Най-добрият VPN за отблокиране на Ziggo Отидете извън Холандия

Ziggo е утвърдена компания, която предлага широколентов интернет, кабелна телевизия и телефонни услуги на потребителите със седалище в Холандия. С почти десетилетие в бизнеса, Ziggo натрупа доста неща. Услугата също е разнообразила своите предложения, за да обслужва по-добре своите клиенти. Едно от най-успешните му начинания трябва да бъде приложението му TV Everywhere, Ziggo Go.

Гледайте Ziggo Go извън Холандия

Най-добрият VPN за отблокиране на Ziggo Отидете извън Холандия

Какво е Ziggo Go?

С 1,2 милиона клиенти към 2018 г., приложението Ziggo Go позволява на абонатите да предават и изтеглят телевизионно съдържание на своите устройства. Това прави удобно за своите клиенти, тъй като след това те могат да гледат предаванията си по всяко време, стига да имат валиден телевизионен абонамент. Нещо повече, те дори няма да се нуждаят от интернет връзка, за да го направят. Приложението ви позволява да изтегляте съдържание на до 2 устройства, а заглавията за изтегляне ще бъдат достъпни до 30 дни след първоначалното им гледане. Веднага след като потребителят започне да гледа изтеглянето, изтеглянето им ще бъде достъпно до два дни.

Предлага ли се Ziggo Go извън Холандия?

Приложението Ziggo Go позволява на потребителите да излъчват около 300 канала от библиотеката си, но има предимство за всичко това. Ще трябва да сте в Нидерландия, за да изтегляте филмите и телевизионните си предавания и в рамките на ЕС, за да предавате телевизия на живо. Това прави доста неудобно за емигрант или пътник да навакса любимото си съдържание, докато е в движение. Тя ви позволява да се показвате в Холандия, за да предавате канали като Nickelodeon, Disney или MTV през приложението. Освен това няма да можете да се настройвате на регионалните си канали, за да разберете какво се случва у дома. Това, разбира се, е много тъжно състояние, особено за потребители, които не знаят нищо за VPN.

Използване на VPN за поток от Ziggo Go извън Холандия

Виртуалната частна мрежа е в състояние да промени цялата ситуация и да ви позволи да предавате съдържание от чужбина чрез приложението Ziggo Go. Как? Е, свързването с VPN ви позволява да скриете местоположението си. Услугата Ziggo Go използва вашия интернет протокол или IP адрес, за да потвърди, че наистина сте със седалище в Холандия. Ако не сте, ще трябва да ви бъде отказан достъпът. Използването на VPN ви позволява да се свържете със сървър със седалище в Холандия и следователно да промените IP адреса си на такъв, който да отразява, че сте в страната. Това ви позволява да „измамите“ услугата и следователно да предавате съдържание, сякаш никога не сте напускали. 

Ето как можете да получите достъп до Ziggo Go от всяка точка на света с помощта на VPN:

  1. Регистрирайте се с доставчик на VPN (за предпочитане ExpressVPN).
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, до което имате достъп до Ziggo Go.
  3. Стартирайте приложението.
  4. Свържете се с холандски VPN сървър.
  5. Разблокиране на Ziggo Отидете извън Холандия.

Използването на VPN също е много полезно, тъй като ви позволява да осигурите връзка. След като се свържете със сървър, получавате криптираните данни, което затруднява прихващането на други трети страни. Това означава да държите вашия интернет доставчик на тъмно за всичко, което правите онлайн.

Ако не сте знаели, много доставчици на интернет услуги са склонни да шпионират дейността на своите потребители. Ето как те решават дали да заглушат връзката ви или не. Throttling се отнася до практика, при която вашият интернет доставчик ограничава връзката ви, като забавя скоростта си или дори блокира достъпа до определени уебсайтове. Това се случва, за да се осигури равнопоставено разпределение на честотната лента в цялата мрежа.

Най-добрите VPN мрежи за Ziggo Go

За да имате прилично ниво на поверителност и сигурност при връзката си, ще ви е необходим доставчик на VPN, който е добре настроен и с добра репутация. За да започнете добре, предлагаме ви да разгледате списъка, който сме съставили за вас. Това са доставчици, които сме тествали и сме сигурни, че са се справили със задачата. Намерете под нашия списък с най-добрите VPN за Ziggo Go.

1. ExpressVPN

Това е един доставчик, който не се нуждае от въвеждане. Наградите, които услугата е спечелила, доказват, че тя наистина е доставчик от най-високо ниво. Базиран на Британските Вирджински острови, ExpressVPN заема челното място като най-препоръчителната ни услуга. С достъп до над 2000 сървъра, ExpressVPN предоставя над 200 000 IP за избор на своите клиенти. С оглед на сигурността потребителите получават 256-битово AES криптиране с военна оценка и присъствие в повече от 90 страни. Нейният екип за обслужване на клиенти също е A1 и до тях може да се стигне чрез социални медии, имейл или директни съобщения.

ExpressVPN позволява до 3 едновременни връзки и има VPN клиент, който е много подходящ дори за първи път. Лесното за използване приложение е съвместимо с устройства, работещи под iOS, Android, Windows и дори Linux. Ако решите да изтеглите приложението директно на вашия рутер, вие също ще увеличите броя на множество устройства, чиито данни можете да криптирате. ExpressVPN също има серия от затъмнени сървъри, с които потребителите във враждебни за VPN страни могат да се свързват и да използват услугата прикрито. Стриймингът също се поддържа добре от ExpressVPN, колкото е торент и масово изтегляне. За да видите какво още има услугата, разгледайте нашия преглед ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish използва до 40 000 IP с мрежата си от 1500 сървъра. Имайки предвид, че всички те са собственост на компанията, можете да сте сигурни, че никоя трета страна никога няма да попречи на връзката ви. Услугата е базирана в САЩ и като такава има много строга политика за нулева регистрация. Той е и доставчик, който е добре известен с постигането на перфектен баланс между поверителност и сигурност. Това означава, че потребителите, които се надяват да прекарат по-голямата част от времето си в стрийминг, няма да трябва да чакат дълго, докато техните видеоклипове се буферират.

Услугата предоставя 256-битово AES криптиране и има уеб-базиран SOCKS5 прокси, който ви позволява да скриете или изместите местоположението си. Това също работи добре с постоянната му поддръжка за криптиране. IPVanish позволява анонимни прехвърляния на P2P файлове и също така няма ограничения за използване на честотна лента или превключване на сървър. Това го прави доста удобен за използване, ако увеличите максимално капацитета му до 10 едновременни връзки. IPVanish също така позволява на потребителите да използват разширенията му за Chrome или Firefox като лека алтернатива за запазване на сигурността онлайн. За по-подробна разбивка на доставчика, вижте нашия IPVanish преглед.

3. NordVPN

Прекратяването на нашия списък е услуга, която е повече от способна да осигури всестранна защита, благодарение на разнообразния си списък от функции. Основана в Панама през 2008 г., NordVPN оперира до 4000 сървъра, които имат присъствие в над 60 страни. Големият брой сървъри позволява по-голяма оптимизация за повишаване на производителността на своите клиенти. Потребителите могат да избират да се свържат със сървъри, които са най-подходящи за игри, големи изтегляния, торент или в този случай HD стрийминг. С до 6 устройства позволява едновременна връзка, потребителите са повече от добре дошли да защитят всичките си устройства с интернет.

NordVPN има много уникална услуга, известна като Double VPN. Чрез него абонатите прехвърлят своите данни през два вместо един сървър, за да подобрят вече съществуващото 256-битово AES криптиране. Потребителите също така получават по-добро управление на връзката си чрез софтуера Cybersec, предоставен от услугата. Софтуерът помага да се пазят рекламите и зловредният софтуер от връзката на потребителя. Друг изящен инструмент е функцията му за Smart Play. Тя позволява на потребителите да заобикалят всички гео-ограничителни блокове, които сайтовете могат да поставят, чрез промяна на вашето местоположение. NordVPN е напълно съвместим с Tor и дори предлага специализирани IP адреси за потребители, които биха предпочели своите собствени. За да научите какво още да очаквате, разгледайте нашето по-подробно преглед на NordVPN.

Заключение за най-добрия VPN за Ziggo Go

Трите услуги, които разгледахме накратко, са повече от способни да осигурят надеждна сигурност. Това, което трябва да направите, преди да се абонирате за който и да е от тях, е обаче да вземете или гаранцията им за връщане на парите, или безплатната им пробна услуга. Това трябва да ви позволи да получите по-добро усещане за това коя услуга би била най-подходяща за вашите нужди.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me