Най-добър VPN за Redbox

Redbox е компания, която е добре известна с това, че се придържа към своя модел за наемане на филми в момент, когато целият свят продължава да обхваща онлайн стрийминг. Изненадващо е, че техният физически модел за наемане на DVD продължава да се развива добре, въпреки прогнозите, че до този момент те биха загубили пазарния си дял. Това може да е резултат от продължителния ефективен маркетинг или просто от факта, че клиентите му са толкова лоялни към своята марка. Какъвто и да е случаят, успехът му в поддържането на бизнеса под наем не е спрял компанията да се впуска в услугата за поточно видео по заявка.

Най-добър VPN за Redbox

Най-добър VPN за Redbox

Какво е Redbox?

Redbox продължи да стартира своето видео на платформата за търсене по-рано през 2013 г. По-късно обаче подобри решението си, като премина от абонаментен модел към този на видео при поискване. Това означава, че услугата продължи да предлага същата услуга за отдаване под наем, която правеше чрез своите павилиони, но сега я разшири до дигиталната версия на своите продукти. Ръководителите на RedBox твърдяха, че е далеч по-евтино, тъй като им позволява да управляват по-добре приходите и да избягват проблеми с лицензирането.  

Дублиран Redbox при поискване, услугата позволява на потребителите да наемат филмите си от $ 2 до $ 4 за 48 часа. Първоначалното ценообразуване е за заглавия, които са в списъка им по-дълго, докато последното е за много по-нови издания. Тези, които искат да притежават заглавия за добро, могат да ги закупят за $ 10 или повече. Като услуга, която стартира с около 7000 заглавия, Redbox on Demand сигурно обещава да бъде полезна услуга за стрийминг, за да проверите.

Като услуга, която разполага с наемните си павилиони само в САЩ, има смисъл Redbox on Demand да следва същия път. Това вероятно е поради различните проблеми с лицензирането, до които може да се стигне, ако направи много от новите си версии достъпни за всяка друга страна. В резултат на това потребителите, които предпочитат да наемат кликванията си от Redbox on Demand, могат да бъдат силно в неизгодно положение, ако някога пътуват извън страната. Това е така, защото приложението или уебсайтът RedBox ще могат да вземат своя IP адрес и да ограничат достъпа им. Има ли начин да се заобиколи това? Отговорът е да.

  Cómo ver Fuse TV fuera de los EE. UU.

Как да отблокирате Redbox, докато сте извън САЩ

Най-добрият начин да се заобиколи този тип ограничения е да се намери решение, което би позволило на потребителите да скрият своя IP адрес. За щастие можете да направите това чрез използването на VPN. Използването на VPN позволява на клиентите да променят своя IP адрес и от своя страна да променят подробности като тяхното местоположение или идентичност.

След като потребителят се абонира за VPN услуга, той може да пренасочи трафика си, като се свърже към отдалечени сървъри, базирани в различни страни. При свързване IP адресът, който се появява, ще излъже уебсайта, до който се опитват да получат достъп, като мисли, че потребителят се намира там, където се намира сървърът, към който са свързани. Така че, ако сте извън САЩ, всичко, което трябва да направите, е да се свържете със сървър, който е базиран в Америка и ще имате достъп до Redbox при поискване.

Ето как отблокирате Redbox извън САЩ:

  1. Регистрирайте се при доставчик на VPN.
  2. Изтеглете и инсталирайте VPN клиента на вашия Android, iOS, компютър или Mac.
  3. Влезте с вашия VPN акаунт и се свържете с американски сървър.
  4. Сега, когато имате IP адрес в САЩ, стартирайте Redbox.
  5. Предавайте Redbox независимо от текущото ви местоположение.

Използването на VPN може да е обезсърчително за първи път потребител, но отнема много малко време, за да свикнете. Услугата също е много изгодна, тъй като помага да се защитят потребителите винаги, когато са онлайн. Това означава повече увереност при достъп до вашата банка онлайн или при пазаруване от дома. С казаното, ето една таблица, която подчертава най-добрите VPN мрежи на пазара.

  How to Watch Investigation Discovery GO outside the US

Най-добрите VPN мрежи за RedBox по поръчка

Вземането на решение за най-добрата услуга, за да се абонирате понякога. Затова сме съставили списък с надеждни доставчици, към които можете да се обърнете за по-течно изживяване. Ето нашите най-добри снимки за най-добрите VPN за Redbox on Demand.

1. ExpressVPN

ExpressVPN е един от най-добрите доставчици в бранша в момента. Услугата има близо 2000 сървъра в рамките на своята мрежа, предоставяйки на своите клиенти повече от 200 000 IP адреси, с които да се свържат. Услугата се намира и в сигурен регион, Британските Вирджински острови. Районът не е обект на регулаторна регулация на данните и следователно не може да премахне информация на потребителя. На всичкото отгоре услугата прилага и политика за нулева регистрация, за да поддържа нещата водонепроницаеми.

ExpressVPN разчита на 256-битово AES криптиране, което работи в тандем с VPN протоколи като SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Най-препоръчителният е OpenVPN, той идва като опция по подразбиране. ExpressVPN също има похвално ниво на обслужване на клиентите. Екипът му е на разположение за помощ 24/7 чрез чатове на живо, билети по имейл или социални медии. Услугата предлага и функция за разделно тунелиране, която ви позволява да управлявате криптирането си. Освен това той забелязва и заседнали сървъри, които са чудесни за използване в силно ограничени страни. За по-цялостен поглед върху това какво да очаквате от този доставчик, разгледайте нашия ExpressVPN преглед.

2. IPVanish

IPVanish е вторият най-надежден доставчик, към който можете да се обърнете. Това се дължи на широкото му покритие до 1500 сървъра в целия свят. Тези комбинирани сървъри предоставят до 40 000 IP на своите абонати, от които да изберат. Услугата също така позволява до 10 множество връзки под абонамента си. Ако всичките десет потребители се свържат, услугата все пак позволява на всеки от тях да се наслаждава на неограничена честотна лента, както и неограничени възможности за смяна на сървъра.

Дори като услуга, базирана в САЩ, IPVanish все още обещава пълна сигурност и анонимност на своите потребители. Доставчикът разчита на 256-битово AES криптиране, както и на стриктното прилагане на своята политика за нулева регистрация. IPVanish също така гарантира, че потребителите му могат да избират между изтеглянето на своя VPN клиент или просто да се придържат към другите си базирани форми на защита. Има SOCKS5 протокол за уеб прокси, който потребителите може да искат да изпробват. Можете също така да направите редица разширения на браузъра. За да научите повече за обхвата на функциите, които предлага IPVanish, разгледайте нашия по-задълбочен преглед на IPVanish.

  ¿Cómo ver la transmisión en vivo de US Senior Open en línea?

3. NordVPN

Спирането на нашия списък е NordVPN. Този е силен доставчик, който е известен със своята универсалност и лекота. Той е в състояние да се грижи за нуждите на дори тежките потребители. Услугата е базирана в Панама и има близо 4000 сървъра в рамките на своята мрежа. NordVPN също така позволява на своите потребители да избират към кои сървъри да се свържат, тъй като повечето му сървъри са оптимизирани за различни приложения. Такива приложения включват HD стрийминг, торент, изтегляне в насипно състояние или игра на онлайн игри.

Двойният VPN протокол на NordVPN е прикрепен към вече военното 256-битово AES криптиране. Това го прави по-ефективен, тъй като го маршрутизира през два сървъра вместо един. Услугата поддържа до 6 едновременни връзки. Освен това работи добре с Tor над VPN, за да осигури наистина анонимно изживяване. Доставчикът разполага и с поредица от затъмнени сървъри, на които потребителите могат да разчитат, ако живеят в страни с висока цензура. Освен всичко това NordVPN гарантира на своите клиенти пълна защита от течове на DNS, както и специални IP адреси за потребители, които предпочитат по-персонализирана защита. За по-задълбочен поглед върху услугата, отделете малко време, за да преминете през нашия NordVPN преглед.

Заключение за най-добрата VPN за RedBox

Наемането на любимите ви филми от Redbox On Demand, докато сте в движение, може да стане по-лесно само след като се регистрирате с VPN. Трите доставчици, които сме изброили по-горе, са повече от способни да осигурят достъп до услугата извън САЩ, така че не трябва да имате валидна причина за пропускане на любимите си филми по време на пътуване.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me