Най-добър VPN за Youtube – 2020 ревю

Кой е най-добрият VPN за Youtube? Времето, което хората могат да прекарат в YouTube за един ден, наистина е далеч от изненадващо, тъй като над 300 часа съдържание се качва на сайта всяка минута. Платформата за видео споделяне несъмнено е най-популярната по рода си в света. 

Най-добър VPN за Youtube - 2020 ревю

Най-добър VPN за Youtube – 2020 ревю

YouTube с регионално ограничение?

Може да бъде наистина потискащо да разберете, че услугата е блокирана във вашия конкретен регион по една или друга причина. Ако не целият сайт, то може да искате да гледате няколко видеоклипа. Така или иначе, виртуалната частна мрежа е един инструмент, на който можете да разчитате, за да деблокирате YouTube и да гледате всички видеоклипове, които може да искате, независимо от мястото, където се намирате. Услугата ви позволява да се свържете с отдалечен сървър, като по този начин превключвате вашия първоначален IP адрес с такъв, който се приравнява към сървъра, към който сте свързани. Това ви позволява да заобиколите всякакви гео ограничения, които ви пречат да получите достъп до канали от региони, в които са блокирани.

Най-добър VPN за Youtube

Това са най-добрите доставчици на VPN услуги, които можете да използвате за Youtube:

  1. ExpressVPN
  2. HideMyAss
  3. VyprVPN
  4. BulletVPN
  5. IPVanish

Защо трябва да използвате VPN за YouTube

Казано по лайк, VPN услуга ви позволява да превъртате трафика, който получавате или от вашия компютър, мобилен телефон или лаптоп, така че никой да няма достъп до вашето устройство и да открадне личните ви данни. VPN също ви позволява да излъжете вашето онлайн местоположение. Така че, ако искате да избегнете следната гео-грешка в Youtube: „Този ​​видеоклип не е наличен във вашата страна“, трябва да използвате VPN.

Топ 3 VPN мрежи на YouTube

Ако искате да имате пълен достъп до YouTube и множество други гео-ограничителни канали, то VPN услугата е единственият инструмент, който ще ви позволи да постигнете това.

1. ExpressVPN – най-добрият избор на редактора

ExpressVPN се справя много по-добре от своите конкуренти, когато става въпрос за нивото на сигурност и криптиране. Разнообразните му сървъри са в състояние да се справят с голямото количество трафик, което възниква при поточно предаване на HD видео от сайтове като YouTube. С тяхната услуга очаквайте:

  • Супер бърза връзка без престой.
  • Богат избор от сървъри, от които да избирате.
  • Неограничен достъп до YouTube.
  • Гарантирана защита на цялата ви лична информация.

Скоростта, с която услугата оперира, е толкова по-висока от тази, която предлагат други редовни доставчици, и никога няма прекъсвания, когато зареждате HD видеоклипове. Услугата има толкова много сървъри, разпределени по целия свят, така че имате различни възможности да избирате, когато търсите нов IP адрес.

Ако случайно се сблъскате с проблем с плащането на абонамента си, екипът от представители на клиентите на ExpressVPN винаги са готови и са готови да ви помогнат. Те предлагат бързи отговори и отнемат не повече от 30 минути, за да се свържем с вас при вашето запитване. Те са на ваше разположение 24/7, чрез имейл или чат на живо.

2. HideMyAss

Очаквайте близка секунда е HideMyAss, друга сравнително популярна услуга, която можете да използвате, за да заобиколите ограниченията, които могат да ви попречат да получите достъп до YouTube. Двата аспекта, които правят ExpressVPN по-добър от HideMyAss, е времето, необходимо за свързване със сървър, и времето, което е необходимо на екипа им за обслужване на клиенти да отговори.

Свързването с един от VPN сървърите на HideMyAss отнема много повече време, отколкото бихте очаквали, а само този факт ги изгубва при толкова много клиенти. Това отнема много време, тъй като през повечето време техните сървъри са разпределени или просто няма.

От друга страна, имаме малко бавен екип за обслужване на клиенти. Не сме много сигурни дали да приписваме това на липсата на подходящо обучение, което кара те да отнемат толкова много време при решаването на проблеми с клиентите, или на факта, че екипът е просто твърде малък, за да се справи с проблемите на всеки толкова бързо, колкото трябва. Така или иначе, клиентите трябва да знаят, че има екип от професионалисти, които могат да се обадят в случай, че попаднат на някакъв проблем.

Въпреки всички тези проблеми, HideMyAss все пак ще ви позволи да деблокирате YouTube, но опитът, който може да претърпите, може да ви накара да се замислите два пъти за продължаване на сметката за следващия месец.

3. VyprVPN

Затварянето на нашия списък е VyprVPN, един конкретен доставчик, който е добре известен със своя набор от уникални функции и услуги.

По отношение на сигурността, доставчикът върши добра работа, като предоставя на своите клиенти впечатляващи инструменти като „Хамелеон“, но наистина трябва да работят за увеличаване на броя на сървърите под тяхната мрежа, тъй като повечето от тях винаги са пълни, или отнеме много време, за да се свържете. Това означава, че може да се наложи да чакате по-дълго, отколкото трябва, когато зареждате висококачествено видео в YouTube.

Тяхното бюро за поддръжка на клиенти също оставя няколко въпроса под въпрос, тъй като услугата може да отнеме повече от ден, за да отговори на всички публикувани проблеми. Често пъти потребителите, които са получили отговор, се оплакват, че получените отзиви не са толкова полезни, колкото биха очаквали.

VyprVPN със сигурност ще ви позволи да заобиколите ограничения, създадени или от вашия интернет доставчик, или от сайтовете, които посещавате, но повечето хора няма да могат да демонстрират нивото на търпение, което е необходимо за зареждане на видео в YouTube, преди да играете.

Заключение за най-добрата VPN на YouTube

Сега нямате причина да не влизате в YouTube и да бъдете част от глобалната общност за споделяне на видео. Стига да имате доставчик на VPN, който ви гарантира високоскоростна връзка и нула време за зареждане, вие сте готови да се наслаждавате на всички видеоклипове, които искате, към съдържанието на сърцето ви.

Предлагаме ви да използвате VPN услуга, която ще гарантира, че връзката ви с Интернет остава безопасна и не се намесва, тъй като има много злонамерени лица онлайн, които искат да получат личната ви информация и да я използват срещу вас.

ExpressVPN е един звезден избор, който трябва да обмислите, но въпреки това препоръчваме да отделите време за изпробване на тези услуги, преди да се установите на такава, която смятате, че отговаря на всички ваши нужди.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me