VPN на Sky Go не работи? Опитайте тези поправки

Е твой VPN на Sky Go не работи? Sky Go, заедно с Now TV, се превърна в най-добрата услуга за стрийминг в Обединеното кралство. Не само ви позволява да гледате някои от най-доброто съдържание по поръчка, което може да предложи британската драма. Sky Go също така позволява на абонатите да гледат всички свои любими канали в Обединеното кралство на PC, Mac, iPhone, iPad, Apple TV, Roku, PS4 и Xbox One. Има обаче една малка уловка. Sky Go работи само в Обединеното кралство. Това означава, че британските граждани и експатрите, пътуващи в чужбина на почивка, няма да могат да гледат Sky Go, освен ако не използват VPN. Наскоро обаче Sky Go започна да блокира тези доставчици на VPN услуги. В резултат на това много VPN мрежи, които не работят дълго със Sky GO. В ръководството по-долу можете да намерите повече информация за това как да оправите VPN на Sky Go и отново да гледате UK TV в чужбина.

VPN на Sky Go не работи? Опитайте тези поправки

VPN на Sky Go не работи? Опитайте тези поправки

VPN на Sky Go не работи

Поради гео ограниченията няма да можете да гледате на живо или по поръчка съдържание в Sky Go, докато живеете в САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Ирландия или другаде извън Обединеното кралство. Ето защо хората са се обърнали към прокси сървъри и VPN, за да излъжат своето онлайн местоположение и да отблокират Sky в чужбина.

 • „Sky go е достъпен само за потребители, които се свързват от Великобритания или Република Ирландия. Изглежда сте извън тези територии. “
 • Грешка ID на ID 288
 • „Неуспешно задаване на настройки за местоположение“
 • „Ограниченията на правата означават, че тази програма в момента не е налична“
 • „Поток на медии: не може да се свърже с поток“
 • „Видеото не е налично“
 • „Това шоу в момента не е достъпно. Моля, опитайте отново по-късно”
 • „Неизвестна грешка: моля, рестартирайте приложението“

Как Sky знае, че използвам VPN?

Подобно на други стрийминг услуги, включително BBC, Netflix, Hulu и Amazon Prime Video, Sky стартира черен списък на VPN IP адрес. Следователно все още може да получавате изброените по-горе съобщения за грешки, когато сте свързани с UK VPN сървър. Това означава, че вашият VPN действително работи и че изглежда да сърфирате в мрежата от Обединеното кралство. Просто IP адресът на вашия VPN сървър няма да работи с Sky или Now TV по този въпрос. Понякога свързването с различен VPN сървър във Великобритания помага да се реши проблемът. Ако това не стане, е време да потърсите нов доставчик на VPN услуги. Нека да разгледаме най-добрите VPN услуги които всъщност все още работят със Sky Go.

Най-добър VPN за Fix Sky GO VPN блок

За да отблокирате канали като Sky или Now TV, се нуждаете от качествен VPN доставчик. В интернет има много безплатни VPN мрежи, но след като се регистрирате с такива, ще разберете само, че те не изпълняват дори половината от обещаното.

След провеждането на различни тестове разбрах това ExpressVPN е най-добрата VPN услуга можете да използвате заобикаля регионалните ограничения. Това включва възможността да получите Sky Go извън Обединеното кралство. Ето някои ключови VPN функции.

 • за деблокиране всички британски канали в чужбина. Sky GO, BT Sport, BBC, my5, Channel 4 и ITV.
 • Предоставяне на лесен за използване софтуер за устройства, работещи на Android, Linux, Windows, Mac, и IOS.
 • Изпълнява се до 3 едновременни VPN връзки.
 • Денонощна поддръжка, за да помогне за решаване на всеки от вашите проблеми.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Както виждаш, ExpressVPN има най-добрите функции в сравнение с повечето други VPN доставчици, които можете да намерите. Ето списък на други доставчици, с които я сравнявах.

Интелигентната алтернатива на DNS прокси за Sky Go

Ако четирите доставчици на VPN услуги все още не ви харесват, може би доставчикът на Smart DNS ще направи това. Умен DNS прокси също деблокира гео ограничени сайтове като Sky Go дори и за потребители извън Обединеното кралство. Ето какво трябва да знаете.

 • Smart DNS е съвместим с всяко поточно устройство. Можеш гледам Sky GO на iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4 и Xbox.
 • Интелигентният DNS не променя вашия IP адрес.
 • Интелигентният DNS не кодира вашия интернет трафик.
 • Ако вашият интернет доставчик използва прозрачни прокси или DNS отвличане, тогава Smart DNS вероятно няма да работи добре за вас.
 • Smart DNS също не гарантира анонимност тъй като вашият IP адрес все още се вижда.

Ако споменатите функции ви звучат привлекателно, предлагам ви да опитате Unlocator като вашия доставчик на Smart DNS. Те предлагат безплатен 7-дневен пробен период и поддържат деблокиране Sky Go, Now TV, Channel 5, BBC, ITV, сред другите канали във Великобритания.

VPN на Sky Go не работи – допълнителни съвети

Можете също да опитате тези лесно изпълними решения, ако Sky в момента не работи за вас.

 • В случай че използвате VPN, опитайте да се свържете с друг VPN сървър на Великобритания. Понякога няколко VPN IP адреса се блокират от Sky.
 • Ако се опитвате да гледате Sky Go на компютър или Mac, превключването на уеб браузъра, който използвате, може да помогне и за разрешаването на проблема. Опитайте да използвате Chrome, FireFox, Edge или Safari.
 • Свържете се с екипа за поддръжка на VPN и вижте дали те могат да ви помогнат да заобиколите забраната за VPN на Sky Go.
 • Ако всичко друго се провали, единствената алтернатива би била регистрация с VPN услуга, която работи с Sky Go или Now TV.

VPN на Sky Go не работи – най-доброто решение

Прекарването на вашата почивка на слънчево място в чужбина може да бъде освежаващо изживяване. Но от време на време бихте искали да гледате телевизия във Великобритания на своето стрийминг устройство. Получаването на VPN, което всъщност все още работи с Sky Go, е важно, когато пътувате в чужбина. Опитали ли сте някой от съветите, които предложихме по-горе, за да накарате Sky Go да работи отново в чужбина?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me