Най-добър VPN за TuneIn – Разблокиране извън САЩ

Намирането на радио услуга, която предлага разнообразието от музика, което да се хареса на вашия вкус, в днешно време е доста по-лесно благодарение на Интернет. Можете да намерите много от тях чрез обикновено онлайн търсене. Много малко съвпадат с качеството, което ще получите, ако все пак отидете на TuneIn. Имайки предвид радиото Netflix, този безплатен уебсайт за стрийминг на музика има някои доста впечатляващи функции. Едно, което се откроява е, че ще ви позволи да намерите радиостанция, която възпроизвежда музика от който и да е изпълнител, който искате да слушате. Освен, че сте свободни за използване, вие също не получавате реклами, хвърлени върху вас, докато се наслаждавате на музиката си.

Най-добър VPN за TuneIn - Разблокиране извън САЩ

Най-добър VPN за TuneIn – Разблокиране извън САЩ

Добре ли е TuneIn?

Можете да изберете да се наслаждавате изключително на услугата чрез уебсайта им или да изберете мобилното им приложение, така че да можете да слушате, дори когато сте в движение. Приложението е достъпно за широка гама от устройства и има версии, които дори могат да работят на избрани модели автомобили. Използването на приложението за стрийминг има редица интересни предимства пред използването на уебсайта. Приложението ви позволява да използвате по-разнообразни критерии за търсене като език, тенденции и топ подкасти, за да търсите станция. Можете дори да видите кой друг от вашите контакти използва TuneIn. Има и автомобилен режим, който улеснява сърфирането през гари, особено когато шофирате.

Потребителите, които изберат своя премиен пакет, получават достъп до мачове от Висшата лига, 40 000 аудиокниги и повече от 600 безплатни музикални станции без търговски цели.

Къде е на разположение TuneIn?

За съжаление, услугата беше пусната само на потребители със седалище в САЩ, Великобритания и Канада. Това е голям удар особено за потребителите, които са склонни да пътуват много. Това означава, че няма да имат достъп до премиум услугата си, докато са в чужбина.

Услугата TuneIn разчита на вашия IP или адрес на интернет протокол, за да установи дали сте в поддържания от вас регион. Това е адресът, който се използва за идентифициране на връзката на компютъра ви в Интернет и препредава информация като вашето местоположение и самоличност. За да получите достъп до услугата TuneIn, докато сте извън САЩ, Великобритания или Канада, ще ви трябва инструмент, който може да скрие вашия IP адрес или да изглежда, че сте в приетите региони. Въведете VPN.

Най-добрият VPN за TuneIn – как VPN помага

За тези, които никога не са чували за термина, VPN означава Virtual Private Network. По същество това е група сървъри, към които можете да се свържете, така че да криптирате трафика си при сърфиране. Сървърите са базирани в различни части на света. Ако намерите услуга с голям брой от тях в САЩ, Великобритания или Канада, ще имате достъп до първокласната услуга на TuneIn, независимо къде се намирате.

Връзката с един от тези сървъри ви позволява да преминете от вашия действителен IP адрес към виртуален. По този начин можете да повишите нивото на поверителност и да останете анонимни, докато сте онлайн. VPN също ви позволява да получите достъп до широк спектър от географски ограничени канали и сайтове. Той също така скрива вашата онлайн активност от вашия интернет доставчик. По този начин ще бъдете обезцветени от всеки техен опит да заглуши връзката ви. 

Най-добрите VPN за TuneIn

За да гарантираме, че ще получите правилния избор, имаме няколко предложения, с които можете да започнете своето търсене. Погледни.

1. ExpressVPN

Нито една услуга не предоставя 100% от предимствата и услугите, както са рекламирани. ExpressVPN обаче е различен. Този първокласен доставчик на VPN е базиран на Британските Вирджински острови. Това е от полза за него, тъй като регионът не е подчинен на никаква юрисдикция за регулиране на данните. Това означава, че те не са задължени да споделят данните на своите клиенти с никой орган. Това добавя достоверност към тяхната политика за нулева регистрация.

ExpressVPN може да се похвали с над 2000 сървъра под своята мрежа, което означава, че е много малко вероятно да пропуснете сървър, чрез който да се свържете. Има и серия от затъмнени сървъри, в случай че сте базирани в държава, където използването на VPN е забранено, и ви позволяват да използвате услугата без откриване. Скоростите на потока са бързи и надеждни, като сигурността се осигурява чрез 256-битово AES криптиране. ExpressVPN предлага и услуга Smart DNS, която гарантира, че нищо не е проследено в какъвто и сайт да решите да посетите. Услугата позволява до 3 едновременни връзки и може да се използва на редица различни устройства. Разгледайте нашия ExpressVPN преглед за повече подробности какво да очаквате, след като се регистрирате.

2. IPVanish

Втори в нашия списък е IPVanish; утвърден доставчик със седалище в САЩ с около 1500 напълно притежавани сървъри под управление. Този доставчик на услуги е в индустрията от близо две десетилетия и е развил репутацията на най-добрия доставчик за потребители, които искат надеждна скорост и сигурност. IPVanish също поддържа до 10 едновременни връзки.

Услугата има ненадмината поддръжка за торентинг, тъй като поддържа анонимен P2P обмен на файлове и не поставя ограничения за P2P трафик. Той също е един от малкото, който предлага уеб прокси SOCKS5, което означава, че няма да трябва да изтегляте VPN клиента, ако не искате. Доставчикът обещава да не пази никакви журнали на вашето сърфиране и защитава връзката ви чрез 256-битово AES криптиране. IPVanish предлага неограничена честотна лента, както и неограничена смяна на сървъри, а също така поддържа VPN протоколи като IKEv2, L2TP и IPSec. За да видите какво още се предлага с този доставчик, можете да преминете през нашия IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN обещава по-богат опит от гледна точка на това, което ще можете да направите с услугата. С справедлива ценова точка в сравнение с това, което искат други по-слабо способни услуги, определено си струва да разгледаме. Създадена през 2009 г., NordVPN е базирана извън Панама и това улеснява значително поддържането на поверителността на връзката ви. Услугата има строга политика без регистрация.

С около 4000 сървъра в повече от 60 страни, NordVPN разполага с толкова много от тях, че има диапазон, който е оптимизиран за определени функции в Интернет. Има сървъри, които работят най-добре при торентинг, изтегляне в насипно състояние, игри, както и поточно предаване. NordVPN също предлага двойно криптиране, като трафикът ви е маршрутизиран през два сървъра вместо един. Автоматичният превключвател за убийство не оставя място за грешки. Поддръжката му за Onion през VPN означава, че можете да увеличите нивото на анонимност, което получавате, докато стриймвате от любимите си услуги. За по-изчерпателен поглед към доставчика, вижте нашия преглед NordVPN.

Обобщение на най-добрия VPN за TuneIn

Интернет радиото е нещо, което трябва да изпробвате, ако никога не сте мислили да го правите. Един от най-добрите сайтове, към които можете да се обърнете за страхотно изживяване е TuneIn. Ако случайно ви хареса толкова много и изберете своя премиен пакет, без съмнение ще ви е необходима VPN услуга, за да сте сигурни, че ще имате достъп до нея отвсякъде. Всяко от трите, които сме изброили по-горе, ще направи. Затова продължете напред и прочетете задълбочените прегледи за всеки от доставчиците, за да видите кой от тях ви е най-подходящ.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me