Най-добрият VPN за Пантая

Пантая, над топ услугата стартира през 2017 г. Тя предлага най-голямата и най-разнообразна колекция от испански блокбастери, които бихте могли да намерите. Достъпът до Пантая обаче представлява проблем, с който не много знаят как да се справят. Услугата е насочена за испанци, живеещи в САЩ. Дори като абонат, пътуването в чужбина означава да не можете да поточно от услугата. Тази статия ще ви покаже как да се справите с проблема с помощта на VPN.


Най-добрият VPN за Пантая

Най-добрият VPN за Пантая

Какво е Пантая?

По подходящ начин, заглавието „Pantaya“ означава „екран“ на испански език. Това е пример за продължителността, през която услугата е преминала, за да направи дори чуждото съдържание консумативно от испаноамериканските аудитории. Например, сътрудничеството с Lionsgate ще предложи предлаганата услуга филми Lionsgate, презаписани на испански. Затова вече е възможно потокът от американско съдържание за разбиране на испаноамериканските публики.

Стартирането на тази изключителна езикова услуга изглежда много съвместимо с това, че САЩ са дом на втория по големина испански език в света. Pantaya предлага съдържание като документални филми, сериали, както и първи издания на своите абонати и се предлага за около 6 долара на месец. Pantaya също така предлага приложения за потребителите, които се надяват да получат достъп до нея чрез iOS, мрежата, Android или Amazon Prime. Предлага се и чрез Roku.

Как да отблокирате Pantaya, докато сте извън САЩ

Вашият IP или адрес на Интернет протокол предава подробности за вашата връзка, като вашето местоположение или дори вашата самоличност. За да промените това и да можете да деблокирате Pantaya извън САЩ, ще трябва да се абонирате за доставчик на виртуална частна мрежа. VPN услугата е една от най-надеждните услуги, към които можете да се обърнете за неограничен достъп до геоблокирани сайтове.

VPN работи, като променя вашия IP адрес, докато се свързвате с отдалечените сървъри на доставчика. Това са сървъри, които са поставени на различни места по света. По този начин, всичко, което трябва да направите, за да получите достъп до Пантая, е да насочите връзката си през сървър, който е базиран в САЩ. Вижте как да отблокирате Pantaya по-долу:

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN приложението на вашия Android, iOS, компютър или Mac.
 3. Влезте с вашия VPN акаунт и се свържете с американски сървър.
 4. Стартирайте Пантая.
 5. Предавайте най-доброто испанско съдържание в Пантая, където и да сте.

ExpressVPN е интернет инструмент, добре известен с заобикалянето на регионалните ограничения. Не само това, но и предпазва устройството ви от всякакви опити за хакване и наблюдение от външни лица. Ако искате да знаете повече за това, което предстои в този преглед, ето топ VPN-и за Pantaya.

Най-добрите VPN за Pantaya

VPN потребителите получават толкова много предимства пред тези, които не го правят. Това е така, защото VPN повишава нивото на сигурност чрез криптиране на трафика на потребителя. Криптирането затруднява трети страни да декодират потребителски трафик и това включва и ISP на потребителите. Ограничаването на достъп до интернет трафик означава избягване на всякакви мерки, които могат да бъдат приложени за ограничаване или контрол на вашата връзка.

Такива методи включват поставяне на ограничения на честотната лента на нищо неподозиращи потребители или дори блокиране на достъпа до определен сайт. Практики като тези са известни като дроселиране и могат да бъдат избегнати чрез използване на VPN.

На пазар, който е претъпкан от стотици доставчици, може да се окаже неприятно да потърсите различни доставчици в търсене на идеалното решение. За да ви помогнем с това, съставихме списък от няколко услуги, които гарантирано предлагат най-доброто от гледна точка на обслужването. Погледнете по-долу:

1. ExpressVPN

Родом от Британските Вирджински острови, които имаме ExpressVPN, и той оглавява списъка като най-препоръчителният ни доставчик. Услугата има близо 2000 сървъра в своята мрежа, с присъствие в над 90 страни. ExpressVPN е рекламиран за своите постижения в обслужването на клиенти и никога неизправна VPN услуга.

Той използва 256 битово AES криптиране за защита и позволява до 3 едновременни връзки за всеки абонат. ExpressVPN има и една уникална функция, която предлагат повечето от конкурентите й, а това е нейният инструмент за разделно тунелиране.

Чрез този инструмент ExpressVPN ви позволява да изберете кои части от вашия трафик да кодирате и кои не. Услугата разполага и с VPN клиент, който е достатъчно лесен за навигиране, който предлага надежден достъп до всичките му 200 000 IP. Услугата обещава да не съхранява никакви дневници за трафик на потребители, а също така им позволява да избират кой VPN протокол да вървят.

Потребителите могат да избират от OpenVPN, SSTP, PPTP и IKEv2, но се съветват да отидат с OpenVPN, тъй като той е най-напреднал. Услугата също има превключвател за интернет убийство и е съвместима с Tor, за да предложи ненадмината анонимност. Разберете повече за това, като преминете през нашето Преглед ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish предлага друга жизнеспособна опция като услуга, която поддържа стрийминг. Базирана във Флорида, услугата наблюдава близо 1100 сървъра, с локации в повече от 60 държави. IPVanish също е един от малкото, които притежават физически сървъри вместо виртуални, и те също директно ги управляват.

Това им дава голямо предимство пред тези, които наемат, тъй като пряката собственост не включва участие на трети страни. Въпреки че е базиран в САЩ, IPVanish обещава, че данните на потребителите ще останат частни, благодарение на тяхната строга политика за нулева регистрация.

IPVanish може да се похвали с мрежа от първи ред, която е в състояние да се справи с нуждите на торента. Услугата обещава да улесни неограничен партньор, за да прехвърля файлове и да запази анонимността на цялата операция за потребителя. Услугата има и най-високата способност да поддържа множество устройства, като побира до 10 за тези, които решат да работят с услугата.

IPVanish предлага и защита от изтичане на DNS, както и превключвател за убийство, който стартира всеки път, когато VPN клиента се компрометира. Неговият пул от над 40 000 IP предлага голям избор за избор, а неограниченото количество от данни не означава ограничаване на данни за своите клиенти. Вижте останалите негови характеристики, като преминете през нашата Преглед на IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN отговаря на сметката за всеки, който търси наистина глобално ниво на достъп до Интернет. Услугата има повече от 4500 сървъри, които наблюдава, всички базирани в повече от 60 страни. Броят на сървърите в мрежата му позволява да предложи редица функции, които са изключителни само за тях. Една такава характеристика е двойната защита на данните.

Потребителите на NordVPN криптират трафика си два пъти, тъй като той преминава през два VPN сървъра, преди да достигне до предпочитаните от тях сайтове. Това означава удвояване на нивото на 256-битово AES криптиране, както се предлага от други услуги.

На сървъра, NordVPN има колекция от затъмнени сървъри, до които потребителите в силно цензурирани региони имат достъп. Това им позволява да използват NordVPN без откриване. Услугата също работи чудесно за торентинг и е идеална за стрийминг услуги като Pantaya и US Netflix за потребители извън САЩ.

Абонатите също имат достъп до софтуер като CyberSec и SmartPlay, който прави преживяванията им много по-добри. CyberSec позволява на потребителите да управляват нежелани реклами, докато SmartPlay получава достъп до сайтове и канали с ограничен географски характер. За да научите повече за тази услуга, разгледайте нашата NordVPN преглед.

Завършете най-добрите VPN за Пантая

Трите доставчици, които изброихме по-горе, са повече от способни да предоставят безпроблемно поточно преживяване. Не забравяйте да преминете през отделните отзиви, тъй като те предоставят повече информация за всяка услуга. Това ще ви помогне да изберете VPN услуга, която отговаря на всички ваши нужди.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map