Най-добър VPN за Smart TV телевизори Vizio

2018 е добра година за Vizio, просто така се случва техният 65-инчов P-Series Quantum TV да направи убийствен дебют. Базираната в Калифорния телевизионна компания направи забележителна промяна в качеството и достъпността на новата им гама от SmartCast, управлявани от SmartCast. Благоприятните за бюджета опции правят Vizio често срещано име в много американски домакинства. След изданията през 2018 г. единственото, което би могло да направи телевизорите още по-добри, е да ги закачат с VPN. VPN ще ви позволи да деблокирате уебсайтове, да заобикаляте геоблокове и да използвате услуги и приложения, които не са налични във вашата страна. Прочетете, за да разберете кой VPN работи най-добре с Smart TV телевизори Vizio.

Най-добрата VPN за телевизия Vizio

Най-добър VPN за Smart TV на Vizio

Най-добрите VPN-та на Smart TV за Vizio са обобщени

Ако знаете какво прави VPN и знаете как да инсталирате VPN на Smart TV като Vizio, няма нужда да четете останалата част от статията. Най-добрите VPN за Vizio Smart TV са:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Най-добрите VPN мрежи за Smart TV телевизори Vizio

Разграничаващият фактор между Smart TV и обикновен телевизор е възможността за свързване към интернет. Интелигентните телевизори действат като стрийминг платформи, като ви предоставят достъп до редица приложения, услуги и съдържание, всички на едно място.

Интернет обаче не е много безопасен и смарт телевизорите не съществуват в свят без киберпрестъпления и кражба на данни. Освен това те не са много частни, вашият интернет доставчик или трета страна могат лесно да разберат какво гледате, кога и на какъв канал / приложение. За да се предпазите от възможни атаки и шпионаж, трябва да имате VPN. Много просто, VPN ще направи 3 неща:

 • Шифровайте данните си, предпазвайки ви от кражба на данни.
 • Пренасочете трафика си през защитена връзка, като блокирате трети страни да виждат вашата онлайн активност.
 • Скрийте истинския си публичен IP адрес, като ви предоставя IP, който съответства на сървъра, към който се свързвате.

Промяната на вашия IP адрес ще ви даде достъп до съдържание, достъпно само в други страни, и дори може да отвори нови канали и приложения, които да използвате. С други думи, VPN е чудесен спътник на Smart TV. Ето топ 3 VPN за Smart TV телевизори Vizio:

ExpressVPN

Въпреки че ExpressVPN е малко по скъпата страна, това е най-добрата услуга, която можете да получите, когато става въпрос за VPN. ExpressVPN има 2000 сървъра в 94 държави, което го прави чудесен VPN за деблокиране на уебсайтове и приложения. Той също така предлага 256-битово AES криптиране, DNS / IPv6 защита от теч, разделно тунелиране и превключвател за убийство, за да гарантира вашата поверителност онлайн. ExpressVPN има и функция Smart DNS, която е чудесна за едновременно деблокиране на различни канали. ExpressVPN има списък на удобни ръководства за инсталиране онлайн за потребители, които искат да инсталират VPN на устройства, които нямат родно VPN приложение. За да добавите към всичко по-горе, ExpressVPN е един от малкото VPN доставчици, които все още могат да деблокират американския Netflix!

Прочетете пълния преглед на ExpressVPN тук и не забравяйте сами да изпробвате услугата. Нямате какво да губите, тъй като предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, без зададени въпроси!

BulletVPN

Не толкова скъп като ExpressVPN, вариант 2 е страхотен доставчик на VPN с още една безплатна функция за Smart DNS. BulletVPN бързо изпревари редиците на доставчици на VPN, за да се превърне в една от най-добрите услуги там. VPN може да има по-малък брой сървъри от другите две предложения, но BulletVPN успява да даде прилично глобално покритие на сървъра, независимо. Като VPN за стрийминг, BulletVPN също се гордее със способността да деблокира US Netflix и е оптимизирал сървърите си, за да гарантира бързо изживяване.

Ето пълния преглед на BulletVPN, за да видите всичко, което може да предложи този доставчик. Готиното нещо? Те също имат 30-дневна политика за възстановяване!

NordVPN

Третата опция за смарт телевизорите Vizio е NordVPN. Те също имат Smart DNS функция, Smart Play и съперничат на всеки доставчик на VPN с техния брой сървъри. NordVPN предлага също така функция за двойно VPN криптиране, 2048-битово SSL криптиране и до 6 едновременни връзки на устройството. Всичките им сървъри поддържат бързи скорости в интернет и ви дават безпроблемно стрийминг.

Пълният преглед на NordVPN можете да прочетете тук. Още веднъж, опитайте доставчика, като се възползвате от тяхната 30-дневна политика за възстановяване!

Как да инсталирате VPN на Smart TV телевизори Vizio

Smart TV телевизорите Vizio не поддържат родните VPN приложения, така че трябва да конфигурирате вашата VPN да работи на вашия Smart TV. Не се притеснявайте, не е толкова сложно, колкото звучи. Ето 3 начина, по които можете да използвате своя VPN за работа на Smart TV Vizio:

 • Инсталирайте VPN на вашия рутер: Ако инсталирате VPN на вашия рутер, всяко устройство, свързано към вашия интернет, ще бъде защитено от VPN. Тази опция работи само ако имате съвместим с VPN рутер, но повечето нови рутери правят. Можете да прочетете това ръководство за по-подробно обяснение как да инсталирате своя VPN на вашия рутер.
 • Споделете мрежовата си връзка с компютър или Mac със своя Smart TV: Можете да заобиколите конфигурациите изцяло, като инсталирате приложението VPN на вашия Mac или компютър и споделяте вашата мрежова връзка със Smart TV. С други думи, Smart TV ще има достъп до интернет чрез гореща точка от вашия работен плот. Ето по-подробно ръководство за споделяне на връзката ви с Windows, което може да помогне.
 • Използвайте Smart DNS прокси: Една от причините да предложа тези VPN е за тяхната функция Smart DNS. Smart DNS не е точно като VPN, но може да бъде директно конфигуриран на вашия Smart TV. Всеки от споменатите доставчици има ръководства за конфигуриране на функцията си Smart DNS на съответните уебсайтове.

Най-добър VPN за Smart TV на Vizio – финални мисли

В ерата на рязане на кабели популярността на смарт телевизорите нараства експоненциално. Smart TV телевизорите Vizio вече предлагат прекрасна платформа, задвижвана от SmartCast (базирана на Chromecast от Google). Той е лесен за използване и контролиран чрез приложение, което можете да изтеглите на вашия смартфон. Той също така има набор от безплатно и без абонамент съдържание, което можете да пиете. С VPN можете да изведете своя Smart TV на нови нива на поверителност и качество на забавление.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me