Най-добър VPN за Google Play Филми

С онлайн стрийминг се превръща в един от основните начини, по които хората в днешно време консумират съдържанието си, не мина толкова време, преди Google да реши да бъде част от това действие. Google Play Movies предлага значително голям каталог от филми и телевизионни предавания, които да пресеете. Платформата обаче е достъпна само от потребители от около 110 държави. Освен това библиотеката със съдържание, до която получавате достъп, също варира в различните страни.

Най-добър VPN за Google Play Филми

Най-добър VPN за Google Play Филми

Това може да бъде много разочароващо особено за някой, който разчита на платформата за своите поточни нужди. За щастие, има решение, което може да помогне да се решат всички тези проблеми, виртуална частна мрежа.

Какво е Google Play Филми и ТВ?

Създадена първоначално през 2012 г., Google Play Филми и ТВ наскоро претърпяха значителна реконструкция на своята услуга, за да съответстват на това, което конкурентите имат в магазина. Услугата предлага изключително съдържание, което можете да филтрирате през категории като възраст, жанр, филмово студио или телевизионна мрежа. Тъй като услугата е продукт на Google, разбира се, че потребителите на Android получават по-добро клиентско изживяване. Потребителите на iOS също могат да получат достъп до услугата чрез своите устройства на Apple, но с определени ограничения.

Цената за наемане или закупуване на филм на платформата е почти същата като тази, която бихте направили в други платформи. Следователно това наистина не трябва да бъде толкова голям фактор, който трябва да се има предвид. Това, което може да оцените обаче, е висококачественото видео, което потребителите изпитват при поточно предаване. Потребителите получават съдържание до 4K HDR качество. Ще ви хареса това, ако предавате поточно на голям екран. Chromecast е един от начините, по които можете да направите това.

Услугата разполага и с някои много умни функции на езика в бузите, като категория филми и предавания „Не е на Netflix“. Той има и някои иновативни функции. Разполага с информационни карти, които препредават някаква история на историята за който и да е актьор, който имате на екрана, когато играта е поставена на пауза. Услугата се възползва и от наскоро пуснати заглавия на каси. Те идват на по-висока цена, но си заслужава Като цяло услугата определено е в съответствие с това, което други по-популярни стрийминг услуги могат да предложат. Въпреки това, поради регионалната достъпност, ще трябва да бъдете много стратегически по отношение на поточното предаване от услугата, докато пътувате в чужбина.

Как да предавате от Google Play Филми в чужбина

Каналът е подложен на регионални ограничения. Например това, което ще види потребител в САЩ, е много различно от това, което потребителят в Европа може да избере да предава. 

VPN или виртуална частна мрежа правят възможно абонатите на Google Play Movies да заобиколят всички препятствия, които са резултат от тяхното местоположение. Как е възможно? Е, използването на VPN позволява на потребителите да скрият местоположението си и да криптират връзката си. Местоположението им се скрива винаги, когато насочват трафика си през отдалечени сървъри. След като се установи връзка с отдалечен сървър, редица подробности, кодирани в потребителския IP се променят. Тези подробности включват местоположението, от което потребителят разглежда.

Всичко, което трябва да направите, е да насочите връзката си през базиран в САЩ сървър. Когато направите това, услугата ще ви разпознае като намиращи се в САЩ и следователно ще предостави неограничен достъп. Не само това, но и ще можете да осребрите подаръчни карти, докато сте извън САЩ. Същото важи и за потребител, който е базиран в Европа, поддържан регион, но предпочита достъп до американската библиотека със съдържание. Ето как можете да получите достъп до библиотеката на абонатите на Google Play Филми в САЩ:

  1. Регистрирайте се при доставчик на VPN.
  2. Инсталирайте приложението VPN на вашето устройство и влезте.
  3. Свържете се с американски сървър.
  4. Променете своя Google Play регион.
  5. Купете или наемете филма си.
  6. Насладете се на неограничен стрийминг в Google Play Филми.

Можете да спечелите повече предимства, като използвате VPN услуга за управление на вашата връзка. Но понякога големият брой на предлаганите услуги затруднява избора на една. За да ви помогнем с това, съставихме кратък списък от доставчици, за които сме сигурни, че предлагат само най-доброто. Погледнете нашия списък с най-добрите VPN мрежи за Google Play Филми по-долу.

Най-добрите VPN мрежи за Google Play Филми

1. ExpressVPN

Предявяването на претенция към първото място е ExpressVPN, реномирана услуга, която има повече от 2000 сървъра по целия свят на своето име. Услугата е базирана на Британските Вирджински острови и по много добра причина също. Тази област не подлежи на никакви политики за ограничаване на данни от никоя власт. Така че можете да сте сигурни, че данните ви никога няма да бъдат предадени или записани от услугата. Неговата политика за нулева регистрация е доказателство за това. По отношение на сигурността ExpressVPN предлага 256-битово AES криптиране, със специален акцент върху OpenVPN като предпочитан VPN протокол.

ExpressVPN също позволява до 3 едновременни връзки и работи доста добре с Tor над VPN за пълна анонимност. Услугата също има пакет от скрити сървъри, с които потребителите могат да се свържат, ако са базирани в силно цензуриран регион. Услугата има и функция за разделно тунелиране, при която потребителите могат да избират кои части от нейния трафик искат да кодират. Има и DNS функция с нулево познание, която потребителите на Smart DNS ще намерят за доста полезна. За още повече подробности за това какво се крие в магазина, след като се абонирате за този доставчик, разгледайте нашия ExpressVPN преглед.

2. IPVanish

IPVanish е друг уважаван доставчик, който е повече от способен да предоставя неограничен достъп до Google Play Филми без никаква форма на ограничение. Този доставчик има седалище в САЩ. Той контролира разширената си мрежа от над 1500 сървъра и брои. Услугата използва същото 256-битово AES криптиране, но това не му позволява да забави скоростта на сървъра си. Всъщност IPVanish е най-добрият доставчик за потребители, които ценят както скоростта, така и сигурността, като онлайн геймърите и торенторите.

Услугата предлага толкова голяма поддръжка на торентите и това прави напълно ясно на нейния уебсайт. IPVanish дава възможност за неограничен трансфер на файлове от peer to peer, както и пълна анонимност за всеки торрент. Това е в допълнение към капацитета му да поддържа до 10 регистрирани устройства под един акаунт. Всички тези десет се наслаждават на неограничена честотна лента, както и неограничени възможности за превключване на сървъри. Ако инсталирането на VPN клиента на вашето устройство е твърде трудно, IPVanish предлага алтернатива в името на неговата SOCKS5 уеб прокси услуга. Това ви позволява да получите достъп до международно съдържание, като заобиколите всякакви географски ограничения. Ако всичко това ви звучи вълнуващо, отделете малко време и преминете през нашия преглед на IPVanish за пълна разбивка на услугата на този доставчик.

3. NordVPN

В заключение на нашия списък е доставчик, който просто е закръглен по отношение на функциите и със сигурност покрива всичките ви бази, когато сте онлайн. NordVPN е доставчик на най-високо ниво, базиран в Панама, който има низ от 4000 сървъра под управление в повече от 60 страни. Услугата е постигнала това за по-малко от десетилетие, а стандартът на доставяното качество е сравним само с няколко. NordVPN също използва индустриалния стандартен 256-битов протокол за криптиране AES, но има още няколко инструмента и функции, които правят това още по-ефективно.

На първо място сред тях е функцията за двойно шифроване на VPN. Тази функция пренасочва данни от устройството на клиент на NordVPN през две устройства вместо едно. Това със сигурност прави нещата още по-сигурни от първоначално предвиденото. Услугата също използва своя лост над броя сървъри в мрежата си, за да се специализира, за да обслужва клиентите си по-добре. Това означава, че NordVPN оптимизира сървърите си да изпълняват определени задължения по-добре от други. Това, разбира се, зависи от това, което абонатът възнамерява да прави онлайн. Абонатите също се възползват от списък на специални IP адреси, ако желаят, както и пълна поддръжка на протокола Tor over VPN за пълна анонимност онлайн. За да получите по-добро разбиране на този способен доставчик, препоръчваме да преминете през нашия NordVPN преглед.

Заключение за най-добрата VPN за Google Play Филми

Тъй като Google продължава да пуска повече продукти и услуги за употреба, няма съмнение, че използването на VPN във връзка с тези услуги само ще помогне да се гарантира, че вашите данни остават лични дори при продължителна интеграция. Трите VPN, които сме изброили по-горе, са повече от способни да защитят вашите данни и да поддържат пълната си свобода от местоположения или ограничения, когато сте онлайн.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me