Най-добър VPN за Canal +

Ако имате вкус към френско забавление, тогава Canal + е един канал, в който наистина трябва да погледнете. Услугата има широк спектър от канали, които се предлагат както за френските си зрители, така и за своята английска аудитория. Основана през 1984 г., услугата има десетилетия опит в това как да разпространявате качествено съдържание и най-доброто от всичко, че повечето от предлаганото съдържание е безплатно. За достъп до съдържание от услугата, ще трябва или да влезете в уебсайта им или да изтеглите удобното за тях приложение myCanal.


Най-добър VPN за Canal Plus

Най-добър VPN за канал+

Най-добър канал + VPN обобщен

Обобщих целия преглед в списъка по-долу. Ето ги най-добрите 5 доставчици на VPN услуги, които можете да използвате, за да гледате Canal Plus в чужбина:

 1. ExpressVPN
 2. VyprVPN
 3. CyberGhost
 4. BulletVPN
 5. IPVanish

Canal Plus е наличен извън Франция

Каналите като Canal + Cinema, CanalPlay и myCanal са само извадка от вида програмиране, който ще получите от Canal +, но за повечето потребители това е вярно само ако се установят във Франция. В случай, че сте френски експедит, живеещ в чужбина, ще ви бъде предоставена следната грешка всеки път, когато опитате да гледате на живо или по поръчка съдържание на Canal Plus онлайн:

„Невъзможно е да се поддържа, да се свързва интернет с интернет.“

Това представлява много тежко положение, особено ако сте френски експедит, който може би е изпратен да работи в страни като Швейцария, Австралия, Белгия, САЩ или Великобритания. Уебсайтът Canal + и услугата за стрийминг разчитат на георестриктивни блокове, за да се гарантира, че само потребители със седалище във Франция могат да се поточат и причините за това могат да варират от лицензионни договорености до ограничения на честотната лента, както и общо предпочитание за местната аудитория.

Каквато и да е ситуацията, невъзможността да излъчвате любимите си предавания от Canal +, докато сте извън Франция, може да доведе до сериозен случай на домашна помощ и да ви държи непонятно за това, което се случва вкъщи. За да заобиколите този проблем и да отблокирате Canal Plus от чужбина, това, което по същество трябва да имате, е френски IP адрес. За тези, които не знаят, IP адресът е това, което бихте приравнили като вашия цифров отпечатък. Този адрес се използва от сайтове и доставчици на интернет услуги, за да установят няколко неща относно потребителя, като например тяхната идентичност и местоположение. За да можете да предавате Canal + от чужбина, ще ви е необходимо решение, което ви предоставя френски IP адрес и няма друг инструмент, който да прави това, както и VPN.

Използване на VPN за гледане на канал + извън Франция

VPN е кратка за виртуална частна мрежа, която е група от защитени сървъри, към които се свързвате, така че вашият трафик да бъде криптиран. Всички тези сървъри са базирани в различни страни, така че за да гледате Canal + извън Франция, трябва да се свържете с услуга, която има сървъри базирани там. Свързването с един означава, че ще можете да търсите вашия IP адрес за френски, така че сайтът Canal + няма да може да определи, че имате достъп до него извън страната.

Както споменахме по-горе, използването на VPN означава, че ще имате криптирани данни, което означава, че дори вашият интернет доставчик няма да може да дешифрира каквото и да сте онлайн. Това е чудесно, тъй като ще избегнете всички ограничения, които се налагат на потребителите, които са склонни да използват много честотна лента за стрийминг. Известно е, че доставчиците на интернет услуги управляват използването на честотна лента чрез скорости на дроселиране на връзката, а също и подслушването на потребителската активност за прилагане на специфични за потребителя блокове към определени уебсайтове. Абонирането за надеждна VPN услуга ви помага да избегнете всичко това и гарантирате, че достъпът до Canal + чрез уебсайта или приложението myCanal е гарантиран, независимо къде се намирате.

Най-добрите VPN за канал+

В съответствие с това да ви помогнем да постигнете истинска свобода и гъвкавост онлайн, ние вече направихме основите за вас и идентифицирахме VPN доставчици, които предлагат най-добрата стойност за вашите пари:

1. ExpressVPN

Много от другите доставчици на пазара намират доста трудно да съпоставят това, което ExpressVPN може да предложи. Услугата има около 2000 сървъра в своята мрежа и е базирана по подходящ начин извън Британските Вирджински острови. Такова местоположение е особено удобно, тъй като няма правила за регулиране на данните, които се прилагат там, а услугата също има много строга политика за нулева регистрация. С ExpressVPN потребителите имат възможност да свържат до 3 устройства едновременно и това ще гарантира, че сигурността, осигурена чрез 256-битовото AES криптиране, се разпространява навсякъде.

Доставчикът е и един от най-награждаваните в бранша, като може да се похвали с награди, признавайки примерното им обслужване на клиенти. ExpressVPN гарантира, че потребителите също така получават защита при споделяне на файлове чрез P2P връзки, а също така предлага възможност да изберат от OpenVPN, IPSec и дори IKEv2 като предпочитани VPN протоколи. Абонатите също ще се възползват от функции като разделно тунелиране, превключвател за автоматично убийство, скрит сървър и награда за препращане на клиент, който се регистрира успешно. Разгледайте нашия ExpressVPN преглед, ако искате да научите повече за услугата.

2. VyprVPN

На второ място в нашия списък имаме доставчик, базиран извън Швейцария, който гарантира, че всички негови потребители имат криптиран трафик чрез широкия им набор от над 700 сървъра. Чрез тази мрежа потребителите могат да избират от над 200 000 IPS, както и редица други добавени функции. С до 5 едновременни връзки, предлагани за потребителите в своя премиен план, потребителите могат да имат широка гама от устройства, работещи на Android, iOS, Mac или Mac OS, напълно защитени.

VyprVPN е доста популярен и заради протокола си Chameleon, който работи чрез разширяване на метаданни на пакети OpenVPN и гарантира, че потребителите могат да използват услугата неоткрити дори в страни, където извършват дълбоки проверки на пакети, за да намерят и блокират всеки, който използва VPN. Услугата също е торент приятелска, предлага превключвател за интернет убийство и се случва да притежава всички свои сървъри. Трафикът на абонатите също се поддържа сигурен чрез 256-битово AES криптиране на AES, а за тези, които искат да изпращат защитена комуникация, приложението Cyphr за съобщения на доставчика също така гарантира на потребителите, че всички текстове, които изпращат, са криптирани. За да знаете точно какво може да направи VyprVPN за вас, предлагаме да преминете през нашия преглед на VyprVPN.

3. CyberGhost

Бързо, удобно и достъпно. Това почти обобщава вида услуга, която вероятно ще получите от CyberGhost VPN. Услугата е със седалище в Румъния, която е напълно извън която и да е от териториите на „14 очи“. Това означава, че тяхната политика за нулева регистрация е солидна, следователно никой от трафика, пренасочен през някой от техните 1300+ сървъри, никога няма да бъде разследван. Услугата също има приложение, което е предназначено да гарантира, че всеки, който работи с Windows, Android, iOS или Mac базирана услуга е в състояние да се свърже, и предлага OpenVPN, L2TP и IPSec като основните VPN протоколи, от които да избира.

От потребителския интерфейс е много лесно да се установи, че CyberGhost има едно от най-удобните за употреба приложения на пазара, тъй като всичко е много ясно предвидено за абонатите. Услугата също поддържа използването на Tor и това ви гарантира да останете напълно анонимни, докато сте онлайн. Torrenting е позволено и с ограничение на връзката до 5 устройства няма причина да не защитите цялата си електроника с възможност за интернет. Ние имаме по-пълна разбивка на това, което този доставчик може да направи за вас и можете да намерите цялата тази информация в нашия CyberGhost VPN преглед.

Заключение за най-добрия VPN за канал+

Това, че сте далеч от родината си, не бива да ви възпира да получавате най-новите актуализации на новини или да се наслаждавате на програми, с които вече сте свикнали. Вземете VPN и се уверете, че можете да поточно от Canal +, въпреки че сте далеч от Франция.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map