Sling TV UK – Hur man tittar på

Du kan få 40% rabatt på det bästa av live-tv, bara med Sling TV och från utseendet verkar streamingtjänsten vara ett bra alternativ. Saken är att Sling TV – tillsammans med andra USA-baserade kanaler – är otillgängliga utanför USA. Så om jag vill använda mig av Sling-TV i Storbritannien, jag måste använd antingen en VPN eller Smart DNS.


Ja, dessa två verktyg kan ta bort begränsningar och ger dig tillgång till tjänsterna du vill. Jag detaljerade hela installationsprocessen nedan, se till att du kolla in den nedan.

Hur man tittar på Sling TV i Storbritannien

Hur man tittar på Sling TV i Storbritannien

Sling TV i Storbritannien – VPN

Sling TV är en online-tv-streamingtjänst som levererar liveströmmar via webbläsare och till Sling-kompatibla Smart TV-apparater. Det är vanligt bland sladdar eftersom det erbjuder underhållning på begäran. Att vara baserat i USA förbjuder dock tittare i andra länder att titta på Sling TV. Även om denna tjänst är geobegränsad utanför USA: s gränser, finns det fortfarande sätt som tittarna kan få åtkomst till dess innehåll i Storbritannien. Den första metoden inkluderar ett virtuellt privat nätverk.

En VPN är en pålitligt verktyg designad för håller dig säker online medan ger dig tillgång till utländskt innehåll. Du kan få allt innehåll du vill ha medan du förblir skyddad på nätet. VPN omvandlar dina data och gör att det ser ut som om det kommer från en annan plats. Genom att göra det kommer du till få tillgång till innehållet baserat i det landet. Din anslutning omdirigeras via en valfri server. Den servern skulle vara i det land där kanalen / tjänsten du vill ha är baserad. Följaktligen du få IP-adressen för det landet och behörigheten att få åtkomst till det landets innehåll.

Här är vad du behöver göra för att titta på Sling TV i Storbritannien:

 1. Företrädesvis, göra ett ExpressVPN-prenumeration.
 2. När du har gjort det prenumerationen, installera appen på din kompatibla enhet.
 3. Gå vidare och starta applikationen, letar efter servrar i USA.
 4. Anslut till en amerikansk server, och vänta tills knappen blir grön.
 5. När knappen står “Ansluten” betyder det att du är praktiskt taget i USA.
 6. Med din Amerikansk IP-adress, du får tillgång till allt USA-baserat innehåll du vill.
 7. Strömma vad Sling TV har att erbjuda.

Bästa VPN för Sling TV

ExpressVPN är anledningen till att jag med framgång kan strömma Sling TV från komforten i min brittiska lägenhet. Leverantören förblev trogen på alla anspråk som den gjorde. Inte bara upplevde jag fast hastigheter (tack vare det omfattande nätverk av servrar), men jag måste också få tillgång till Sling TV utan problem.

Om du väljer ExpressVPN blir du inte besviken. Du kommer att kunna få tillgång till andra kanaler och tjänster oavsett var du är. Läs mer om de bästa leverantörerna av Sling TV VPN-tjänster genom att kolla i tabellen nedan.

Få åtkomst till Sling TV med en smart DNS-proxy

Felet “Vi är ledsna! Det ser ut som att ett oväntat fel inträffade. Vänligen försök igen senare ”kan undvikas med en smart DNS-proxy.

Tyvärr utför inte en smart DNS samma funktion som ett VPN när det gäller säkerhet. Med det menar jag att det inte krypterar dina data. Så du är inte skyddad på nätet, och allt du gör kan spåras tillbaka till dig.

DNS ger dig en adress för en proxy som skickar din förfrågan till den webbplats du vill ha åtkomst till. Den smarta DNS omdirigerar bara de data som berättar var du är. Att använda en smart DNS är kanske inte det säkraste sättet att blockera. dock, det är det snabbaste. Eftersom ingen kryptering är involverad får du snabbare hastigheter, och det kan vara avgörande för de flesta onlineanvändare. Så här får du bort Sling TV i Storbritannien med hjälp av en smart DNS-proxy:

 1. Se till att du prenumerera på Unlocator och registrera dig för en gratis 7-dagars provperiod.
 2. Du kommer inte hitta några svårigheter du kan se dessa videor / installationshandledning för vägledning.
 3. Nu, konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
 4. Gå vidare och få tillgång till Sling TV.

En smart DNS fungerade felfritt för mig i Storbritannien var Unlocator. Jag var mycket imponerad av det snabba hastigheter och tillförlitlighet. Unlocator är ett utmärkt sätt att göra avblockera och få åtkomst till platsbegränsat innehåll. Denna smarta DNS-proxy tar bort alla slags geo-blockering, och du kan göra det under en 7-dagars gratis provperiod. Kundtjänsten har också fått ryggen oavsett vilka problem du stöter på.

Se Sling TV i Storbritannien

Sling TV är en utmärkt alternativ för sladdar av två skäl. Inte bara gör det arbeta med nästan alla enheter som du använder, men det också erbjuder tre olika kanalpaket. 

Denna tjänst är värd att komma utomlands, och med antingen en VPN eller Smart DNS kan du börja titta på Sling TV inom de närmaste minuterna oavsett var du befinner dig i världen. Hur låter det? Vilken metod vill du använda när du är i Storbritannien? Låt oss veta i kommentarerna.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map