Най-доброто MLB.TV VPN 2020 Blackout Bypass Обходен справочник

Това е върховното Решение за затъмняване на MLB.TV през 2020 г.. Какво е най-добър VPN можете да използвате заобикаляйте ограниченията за блокиране на MLB чуваме ли да казваш? С бейзбола на Мейджър Лийг 2020, точно зад ъгъла, е време MLB стрийминг да заеме централно място. За съжаление, поради вековните правила за затъмнение, няма да мога да предавам на живо любимия ви франчайз за бейзбол онлайн, въпреки че притежавам първокласен MLB абонамент. Тези политики са доста несправедливи. За щастие научих как мога да излъжа моето онлайн местоположение и да подмамя MLB в приложението Bat да мисля, че се намирам някъде другаде. В рецензията по-долу ще ви запозная с VPN-ите, които работеха най-добре, когато ги използвах за гледане на MLB игри без затъмнения. Погледнете моите най-добрият MLB.TV VPN преглед, за да се избегнат прекъсвания на компютър, FireStick, Roku, Apple TV, PS4, Xbox One, Chromecast, iPhone или iPad за сезон 2020.


Най-добрият VPN за заобикаляне на ограничения за изчерпване на MLB

Най-добър MLB.TV VPN 2020 преглед

Contents

Избягвайте затъмненията на MLB.TV – Основите

Ако не сте запознати с процеса на заобикаляне на затъмненията чрез VPN, ето някои указатели.

 • Не е необходимо да се регистрирате за различна премия MLB сметка. Съществуващият ви акаунт е достатъчен.
 • Не можете да заобиколите затъмненията на MLB.tv на устройства, които използват локални услуги и GPS. С други думи, дори ако използвате прокси сървъри или виртуална частна мрежа, не можете да заобиколите ограниченията за бейзболно затъмняване на Android, iPhone, iPad или Amazon Fire TV.
 • В някои случаи може да се наложи да изтриете бисквитките на браузъра си, след като настроите VPN или Smart DNS прокси сървъри.
 • Въпреки че има безплатни VPN, които потенциално могат да ви позволят да гледате MLB на живо онлайн, никога не бих препоръчал да ги използвате. Те са известни бавно, което води до безкрайно буфериране. Известно е също така, че някои безплатни VPN мрежи заразяват потребителите на устройства със злонамерен зловреден софтуер или вируси. Използвайте само надеждна и изпробвана VPN услуга.
 • Най-общо казано, по-добре е да се свържете към VPN сървър, разположен в САЩ, за разлика от VPN, разположен в чужбина. Това се дължи главно на факта, че колкото по-близо е VPN сървърът до вашето местоположение, толкова по-малко ще бъде повлияна скоростта ви в Интернет.

Как да разбера дали играта на MLB е затъмнена?

Можете да въведете своя пощенски код на официалния уебсайт на MLB.tv, за да проверите дали определена игра е затъмнена във вашия регион или не. Ако получите някоя от следните грешки в затъмнението на MLB, няма да можете да предавате играта на живо онлайн. Освен ако не използвате VPN, което е.

“Съжаляваме. Определихме, че се намирате в една от приложимите територии на домашната телевизия на клуба и следователно не сте в състояние да гледате избраната от вас игра. Аудиото на тази игра е достъпно като част от абонамента ви за MLB.TV. “

„Медийна грешка. Тази игра е временно недостъпна. Моля, опитайте отново след няколко минути. “

“Съжаляваме. Понастоящем не могат да се извършват необходимите проверки за затъмняване на операторите. Моля, опитайте отново след няколко минути. “

Как да използвате VPN за заобикаляне на ограниченията на Blackout за MLB.tv

Вашият IP адрес позволява на MLB да определи къде живеете в момента. Това е така, защото IP адресите позволяват на приложенията и уебсайтовете, които посещавате, да виждат откъде търсите в мрежата. Това също означава, че ако получите промяна на вашия IP адрес, можете да измамите MLB.tv да мислите, че сте в зона, в която играта, която искате да предавате, няма да бъде изчерпана. VPN или виртуална частна мрежа ще ви помогне да избегнете всички тези досадни затъмнения. Като се свържете с VPN сървър в различно състояние, можете скрийте истинския си IP адрес и заобикаляйте пропуските на MLB.tv. Ето как да настроя всичко това.

Как да заобиколите затъмненията на MLB.tv на PC / Mac

 1. Като първа стъпка, трябва да се регистрирате с VPN услуга. Уверете се, че независимо от VPN, в който се регистрирате, има много VPN сървъри в Съединените щати.
 2. Изтеглете приложението VPN на вашия компютър с Mac или Windows, след като създадете своя VPN акаунт.
 3. Сега отворете VPN приложението, влезте в системата и изберете VPN сървър, който се намира в състояние, в което няма затъмнения.
 4. Най-накрая отидете на уебсайта на MLB.tv и гледайте бейзболни игри без забавяне.

Възможно ли е да гледате Blackout Games на iOS (iPhone / iPad)?

Поради факта, че MLB в приложението Bat на iPhone и iPad устройства използват локални услуги, няма да можете да заобиколите ограниченията за затъмняване на MLB на която и да е от тези платформи. Ако изключите услугите за локация, MLB в Bat няма да функционира.

Мога ли да заобиколя затъмненията на MLB.TV на Android?

Както е при устройствата с iOS, приложението MLB.tv на телефони и таблети, базирани на Android, използва комбинация от услуги за локация и GPS, за да определи вашето текущо местоположение. По този начин, не можете да заобиколите ограниченията за затъмняване на MLB на Android, дори при използване на VPN.

Как да избегнем MLB затъмненията на Amazon Fire TV или FireStick?

Операционната система Amazon Fire TV е базирана на Android. Следователно, не можете да заобиколите затъмненията и на това устройство.

Как да заобиколите изчерпванията на MLB на Apple TV?

За да гледате чернокожите MLB игри на Apple TV, трябва или да настроите VPN на вашия рутер или да се абонирате за доставчик на VPN, който предлага на потребителите Smart DNS прокси сървъри които могат да бъдат директно настроени на Apple TV като ExpressVPN.

Как да избегнем ограниченията за затъмняване на MLB в Roku

Нито едно от устройствата на Roku не ви позволява да конфигурирате неговите мрежови настройки. Единственият начин да заобиколите затъмненията на MLB в Roku е чрез промяна на настройките на вашия рутер. Можете да закупите маршрутизатор с активиран VPN и да конфигурирате VPN връзка на него или да се регистрирате с него ExpressVPN и вместо това използвайте техните DNS кодове на вашия рутер.

Заобиколете изчерпванията на MLB на Smart TV

Освен ако не използвате Android Smart TV, трябва да можете да настроите Smart DNS директно на вашия Smart TV. Поддържаните модели включват Samsung, LG, Panasonic, и по-стари Sony Smart TVс. Регистрирайте се с едно от двете ExpressVPN или Unlocator за да гледате черни игри на вашия Smart TV.

Как да избегнем ограниченията на BlackBTV за ограничаване на PlayStation

Както при повечето други MLB.tv съвместими поточни устройства, нито PS4, нито PS4 имат VPN клиент. Това означава, че или трябва да настроите VPN на готов за VPN рутер или да използвате Smart DNS директно на конзолата PlayStation. Вторият вариант е едновременно по-евтин и лесен.

Заобиколете изчерпванията на MLB на Xbox One или Xbox 360

В случай, че не притежавате маршрутизатор, съвместим с VPN, най-добрият ви вариант е да се регистрирате с ExpressVPN или друга VPN услуга, която предоставя DNS кодове, които могат да бъдат директно настроени на конзолата Xbox, за да заобиколите пропусканията на MLB.tv.

Най-добър MLB.TV VPN 2020

ExpressVPN – Топ MLB VPN 2020

ExpressVPN - Най-добър MLB VPN за 2017 г.

ExpressVPN – най-добър MLB VPN за 2020 г.

Използвах ExpressVPN за заобикаляйте ограниченията за затъмняване на MLB вече няколко сезона. Никога не съм срещал някакви основни проблеми. Имаше няколко случая, в които имах малки проблеми, но екипът за поддръжка на чат на ExpressVPN успя бързо да разреши нещата. Накратко, това вероятно е най-добрият VPN, който можете да използвате за MLB.tv.

Професионалисти

 • Глобална мрежа от VPN сървъри.
 • Множество VPN сървъри в САЩ и Канада
 • Интелигентни DNS прокси сървъри за Smart TV, PS4, PS3, Xbox, Apple TV и Roku.
 • Логиране на нулев мрежов трафик.

Против

 • Абонирането за качествен VPN доставчик не идва евтино.

BulletVPN

BulletVPN - Най-добър MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – Най-добър MLB.TV VPN 2020

30-дневна гаранция за връщане на парите

BulletVPN е друга VPN услуга, която трябва да помислите, ако искате да избегнете тази дразнеща грешка при затъмняване. Докато BulletVPN няма много сървъри по целия свят, те го имат около десетина само в САЩ. Всички тези сървъри работеха правилно, когато ги тествах, за да наблюдавам различни MLB екипи на живо онлайн.

Професионалисти

 • Можете да възстановите парите си в рамките на месец.
 • Удобни за потребителя приложения за всички ваши устройства.
 • Страхотна поддръжка на клиенти.

Против

 • Малка VPN мрежа.

IPVanish

IPVanish - Най-добър MLB VPN 2017

IPVanish – Най-добър MLB VPN 2020

Топ VPN за Kodi

IPVanish са име на домакинство в индустрията за VPN. Те са базирани в САЩ, което може да плаши няколко VPN сървъра. Все пак те нямат строга политика без регистрация, което означава, че на теория трябва да можете сърфирайте в интернет анонимно. Както е случаят с ExpressVPN, IPVanish имат много сървъри, разпръснати из САЩ. Те обаче предлагат само 7-дневна политика за възстановяване.

Професионалисти

 • Безброй VPN локации в САЩ.
 • Препоръчани пакетирани VPN приложения.
 • Много бързи сървъри.

Против

 • Можете да използвате продукта им само седмица преди да изтече периода на възстановяване.
 • Не деблокира много основни VOD услуги.

NordVPN

NordVPN - Най-добър MLB.tv VPN за 2017 г.

NordVPN – Най-добър MLB.tv VPN през 2020 г.

NordVPN на VPN приложения за iPhone, iPad, Android, PC и Mac са евентуално най-лесните и приятелски настроени, които съм използвал. Настройването им отнема няколко минути. Оттам нататък просто стартирайте приложението и се свържете към VPN сървър по ваш избор. Безопасно е да се каже, че много усилия бяха вложени в създаването на тези приложения. Подобно на ExpressVPN, NordVPN предлага a 30-дневен срок за възстановяване, повече от достатъчно време, за да тестват напълно VPN сървъра си.

Професионалисти

 • 30-дневен срок за възстановяване.
 • Страхотни VPN приложения.
 • VPN сървъри в над 60 страни.
 • Двойна VPN.

Против

 • Докато повечето VPN сървъри, които опитахме, бяха впечатляващо бързи, няколко бяха сравнително бавни.

VyprVPN

VyprVPN - Netflix Proxy Грешка за преодоляване на 2017 г.
30-дневна гаранция за връщане на парите

VyprVPN е друг солиден доставчик на VPN, който можете да използвате, за да заобиколите прекъсванията на MLB. Техните сървъри работят впечатляващо добре. Те обаче не предлагат толкова американски VPN местоположения, колкото други доставчици в този списък.

Професионалисти

 • Много бързи VPN сървъри.
 • VPN сървъри в 36 страни.
 • хамелеон.

Против

 • Няма поддръжка на P2P.

Най-добър MLB.TV VPN през 2020 г. – Smart DNS Proxy Alternative

Въпреки че използването на VPN е най-добрият метод за заобикаляне на затъмненията на MLB.tv, той със сигурност не е единственият. Умни DNS прокси също ви позволяват да гледайте MLB игри без затъмнения. Недостатъкът обаче е, че Smart DNS не маскира напълно Вашия IP адрес. Следователно все още сте изложени, когато сърфирате в мрежата с помощта на Smart DNS прокси сървъри.

 • Почти всички стрийминг устройства могат да бъдат конфигурирани със Smart DNS. Можете да настроите прокси сървъри директно на Apple TV, PS4, Xbox One и дори вашия Smart TV.
 • Няма да загубите достъп до някой от локалните си поточни канали, след като конфигурирате Smart DNS на устройството си.
 • Можете да използвате този метод, за да заобиколите ограниченията за затъмняване на MLB, NFL, NBA и NHL.
 • Няма начин да изберете виртуално местоположение, когато използвате Smart DNS. Каналът и сайтовете, които можете да деблокирате, зависят от настройката на вашата прокси услуга Smart DNS.

Unlocator са най-добрите, когато става въпрос за Smart DNS прокси услуга. Много фенове на MLB ги използват ежегодно, за да гледат MLB без никакви затъмнения. Наскоро Unlocator добавиха VPN приложение към абонаментните си планове. Трябва да доплатите, в случай че искате да се възползвате от това.

MLB отбори

Ето пълния списък на всеки отбор по бейзбол от Основната лига:

AL Central

 • Чикаго Уайт Сокс
 • Индианците в Кливланд
 • Детройт тигри
 • Канзас Сити Роялс
 • Близнаци в Минесота

АЛ Изток

 • Балтимор Ориоли
 • Бостън Ред Сокс
 • Нюйоркските янки
 • Лъчи на Тапа Бей
 • Торонто Блу ​​Джейс

AL Запад

 • Хюстън Астрос
 • Лос Анджелис Ангели
 • Лека атлетика в Оукланд
 • Сиатъл Маринари
 • Тексас Рейнджърс

NL Central

 • Чикаго Cubs
 • Цинцинати червени
 • Пивоварите в Милуоки
 • Пиратски Питсбърг
 • Кардинал Сейнт Луис

NL Изток

 • Атланта Браувс
 • Маями Марлинс
 • Ню Йорк Мец
 • Филаделфия Филис
 • Вашингтонски граждани

NL West

 • Аризона Diamondbacks
 • Колорадо Скалистите планини
 • Лос Анджелис Доджърс
 • Сан Диего Падрес
 • San Francisco Giants

Най-добър MLB.TV VPN за 2020 г. – The Wrap Up

Всички копнеем за един ден, когато ограниченията за затъмняване на MLB се превърнат в минало. Дотогава използвайки VPN доставчици като ExpressVPN да гледате игра на MLB без затъмнения ще свърши работа. Тествали ли сте някоя от предлаганите от вас VPN услуги? Как беше вашето преживяване? Чувствайте се свободни да споделите мислите си по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map