WWE-nätverk på Android med GPS Fix UK CA

Avblockera WWE-nätverket på Android

Avblockera WWE-nätverket på Android

WWE Network GPS Block på Android – Grunderna

Kort sagt WWE Network fungerar på alla stödda enheter med antingen VPN eller Smart DNS Proxy, den enda enheten som inte verkar fungera för användare är Android. Anledningen är att WWE-applikationen på Android kräver både en internetplats som verkar komma från USA och en GPS-plats som verkar vara i USA.

WWE Network på Android GPS Fix – The Network

Den här delen är den enkla, följ gärna WWE Network utanför USA och konfigurera din Android-enhet så att den använder antingen SmartDNS eller VPN så att det verkar komma från en USA: s internetadress. Gå sedan vidare till Android GPS del nedan.

WWE Network på Android GPS-felet – GPS

Om du aktiverar Mock Locations från utvecklaralternativ kanske din GPS inte fungerar korrekt i Google Maps Navigation, se till att inaktivera Mock Locations igen om du vill navigera. Om du inte kan hitta utvecklaralternativ går du till metod 2 nedan och gör steg 2 för att aktivera det igen

GPS-delen är problemet med Android och WWE-nätverk, se nedan några metoder som delades av några lojala WWE-användare som lyckades få Android för att arbeta med WWE Network med hjälp av en GPS-fix.

Metod 1 av @iquayle 50%

”Det verkar som att appen hämtar de spotta platserna som kan aktiveras för att förfalska GPS. Enda sättet jag har hittat på det är att aktivera utvecklarläge på enheten genom att trycka uppbyggnadsnumret upprepade gånger i inställningarna. Körde sedan spoofing-appen (jag använde platsspoofer). När det ber dig att aktivera håna platser säga ja, ställ in önskad plats och varaktighet. Gå sedan in i utvecklarinställningarna. Stäng av “låt håna platser” och kör sedan WWE-appen. Appen kommer att ta ett tag att kontrollera din plats men kommer så småningom att köra filmerna. Du måste fortfarande använda en DNS- eller VPN-lösning ovanpå om GPS-lösningen kan spela upp videor. En kunglig smärta i röven och en som tyvärr är exklusiv för Android. Fungerade på min HTC One och Transformer oändlighet. ”

Uppdatering av Karl

”När du stänger av inställningen för tillåtna hånaplatser, gå också till platser och växla läget till gps och öppnar sedan wwe-appen. Verkar fungera varje gång. Du kanske måste tvinga stänga wwe-appen innan du börjar se till att den gör det är platskontroller. “

Metod 2 av Froderik80%

På min Galaxy Tab 3 8.0 var det lite knepigt men med VPN och FAKE GPS LOCATION SPOOFER GRATIS och utvecklarinställningen inställd för att tillåta falska gps-placering fungerade det också efter 1 timmes testning.  testad på en Galaxy Tab 3.0, Galaxy S4, Galaxy S4 mini och Huawei P6.
Steg för steg för Android Unblock av WWE Network:

1. Installera alla 3 apparna (WWE, FAKE GPS FREE, Setup VPN)
2. Gå till Inställningar – Om (Info) – Byggnummer (Tryck på byggnummer ungefär 6-7 gånger snabbt) – Du måste gå till din Android-telefon, surfplatta eller vad som helst Inställningar. Så de allmänna inställningarna för din enhet, inte från en app. Det är där du också kan se din Android-version, till exempel 4.1, 4.2 och så vidare. Nedanför ser du Build Number. Det är där du måste knacka.
3. Aktivera tillåt falsk plats
4. Gå ett steg tillbaka så ser du en ny meny “Developer Settings”
5. Aktivera spot (falsk) plats (Pseudostandorte)
6. Installera och starta VPN Från ExpressVPN eller på annat sätt – konfigurera en USA-server “ExpressVPN har appar för IOS / Android och Desktop”
7. Starta Fake GPS och välj vilken plats som helst i USA
8. Starta WWE-appen och tryck på “Tryck här för att ….” och whait, det står “Getting Location” i cirka 30 sekunder. eller mer
9. Logga in och njut

Fungerade perfekt för mig!

Uppdatering av Froderik den 10/04/2014 “Arbetade på S4 – Jag har just gjort en förändring. Innan WWE-appen startades, så direkt efter steg 7 inaktiverade jag den hånliga platsen i telefonens utvecklarinställningar eftersom appen säger att den inte kan hitta så länge inställningen för en förfalskad eller hånad plats är på. Men du ställer redan in en förfalskad plats i steg 7, så det är inget problem att stänga av den. Platsen kommer att stanna i USA. ”

WWE-nätverk på Android GPS-blocket – din hjälp

Ovanstående arbete är resultatet av kommentarer från läsarna till min WWE Network Outside USA-artikel och min egen forskning. Metoderna är antingen SMART DNS eller VPN. Om du har fler tips och resultat om GPS-fixen för WWE Network fungerar eller inte fungerar för dig. Uppdatera med en kommentar nedan så att jag kan lägga till dina resultat, på det här sättet kan vi bygga upp en referens tabell över vilka Android-enheter som fungerar WWE Network efter att ha använt GPS-hack eller fix och vilka enheter som inte fungerar. Vänligen ange följande om du vill delta:

 • Metod testad
 • Telefonvarumärke och Android OS-version
 • Resultat

Tack

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map