Sky Go VPN fungerar inte? Prova dessa korrigeringar

Är din Sky Go VPN fungerar inte? Sky Go har, tillsammans med Now TV, blivit Storbritanniens bästa streamingtjänst. Det låter dig inte bara titta på något av det bästa innehållet som brittiskt drama har att erbjuda. Sky Go tillåter också abonnenter att titta på alla sina favoritkanaler i Storbritannien på PC, Mac, iPhone, iPad, Apple TV, Roku, PS4 och Xbox One. Men det finns en liten fångst. Sky Go fungerar bara i Storbritannien. Det betyder att brittiska medborgare och utlandsresor som reser utomlands på semester inte kommer att kunna se Sky Go om de inte använder ett VPN. Nyligen har Sky Go börjat blockera dessa VPN-tjänsteleverantörer men. Som ett resultat har många VPN inte länge arbetat med Sky GO. I guiden nedan kan du hitta mer information om hur du fixar din Sky Go VPN och titta på UK TV utomlands igen.

Sky Go VPN fungerar inte? Prova dessa korrigeringar

Sky Go VPN fungerar inte? Prova dessa korrigeringar

Sky Go VPN fungerar inte

På grund av geo-restriktioner kan du inte se live eller på begäran innehåll på Sky Go medan du bor i USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Irland eller någon annanstans utanför Storbritannien. Det är därför som människor har vänt sig till proxyservrar och VPN: er för att förfalska sin onlinelokalisering och avblockera Sky utomlands.

 • “Sky go är endast tillgängligt för användare som ansluter från Storbritannien eller Irland. Du verkar vara utanför dessa territorier. ”
 • Sky ID-fel 288
 • “Det gick inte att ställa in platsinställningar”
 • ”Rättighetsbegränsningar innebär att detta program inte är tillgängligt för närvarande”
 • “Mediaströmning: kan inte ansluta till ström”
 • “Video inte tillgänglig”
 • ”Den här showen är för närvarande inte tillgänglig. Vänligen försök igen senare”
 • “Okänt fel: starta om appen”

Hur vet Sky Go att jag använder VPN?

I likhet med andra streamingtjänster, inklusive BBC, Netflix, Hulu och Amazon Prime Video, startade Sky svartlista VPN IP-adress. Därför kanske du fortfarande får felmeddelandena som listas ovan när du är ansluten till en UK VPN-server. Det betyder att din VPN faktiskt fungerar och att du verkar surfa på webben från Storbritannien. Det är bara så att din VPN-serverns IP-adress inte fungerar med Sky eller Now TV för den delen. Ibland hjälper det att lösa problemet att ansluta till en annan VPN-server i Storbritannien. Om det inte gör det är det dags att leta efter en ny VPN-tjänsteleverantör. Låt oss ta en titt på bästa VPN-tjänster som faktiskt fortfarande fungerar med Sky Go.

Bästa VPN för att fixa Sky GO VPN Block

För att avblockera kanaler som Sky eller Now TV behöver du en VPN-leverantör av hög kvalitet. På Internet finns det många gratis VPN, men efter att du har registrerat dig med sådant kommer du bara att få reda på att de inte lever upp till ens hälften av vad de lovade.

Efter att ha genomfört olika tester fick jag reda på det ExpressVPN är bästa VPN-tjänst du kan använda till kringgå regionala begränsningar. Detta inkluderar att kunna få Sky Go utanför Storbritannien. Här är några viktiga VPN-funktioner.

 • Unblocking alla brittiska kanaler utomlands. Sky GO, BT Sport, BBC, my5, Channel 4 och ITV.
 • Tillhandahåller lättanvänd programvara för enheter som körs på Android, Linux, Windows, Mac, och iOS.
 • Kör upp till 3 samtidiga VPN-anslutningar.
 • Stöd dygnet runt för att hjälpa till att lösa några av dina problem.
 • En 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Som du kan se, ExpressVPN har de bästa funktionerna jämfört med de flesta andra VPN-leverantörer du kan hitta. Här är en lista över andra leverantörer jag jämförde den med.

Det smarta DNS-proxyalternativet för Sky Go

Om de fyra VPN-tjänsteleverantörerna fortfarande inte är som du vill, kanske en smart DNS-leverantör gör det. En smart DNS-proxy också avblockerar geobegränsade webbplatser tycka om Sky Go även för användare utanför Storbritannien. Här är vad du borde veta.

 • Smart DNS är kompatibel med alla strömningsenheter. Du kan Kolla på Sky GO på iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4 och Xbox.
 • En smart DNS ändrar inte din IP-adress.
 • En smart DNS krypterar inte din Internet-trafik.
 • Om din Internetleverantör använder transparenta proxyer eller DNS-kapning, då kommer smart DNS förmodligen inte att fungera bra för dig.
 • Smart DNS garanterar inte heller något anonymitet eftersom din IP-adress fortfarande är synlig.

Om de nämnda funktionerna låter tilltalande för dig föreslår jag att du försöker Unlocator som din smarta DNS-leverantör. De erbjuder en kostnadsfri 7-dagars provperiod och stöder avblockering Sky Go, Now TV, Channel 5, BBC, ITV, bland andra brittiska kanaler.

Sky Go VPN fungerar inte – Extra tips

Du kan också prova dessa lösningar som är enkla att implementera om Sky inte fungerar för dig just nu.

 • Om du använder VPN kan du försöka ansluta till en annan UK VPN-server. Ibland blockeras flera VPN-IP-adresser av Sky.
 • Om du försöker titta på Sky Go på en dator eller Mac kan du också lösa problemet genom att byta webbläsare du använder. Försök använda Chrome, FireFox, Edge eller Safari.
 • Kontakta ditt VPN: s supportteam och se om de kan hjälpa dig att kringgå Sky Go VPN-förbudet.
 • Om allt annat misslyckas, är det enda alternativet att registrera dig med en VPN-tjänst som fungerar med Sky Go eller Now TV.

Sky Go VPN fungerar inte – bästa lösningen

Att tillbringa din semester på ett soligt läge utomlands kan vara en uppfriskande upplevelse. Men då och då vill du titta på en brittisk TV på din streamingenhet. Att få ett VPN som fortfarande fungerar med Sky Go är viktigt när du reser utomlands. Har du provat några av de tips vi har föreslagit ovan för att få Sky Go att arbeta utomlands?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me