Обход UFC Fight Pass Blackouts Как да използвате VPN / Proxies

Обход UFC Fight Pass Blackouts Как да използвате VPN / Proxies

Обход UFC Fight Pass Blackouts Как да използвате VPN / Proxies

Защо потокът е потъмнен при Fight Pass?

Тогава беше много лесно да закупите PPV събитие на Fight Pass и да го гледате, когато излъчва на живо. Поради сделката с ESPN +, която се случи на 1 април, месечното събитие ще бъде достъпно изключително на канала.

ESPN + стартира като получи всички Fight Nights. Те също бяха кръстени като UFC на ESPN +. Сега можете да видите най-добрите бойци в бранша на ESPN + веднъж месечно.

Отсега нататък ще ви трябва абонамент за ESPN +, за да закупите UFC PPV събития. Всичко, което трябва да направите, е да платите 79,99 $ / година. След това получавате 1 безплатно UFC PPV събитие и по-евтини цени за останалите. С ESPN + абонамент, UFC Pay-per-Views ще струва приблизително 59,99 $, което е по-малко от това, което сте свикнали, обратно на UFC Fight Pass.

Освен това Fight Pass е податлив на затъмнения поради ESPN, притежаващ правата за излъчване. Ето защо, ако се опитате да закупите събитието на Fight Pass, тази грешка в затъмнението ще се появи:

„Поради ограниченията за излъчване този видеоклип не е достъпен в рамките на абонамент за UFC Fight Pass или като Pay-per-View във вашия регион. Моля, проверете вашата местна телевизионна обява за преглед на информация. В момента това събитие е блокирано във вашия регион. “

Fight Pass Blackout

Предотвратете UFC FIGHT PASS Blackouts на UFC с помощта на VPN

VPN или с други думи „Виртуален частен тунел“ може да се използва за насочване на целия ви трафик през сървър извън САЩ или Канада. Така че в този случай ще трябва да гледате събитието от регион, където има не се налага затъмнение като Южна Корея. VPN работи на всички преносими устройства и компютри. Ако притежавате маршрутизатор с активиран VPN, VPN ще функционира на всички ваши устройства. Следват някои от предимствата на VPN:

 • VPN криптира и защитава целия ви трафик. Вашият интернет доставчик няма да може да шпионира вашия трафик или крайното му местоназначение.
 • Можете да го използвате за гледане UFC FIGHT PASS, UFC FIGHT NIGHT, UFC on Fox, BBC Iplayer или American Netflix. Всичко зависи от това коя държава ще изберете за свой VPN сървър.
 • VPN работи като чар, що се отнася до механизмите за защита на интернет доставчика. В случай, че вашият интернет доставчик използва Dija Hijacking или Transparent Proxies.

Ограничения за затъмняване на байпас Fight Pass

Ако сте в регион, в който правата на двубоя принадлежат на определен канал, закупуването му може да изглежда до невъзможно. Не се притеснявайте Покривам те. Ето как можете да преодолеете гео ограниченията, когато става въпрос за UFC Fight Pass:

 1. Първо, трябва да инвестирате в VPN, който има сървъри по целия свят. Каква полза е VPN, ако не ви предложи неприкрит регион? Ако все още търсите, ExpressVPN е това, от което се нуждаете.
 2. Отидете на уебсайта им и се запишете за тяхната услуга. Получавате 30-дневна гаранция за връщане на парите при абонамент.
 3. Изтеглете и инсталирайте тяхното VPN приложение на съвместимо устройство като Android, iOS, компютър или Mac.
 4. Влезте с вашия VPN акаунт. Ето и трудната част. Свържете се със сървър, където не се налагат затъмнения на Fight Pass. Като гарантирана опция изберете Южна Корея.
 5. След като се свържете, върнете се към UFC Fight Pass и опитайте да закупите събитието отново.
 6. Поздравления. Вече можете да получите UFC PPV, дори ако сте в Съединените щати.UFC PPV с VPN

Ако търсите добър доставчик на VPN, дайте ExpressVPN опит. Този доставчик предлага лесно за използване приложение на Mac, Windows, Android, iOS устройства като iPod, iPad и iPhone. ExpressVPN освен това осигурява 24/7 поддръжка и предлага голям избор на VPN държава. Ето списък на най-добрите доставчици на VPN, които да заобиколят прекъсванията на UFC Fight Pass.

Обход UFC FIGHT PASS Blackouts на UFC с помощта на Smart DNS Proxy

Smart DNS прокси пренасочва само част от вашия трафик и работи на всички устройства. Ако търсите метод за байпас UFC Fight Pass затъмнения на поддържаните устройства Apple TV, iPad, iPhone, LG Smart TV, Roku, Samsung Smart TV, Xbox 360, Windows и Mac, Smart DNS е чудесен избор. Интелигентни DNS прокси сървъри, автоматично разпознават вашето местоположение и изпращат вашия UFC трафик в неприкрит регион. Освен това:

 1. Smart DNS дава възможност да се гледа едновременно съдържание от различни региони. Можеш Избягвайте UFC FIGHT PASS Blackouts, гледайте BBC Iplayer, Netflix, Apple TV или Bein Sports по същото време. Наличен е огромен брой канали.
 2. Тъй като трафикът не е криптиран, трафикът може да бъде изложен, но в същото време може да получите по-висока скорост.
 3. Местният трафик остава незасегнат.
 4. всичко Поддържат се регионите на Netflix, лесно превключвайте чрез смяна през падащо поле.

Unlocator е един от по-добрите доставчици на Smart DNS. Те осигуряват безплатна пробна седмица, стъпка по стъпка ръководства в снимки и видеоклипове. Те имат обширна канална библиотека, която включва над 214 деблокирани канала.

Съвместимост на UFC Fight Pass

На какви устройства е наличен UFC Fight Pass?

UFC Fight Pass може да се гледа на:

 • iPod touch
 • къпина
 • Apple TV
 • Roku
 • Samsung SmartTV
 • LG Smart TV
 • PC / Mac
 • андроид
 • Ай Пад
 • iPhone
 • PS4
 • Xbox
 • Amazon Fire TV Stick

Гледайте UFC Live Streaming с VPN или Smart DNS прокси

За да го увиете и двете VPN и Smart DNS са чудесни инструменти за получаване на повечето от вашите абонаменти за UFC.tv, където и да живеете. Изберете инструмента, който най-добре отговаря на вашите нужди. Ако имате нужда от допълнителни пояснения, не се колебайте да се свържете, като оставите коментар по-долу.

Запази

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me