Studenter går förbi skolan WiFi-brandvägg med VPN för att spela Fortnite

Fortnite är ett oerhört populärt videospel som har 3,4 miljoner aktiva spelare och genererar mer än 120 miljoner dollar i intäkter. Spelet har också högprofilerade videospelspelare som Drake. Fortnite är det mest populära videospel på denna planet just nu. Det som driver detta spel är intresset och engagemanget för barn som spelar detta spel även när de borde studera i sina skolor. Med ankomsten av Fortnite på iPhone, iPad och Android-smartphones har elever letat efter sätt att spela spelet medan de är anslutna till skolans WiFi-nätverk. Detta har inte varit möjligt i många fall på grund av att skolor aktivt förbjuder Fornite-servrar.

Studenter går förbi skolan Wi-Fi-brandvägg med VPN för att spela Fortnite

Studenter går förbi skolan Wi-Fi-brandvägg med VPN för att spela Fortnite

Smarta studenter

Sedan Fortnite mobil har släppts har klasser blivit en slagfält för läraren mot eleverna. För skolor är det enkelt att blockera åtkomst till vissa program via Wi-Fi. Men smarta studenter har hittat en väg runt dessa förbud genom användning av VPN: er.

Skolorna har svårt att förbjuda elever att spela spel. Om skolmyndigheterna lägger till ett lager av säkerhet genom att blockera alla VPN: er kan studenter fortfarande komma åt Fortnite utan problem. Det finns inte mycket som skolan kan göra för att begränsa tillgången till Wi-Fi för elever. Internetåtkomst är alltid nödvändigt för att ge utbildning i den moderna världen, men Internet kan också användas för att spela spel var som helst, även i klassrummen.  

  Omitir los apagones de UFC Fight Pass Cómo hacerlo con VPN / Proxies

Varför använda skolans Wi-Fi?

Elever använder skolans Wi-Fi för att spela Fortnite på mobildata kommer att tömma deras datagräns ganska snabbt vilket kan öka deras faktura. Därför fann eleverna denna nya idé att kringgå skolans Wi-Fi med hjälp av ett virtuellt privat nätverk (VPN). Det är en mjukvarutjänst som Internetanvändare använder för att dölja sin identitet på webben.

Spara pengar, undvika myndigheter

VPN: er är avsedda att lägga till ett lager av säkerhet som hjälper dig att undvika censur och få tillgång till resurser fritt online. Med användning av VPN kan du till exempel kringgå regionala begränsningar och komma åt webbplatser och appar som normalt skulle geoblockeras i din region. VPN tvingar din anslutning att resa genom sina servrar och uppdaterar ständigt IP: n genom att maskera den med en annan. Här har elever använt VPN för att komma åt Fortnite i sina skolor genom att undvika skolans Wi-Fi-brandvägg.

Det finns flera videor på Internet där eleverna spelar Fortnite i sina klassrum. Dessa videor visar också att de går förbi Wi-Fi-begränsningar genom användning av VPN: er. Nu har det vänt som ett vapenkapp, så snart skolmyndigheten identifierar VPN som barn använder, blockerar det genast också. 

Överraskande finns det en YouTuber som har hittat ett sätt att ansluta till sin hemdator på distans via Chromebook. YouTuber är en 14-årig skolbarn med användarnamnet dowcwow. 

Annan intressant statistik visar att över 90% av eleverna på skolan har spelat Fortnite minst en gång. Eleverna säger att det är svårt att spela Fortnite i klassrummet, eftersom mobiltelefoner inte är tillåtna utomhus. Men när de kan spelar de spelet fritt med skolans Wi-Fi.

  Как да гледате Гомора 2019 на живо онлайн

Hur man avblockerar Fortnite på skolan med VPN

Hela processen att kringgå skolans brandvägg och åtkomstappar och webbplats som är blockerade i processen är ganska lätt. Följ dessa steg för att spela Fortnite i skolan på din Android, iPhone, iPad, PC eller Mac:

  1. Registrera dig först med en VPN-tjänsteleverantör.
  2. Ladda sedan ned och installera VPN-appen på samma enhet som du vill spela Fornite obegränsat på.
  3. Starta VPN-appen och logga in.
  4. Anslut en av de många VPN-servrarna från appen.
  5. Du kommer nu att kunna spela Fornite var som helst när som helst, även i skolan eller på jobbet.

När det gäller bästa VPN för Fortnite, ExpressVPN är högst upp. De har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti samt ett globalt VPN-nätverk spridd över hela världen. De erbjuder också några av de snabbaste VPN-servrarna.

Från VPN till virtuella stationära datorer

Eleverna erkänner att det är svårt att hitta ett VPN som inte är blockerat på grund av skolans stränga policy för att blockera VPN. Det var när idén om virtuell skrivbordstjänst kom upp. Studenter får gratis Chromebook från skolan för klassarbete som nu används för att spela spel genom användning av virtuella stationära tjänster.

Chromebook har, enligt eleverna, en inbyggd funktion som gör att de enkelt kan ansluta till en dator enkelt. Det enda kravet är att konfigurera datorn för att strömma Chromebook-applikationer. Processen med att installera detta system är ganska enkel, men det finns en fördröjning i streaming men elever är mer än villiga att offra på lag för att spela Fortnite i skolan.

Ingen student har fångats med den här metoden hittills. Googles fjärrskrivbordstjänst är inte blockerad ännu i skolor. Studenterna är under tiden säkra på att de kommer att hitta andra sätt om detta också blockeras av skolmyndigheterna. Möjligheten att kringgå Wi-Fi-begränsningar i skolan, spela spelet och fortfarande inte fångas fungerar till förmån för elever genom att motivera dem att fortsätta spela spel.

  Cómo ver Singtel TV ir fuera de Singapur

Enligt vissa kritiker är det fascinerande vad eleverna har uppnått genom att kringgå skolans Wi-Fi-brandvägg. För dem är det en bra inlärningsupplevelse som kommer att hjälpa eleverna i framtiden. Att koncentrera sig i klassrummet är dock viktigt.

Studenter går förbi skolan Wi-Fi-brandvägg med VPN – Wrap Up

Skolor över hela USA tillhandahöll Wi-Fi-tjänster till studenter för bättre utbildningsändamål. Men studenter har hittat sätt att använda dessa gratistjänster för att spela spel istället. Det finns inte mycket som skolan kan göra för att begränsa eleverna från att spela dessa spel. Ett system där konsekvenserna kommer att följa om eleverna inte koncentrerar sig på sina studier kan dock begränsa den onödiga användningen av Wi-Fi i skolan till viss del.

Eller låt dem bara fortsätta, halva det roliga de känner gör något som vuxna säger dem inte också. Ignorera frågan och kanske kommer de mest intelligenta studenterna att inse att det finns bättre saker för dem att göra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me