Titta på amerikanska kanaler på Roku Ultra utanför USA

Hur titta på amerikanska kanaler på Roku Ultra utanför USA? Så du har köpt dig en Roku Ultra. Om du bor utanför USA undrar du förmodligen hur du får ut det mesta av din nya 4K-strömningsenhet. När det gäller strömningskanaler kan du få hundratals kanaler på Roku om du bor i USA. I den här hjälpguiden visar jag dig hur man skapar det nödvändiga amerikanska Roku-kontot för att få dessa appar. Du kan också lära dig att använda VPN eller Smarta DNS-proxyer till avblockera amerikanska kanaler på Roku Ultra i Kanada, Tyskland, Storbritannien, Australien, Mexiko, eller någon annanstans utomlands.

Titta på amerikanska kanaler på Roku Ultra utanför USA

Titta på amerikanska kanaler på Roku Ultra utanför USA

Hur man får amerikanska kanaler på Roku Ultra utanför USA

Processen att få amerikanska kanaler på Roku Ultra är uppdelat i två steg. De första stegen kräver att du gör det skapa ett amerikanskt Roku-konto. Annars kommer du inte att kunna lägg till amerikanska appar till din Roku. Det andra steget innebär i princip att man ställer in Smart DNS eller VPN för att göra det titta på amerikanska kanaler på Roku Ultra utanför USA. Så här är hur du kan registrera dig för ett amerikanskt Roku-konto utomlands.

 1. Först, installation VPN eller Smart DNS på din PC / Mac. Detta är ett avgörande steg. Utan det kommer Roku att flagga ditt konto som icke-USA.
 2. Gå nu till https://my.roku.com/index och välj “Skapa konto”.
 3. Fyll sedan i önskad information och klicka sedan på “Fortsätt”.
 4. Välj sedan en pin och klicka på “Fortsätt”.
 5. På nästa sida måste du betala alternativ: Paypal eller kreditkort.
 6. Om du redan äger ett Paypal-konto använder du Paypal-betalningsalternativet. Ditt Paypal-land påverkar inte ditt Roku-konto.
  • Använd en giltig amerikansk adress för att skapa ditt amerikanska Roku-konto. Du kan använda Kalifornien som ditt land och 90210 som ditt postnummer.
 7. Om du väljer Kreditkort som betalningsalternativ måste du använda din egen gatuadress som är kopplad till ditt kreditkort.
  • Sedan måste du konvertera postnumret till ett giltigt postnummer.
  • Notera staden som är associerad med den nya zipen eftersom den krävs för Roku-kontoinställningen.
  • För att skapa ett giltigt postnummer tar du siffrorna från ditt postnummer. Postnumret M1Z4L3 blir 143. Lägg till nollor i slutet om du har mindre än 5 siffror i postnumret. Så 143 blir ZIP 14300.
 8. Nu när du har slutfört ditt Roku-konto ska du återställa Roku-strömningsenheten till fabriksinställningar. Använd sedan det nyligen skapade amerikanska Roku-kontot på din Roku-enhet.
  Hur man tittar på American Netflix i Grekland

Hur man lägger till amerikanska kanaler till Roku Ultra utanför USA

Nu när du har registrerat ditt amerikanska Roku-konto och använt det för att logga in på ditt Roku Ultra är det dags att lägga till amerikanska kanaler som HBO Now, Hulu, Sling TV och Amazon Prime.

 1. Tryck på “Hem” -knappen på din fjärrkontroll för att öppna huvudskärmen.
 2. Rulla ner och välj ‘Streaming av kanaler för att komma åt Channel Store.
 3. Sök efter kanalen du vill lägga till.
 4. När du hittat kanalen trycker du på ‘OK’ på din fjärrkontroll.
 5. Välj slutligen “Lägg till kanal för att installera kanalen på din Roku-enhet.

Använda VPN för att titta på amerikanska kanaler på Roku Ultra Overseas

Det sista steget för att titta på de amerikanska kanalerna du just har lagt till din Roku Ultra innebär spoofing din online plats. Detta kan göras på två sätt. Den första är att använda ett virtuellt privat nätverk, även känt som VPN. Geo-begränsade kanaler som Hulu, HBO GO eller Sling TV kolla din IP-adress för att avgöra om du är berättigad att titta på innehållet eller inte. VPN låter dig få en Amerikansk IP-adress även om du inte bor i USA. Detta i sin tur lurar dessa geoblockerade kanaler för att tro att du för närvarande bor i USA.

 • Du kan kringgå geo-restriktioner pålagt alla amerikanska kanaler med VPN.
 • VPN ger dig också extra Integritet och säkerhet uppkopplad. All din Internet-trafik är krypterade.
 • VPN kan inte installeras direkt på själva Roku. Du måste konfigurera din VPN-anslutning på en kompatibel router.
 • Om du bestämmer dig för att konfigurera VPN på din router kommer alla strömningsenheter som är anslutna till den routern att dela sin VPN-anslutning, inklusive Roku Ultra.
  Unblock & Watch iFlix in UK USA with VPN or DNS Proxies

Du har förmodligen köpt dig en Roku Ultra för sin 4K-strömningsfunktion. Det är därför det är viktigt att registrera sig hos en VPN-leverantör med snabba VPN-servrar som t.ex. ExpressVPN. Vi har granskat en hel del VPN-tjänster. Här är vår lista över de bästa och snabbaste VPN-leverantörerna du kan använda avblockera amerikanska kanaler på Roku Ultra.

Avblockera amerikanska kanaler på Roku Ultra utanför USA med smart DNS

Om du inte bryr dig för att kryptera din Internet-trafik, använd Smart DNS istället för VPN. Det här alternativet saknar VPN: s extra sekretessfunktioner, men det är fortfarande billigare. Du får inte bestämma vilka kanaler du får spärra antingen eftersom de bestäms av den smarta DNS-proxytjänsten du använder. Men som med VPN måste du installera Smart DNS på din router. Det finns inget sätt att konfigurera Smart DNS på en Roku eftersom dess nätverksinställningar är låsta.

 • Det måste nämnas att du mer sannolikt än inte kommer att kunna konfigurera Smart DNS på din router. Processen innebär huvudsakligen att ändra dina primära och sekundära DNS-serveradresser. Alla som har tappat med nätverksinställningar tidigare bör veta hur man gör det. Om inte, kolla dessa videor och installationsguider.
 • De nya primära och sekundära DNS-serveradresserna du behöver använda tillhandahålls dig av den smarta DNS-proxy-tjänsten du registrerar dig med.
 • Se till att din smarta DNS-proxytjänst faktiskt stöder avblockering av amerikanska kanaler på Roku innan du registrerar dig hos dem.

Unlocator är en Smart DNS-proxytjänst som faktiskt stöder avblockera amerikanska kanaler på Roku Ultra. Du kan titta på HBO GO, Sling TV, Amazon Prime, Hulu, ABC Gå utanför USA och många fler med sina DNS-servrar. Registrera dig för en 7-dagars rättegång är gratis och du behöver inte ditt kreditkort för att slutföra registreringen.

Hur man får amerikanska kanaler på Roku Ultra utomlands

Här är en sammanfattning av alla nödvändiga steg du måste följa för att avmarkera amerikanska kanaler på din Roku Ultra utomlands.

 1. Registrera först med en VPN-leverantör eller Smarta DNS-proxytjänster.
 2. Installera VPN eller Smart DNS på din router.
 3. Skapa ditt amerikanska Roku-konto om du inte redan äger en.
 4. Återställ din Roku Ultra-enhet och använd ditt nyligen skapade US Roku-konto för att logga in på den.
 5. Lägg till dina favoritkanaler i USA på din Roku-enhet.
 6. Titta på amerikanska kanaler på Roku Ultra utanför USA.
  Cómo desbloquear MédiaKlikk fuera de Hungría

Om du behöver hjälp med något av dessa steg, släpp bara en kommentar nedan så gör jag mitt bästa för att ge dig en hjälpande hand. Om du slutar använda ExpressVPN eller Unlocator till titta på amerikanska kanaler på Roku Ultra, låt mig få höra hur det går.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me