.

Можете да се регистрирате за безплатна 30-дневна пробна версия на Netflix. Ако не анулирате абонамента си в рамките на първия месец, абонаментът ви за Netflix автоматично ще продължи. Можете да се откажете по всяко време и не са включени такси за анулиране.

Как мога да се абонирам за Netflix – Какво е Netflix?

За да се абонирате за Netflix, преминете към Уебсайт на Netflix. По принцип се нуждаете от кредитна карта и адрес. Както вече споменахме, първият месец е безплатен, така че няма какво да губите, ако искате да го опитате.

На какви устройства мога да предавам Netflix?

Една от причините Netflix да стане толкова популярна е, че той е практически достъпен на всяко стрийминг устройство, за което се сетите. PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Smart TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Chromecast, PS4, PS3, Xbox, и Wii всички поддържат Netflix.

Къде мога да предавам Netflix – Какво е Netflix?

Netflix се предлага в целия свят с изключение на Северна Корея, Китай и Сирия. Имайте предвид, че всеки регион на Netflix има различно съдържание, т.е. филми и телевизионни предавания, налични в Netflix САЩ може да не е наличен в други региони. Това се дължи главно на раздаването на авторски права, сключващо подписване на Netflix с притежателите на авторски права. Американската Netflix е най-популярната, защото има най-много заглавия. Можеш да използваш VPN да се променете вашето онлайн местоположение онлайн и гледайте САЩ Netflix вместо вашия местен Netflix.

Как мога да деблокирам американския Netflix извън САЩ?

Ако живеете извън САЩ, все още можете да получите достъп до Американска библиотека на Netflix. Имайте предвид, че можете да използвате съществуващия си акаунт в Netflix, т.е. няма нужда да се абонирате отново. Netflix основно използва вашия IP адрес за да определите вашите местоположение и съответно ви предоставят достъп до вашия местен регион на Netflix. Чрез използване на VPN услуга като ExpressVPN, стигаш до променете вашия IP адрес и да получите Американски IP адрес вместо. Докато сте свързани с Американски VPN сървър, ще имате достъп до Американски регион Netflix.

Какви са алтернативите на Netflix?

Въпреки че Netflix е един от най-популярните поточни канали в света, някои други стрийминг услуги предлагат равно, ако не и по-добро съдържание. Hulu, HBO Go, ABC Go, Crackle, и Вуду всички са еднакво впечатляващи поточни канали. Най-добрите канали са базирани в САЩ и са geoblocked в чужбина. Помислете за използване VPN за да деблокирате тези канали, ако живеете Великобритания, Канада, Германия, Франция или Мексико.

  Как да гледате НФЛ на Року

Какво е Binge-Watching?

Непрестанно гледате е термин, който вероятно чувате много от хора, които гледат Netflix. Това на практика означава последователно гледане на няколко епизода на телевизионен сериал.

Какво е Netflix? Трябва ли да се абонирам?

Е, абонамент за Netflix си струва парите, ако живеете в САЩ. В други региони филмите и телевизионните предавания, както по отношение на количество, така и по качество, оставят много да се желае. Ето защо толкова много потребители на Netflix разчитат VPN да се деблокирайте и гледайте американския Netflix извън САЩ.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me