Bästa VPN för Claro Video

Claro Video råkar vara en av de mest premium-video-on-demand-tjänster du kan prenumerera på från Latinamerika. Det är en streamingplattform som latinamerikaner vill ha tillgång till även när de reser utomlands till andra länder. Tyvärr är detta inte fallet eftersom Claro Video råkar vara en geobegränsad tjänst. Lösningen på problemet ligger dock i att registrera dig med en trovärdig VPN-tjänst.

Bästa VPN för Claro Video

Bästa VPN för Claro Video

Vad är Claro-video?

Kanalen är fortfarande ett toppval för latinamerikaner eftersom den erbjuder några av deras favoritprogram för telenovela, såväl som musik som de skulle njuta av att lyssna på. Det går till och med tå till tå med Netflix för prenumeranter, vilket innebär att innehållet de har att erbjuda är mycket hög kvalitet. Claro Video är också i samtal med många andra möjliggörande företag som kan hjälpa till att utöka sitt servicetilbud och tillgänglighet. Några av dessa andra tjänster inkluderar Crackle och Opera, som är mer mainstream-innehåll och distributionspartners när du tittar på den amerikanska marknaden.

Som vi nämnde tidigare är Claro Video geo-begränsad. Detta innebär att endast användare baserade i en viss region skulle få åtkomst till den. Latinska användare kan därför vara väldigt obekväma med att behöva ge upp sin favoritprogrammering i utlandet. 

Hur man avblockerar Claro-video utanför Sydamerika / Mexiko

För att underlätta denna frustration finns det en lösning som Claro Video-abonnenter kan använda för att komma åt tjänsten även utanför sitt hemland. En lösning som kommer i namnet på en VPN.

Med ett VPN eller ett virtuellt privat nätverk kan du ansluta till en serie servrar som sedan krypterar och döljer din plats. Detta sker främst via din IP. En IP-adress är ansvarig för att vidarebefordra information som din plats eller ibland till och med din identitet. Att använda ett VPN hjälper dig därför att dölja din IP-adress. Att ansluta till en fjärrserver betyder att du ändrar din IP till den i det land där servern är baserad. Om du till exempel flyger ut från Sydamerika, behöver du bara ansluta till en server som är baserad där och du kommer att vara klar. Så här blockerar du Claro Video utomlands:

  1. Registrera dig med en VPN-leverantör.
  2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din Android, iOS, PC eller Mac.
  3. Logga in med ditt VPN-konto.
  4. Anslut till en server i ett av länderna i Latinamerika.
  5. Njut av Claro Video oavsett var du kanske är.
  Hur du avbryter ditt NordVPN-prenumeration

Att använda en VPN har många fördelar kopplade till den, med den första är det extra säkerhetslager som du får. En VPN per definition gör din anslutning privat genom kryptering. Detta innebär att du lägger till ett lager data ovanpå din trafik för att göra det svårt för någon annan att avkoda. Eftersom ingen kan spåra din anslutning, inklusive din Internetleverantör, är du säker på fullständig sekretess online.

Kontrollera tabellen nedan för en snabb inblick i vad som kommer att komma nästa.

Bästa VPN: er för Claro Video

Du måste se till att du registrerar dig hos en relevant VPN-leverantör om du vill undvika alla dessa problem, men med de många bedrägliga tjänster som finns kan du ha svårt att välja en. För att hjälpa dig med detta har vi satt ihop en lista som du kan se till så att du sparar både tid och pengar med ditt beslut. Här är vår lista över de bästa VPN: n för Claro Video:

1. ExpressVPN

ExpressVPN får sällan några dåliga recensioner, eftersom det är en av de mest pålitliga tjänsterna du kan se till. Den världsberömda leverantören har ett nätverk på cirka 2000 servrar och är baserat på Brittiska Jungfruöarna. Leverantören har ett mycket tillförlitligt kundtjänsteam som är tillgängligt för kontakt dygnet runt, antingen via sociala medier, e-post eller livechattar. ExpressVPN är också en av de få leverantörerna som har delad tunneling som en funktion för sina kunder. Den delade tunnelfunktionen gör det möjligt för användare att välja vilka delar av sin trafik de vill kryptera.

  What Types of VPN Are Supported by Azure?

ExpressVPN tillämpar också 256 bitars AES-kryptering och erbjuder OpenVPN, PPTP, SSTP och IKEv2 som VPN-protokoll som användare kan välja att prenumerera på. Tjänsten möjliggör också Tor via VPN och upp till 3 samtidiga anslutningar under en prenumeration. ExpressVPN erbjuder också en Internet-kill-omkopplare som dödar din Internet-anslutning om din VPN-tjänst blir kompromitterad. Leverantören är också bra för att strömma Claro Video utanför Latinamerika eftersom den har stealth-servrar som användare kan ansluta till och göra det även om de är baserade i mycket censurerade länder. Titta på vår ExpressVPN-granskning för mer information om den här tjänsten.

2. IPVanish

IPVanish är en annan leverantör som är bra för strömning tack vare dess supersnabba företagägda servrar. De är ungefär 1500 och de har upp till 40 000 IP-adresser. Detta är ett anständigt antal för leverantörer att välja mellan, eftersom det säkerställer att det inte finns någon överbelastning av någon server. IPVanish erbjuder också mycket stöd till användare som brukar använda sin anslutning för att torrentera. Tjänsten möjliggör obegränsad överföring av peer-to-peer-filer samt garanterad anonymitet. IPVanish är också mycket populärt bland onlinespelare eftersom deras servrar sällan låter deras spel släppa eller hänga.

Denna USA-baserade leverantör tillåter upp till 10 samtidiga anslutningar under ett konto. Det är lätt att ha alla plattformar skyddade genom 256 bitars AES-kryptering. IPVanish är också en av få leverantörer som har tillräckligt med alternativ för att användare inte kan ladda ner sin VPN-klient. Det finns SOCKS5 webbproxy som kan användas av prenumeranter när som helst online, och det finns också en lista över webbläsarutvidgningar som kan aktiveras när du surfar på nätet. IPVanish upprätthåller också en strikt nollregistreringspolitik trots att de är baserade i USA. Om detta verkar som en leverantör du kan vända dig till, lära dig mer om det genom att gå igenom vår IPVanish Review.

  Hur man installerar VPN-server på Raspberry Pi

3. NordVPN

Det skulle ha varit en orättvisa att inte inkludera NordVPN på denna lista eftersom leverantören är en av de mest kapabla du kan hitta i branschen. Tjänsten har nära 4000 servrar inom sitt nätverk och är närvarande i över 60 länder. Den säkerhetsnivå som den erbjuder är oöverträffad. Det är allt tack vare sin kombination av 256 bitars AES-kryptering med dubbelt VPN-skydd. Detta innebär att användardata dirigeras genom två servrar istället för en, vilket fördubblar den nuvarande säkerheten.

Med sina 4000 servrar kan tjänsten också välja vilka servrar du vill ansluta till baserat på vad du gör, och det kan vara att spela online, strömma i HD eller göra massa nedladdningar snabbare. Tjänsten kan också hantera upp till 6 av dina andra enheter, och du behöver inte ens betala extra för det. Detta inkluderar också programvara som CyberSec och SmartPlay. Den förra hjälper till att hålla bort alla distraherande annonser och skadlig programvara, medan den förra ger åtkomst till geobegränsade webbplatser oavsett din plats. För att se vad tjänsten ytterligare kan hjälpa dig att utföra, ta en titt på vår mer djupgående NordVPN-granskning.

Slutsats om den bästa VPN för Claro Video

Claro Video rankas högt bland de mest populära över de bästa tjänsterna i Latinamerika. Du kan satsa på att många människor älskar vad plattformen har att erbjuda. Om du är en av dess fans, hjälper en VPN dig att njuta av dess mängd innehåll så mycket av dig oavsett din plats. De tre leverantörerna som vi har listat ovan är mer än tillräckligt för att garantera obegränsad åtkomst. De ger dig också fullständig säkerhet och anonymitet när du är online.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me