Sling TV UK – Как да гледате

Можете да получите 40% отстъпка от най-доброто от телевизия на живо, само с Sling TV и от външния вид на него услугата за стрийминг изглежда като чудесна опция. Работата е, че Sling TV – заедно с други канали, базирани в САЩ – е недостъпна извън САЩ. Така че, ако искам да се възползвам Sling TV във Великобритания, Ще трябва използвайте или VPN, или Smart DNS.


Да, тези два инструмента могат премахнете ограниченията и предоставят ви достъп до услугите ти искаш. Подробно описах целия процес на настройка по-долу, не забравяйте да го проверите по-долу.

Как да гледате Sling TV във Великобритания

Как да гледате Sling TV във Великобритания

Вземете Sling TV във Великобритания – VPN

Sling TV е онлайн услуга за стрийминг на телевизия, която доставя потоци на живо чрез уеб браузъри и към Sling съвместими Smart TV. Той е разпространен сред ножиците, тъй като предлага забавление при поискване. Въпреки това, базирайки се в САЩ, забранява на зрителите в други страни да гледат Sling TV. Въпреки че тази услуга е ограничена за географски предели извън границите на САЩ, все още има начини зрителите да имат достъп до нейното съдържание във Великобритания. Първият метод включва виртуална частна мрежа.

VPN е a надежден инструмент предназначен да пазете се в безопасност онлайн докато предоставя ви достъп до задгранично съдържание. Можете да получите съдържанието, което искате, като останете защитени по интернет. VPN трансформира вашите данни и го прави да изглежда, че идва от друго място. Правейки това, стигате до достъп до съдържанието в тази държава. Връзката ви се пренасочва през избран от вас сървър. Този сървър ще бъде в страната, в която се намира желаният канал / услуга. Следователно вие получете IP адреса на тази държава и допустимостта за достъп до съдържанието на тази страна.

Ето какво трябва да направите, за да гледате Sling TV във Великобритания:

 1. за предпочитане, направете абонамент за ExpressVPN.
 2. След като направите този абонамент, инсталирайте приложението на съвместимото си устройство.
 3. Давай и стартирайте приложението, търси сървъри в САЩ.
 4. Свържете се с американски сървър, и изчакайте бутона да стане зелен.
 5. Когато бутонът гласи „Свързани“, това означава, че сте практически в САЩ.
 6. С твоя Американски IP адрес, Вие получавате достъп до цялото американско съдържание ти искаш.
 7. Предавайте поточно всичко, което Sling TV може да предложи.

Най-добър VPN за Sling TV

ExpressVPN е причината, поради която мога успешно да предавам Sling TV от комфорта на моя апартамент във Великобритания. Доставчикът остана верен на всяко направено от него искане. Не само изпитах fаст скорости (благодарение на него широка мрежа от сървъри), но аз също стигнах безпроблемно достъп до Sling TV.

Ако изберете ExpressVPN, няма да останете разочаровани. Ще бъдеш способен да достъп до други канали и услуги, независимо къде се намирате. Научете повече за най-добрите доставчици на VPN услуги за Sling TV, като разгледате таблицата по-долу.

Достъп до Sling TV с интелигентен DNS прокси

Грешка „Съжаляваме! Изглежда, че е възникнала неочаквана грешка. Моля, опитайте отново по-късно “може да се избегне със Smart DNS прокси.

За съжаление, Smart DNS не изпълнява същата функция като VPN по отношение на сигурността. Под това искам да кажа, че не криптира вашите данни. Така че не сте защитени онлайн и всичко, което правите, може да бъде проследено до вас.

DNS ви предоставя адрес на прокси, който изпраща заявката си до уебсайта, до който искате да получите достъп. Smart DNS пренасочва само данните, които ви казват къде се намирате. Използването на Smart DNS може да не е най-сигурният начин за деблокиране. въпреки това, това е най-бързото. Тъй като не е включено криптиране, получавате по-бързи скорости и това може да бъде от съществено значение за повечето онлайн потребители. Ето как става разблокирането на Sling TV във Великобритания с помощта на Smart DNS прокси:

 1. Уверете се, че сте абонирайте се за Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
 2. Няма да намерите трудности, които можете вижте тези видеоклипове / уроци за настройка за ръководство.
 3. Сега, конфигурирайте Smart DNS на вашето поточно устройство.
 4. Вървете напред и влезте в Sling TV.

Smart DNS работи безотказно за мен във Великобритания Unlocator. Бях много впечатлен от него бързи скорости и надеждност. Unlocator е отличен начин деблокиране и достъп до съдържание с ограничено местоположение. Това Smart DNS прокси премахва всички видове геоблокиране, и можете да го правите по време на 7-дневен безплатен пробен период. Също така, обслужването на клиентите ви е върнало гърба, без значение в какви проблеми се сблъсквате.

Гледайте Sling TV във Великобритания

Sling TV е ан отличен вариант за резачки за шнур по две причини. Не само го прави работа с почти всички устройства които използвате, но също така предлага три различни пакета канали. 

Тази услуга си струва да получите в чужбина и с VPN или Smart DNS можете да започнете да гледате Sling TV в рамките на следващите минути, независимо къде се намирате в света. Какво ще кажете за това? Кой метод искате да използвате, докато сте във Великобритания? Уведомете ни в коментарите.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map