De bästa och billigaste VPN Black Friday-erbjudandena 2019

När det kommer till VPN, Internetanvändare gillar alltid att skydda deras onlinedata mer men betala långt mindre. Som är fallet varje år har många VPN-tjänsteleverantörer lanserat några spännande Black Friday-erbjudanden. Vissa av dessa rabatter kan tyckas extremt billiga, men de kanske inte är bäst när det gäller värde för pengarna. När Black Friday närmar sig allt närmare tittar vi på några bra VPN-erbjudanden för 2019.

De bästa och billigaste VPN Black Friday-erbjudandena 2019

De bästa och billigaste VPN Black Friday-erbjudandena 2019

De bästa och billigaste VPN Black Friday-erbjudandena 2019

Prissättning är en avgörande sak att tänka på innan du köper varor. Det inkluderar Virtuella privata nätverk. De flesta internetanvändare frestas att registrera sig för gratis VPN: er bara för att de är fria.

Men vad de inte vet är det dessa tjänster är inte riktigt gratis. Om du sparar några pengar kan du vara säker på att du betalar på andra sätt, din privata information.

Varje år, premium-VPN: er (de flesta av dem mycket granskad på TrustPilot) komma med de bästa erbjudandena under Black Friday-säsongen. I år är det inte annorlunda, och jag har sammanställt en lista över de bästa VPN-erbjudanden du kommer att komma 2019 Black Friday.

ExpressVPN

ExpressVPN-lock

ExpressVPN är en av de bästa VPN: n i branschen idag. Det har mer än 3000+ servrar i 94 länder.

Det erbjuder högsta säkerhetsfunktioner som t.ex. dödsbrytare, kryptering av militär kvalitet, split tunneling, och noll-loggningspolicy.

Med den här typen av tjänster förväntar du dig att en sådan VPN ska vara en lite dyrt. Tja, det är tekniskt. I slutet av dagen får du dock det du betalar för.

Så i princip erbjuder ExpressVPN 49% rabatt på abonnemanget. Detta sänker kostnaden till 6,67 dollar per månad. Användare drar också nytta av tre månader gratis med detta erbjudande.ExpressVPN Black Friday

För att vara ärlig finns det inget speciellt med ExpressVPN: s affär när det gäller Svart fredag. Jag menar, du kan få det erbjudandet nu utan att behöva vänta. Men hej, du vet aldrig när ExpressVPN återkallar detta erbjudande. Så om du letar efter några kvalitet VPN, bättre skynda dig och få erbjudandet som det fortfarande står.

IPVanish

IPVanish Cover

IPVanish hävdar att det är det snabbaste VPN där ute. Enligt recensioner pratar de inte bara talet; de går faktiskt promenad.

VPN kommer med ganska snabba servrar över hela världen 60+ länder. De hade sina upp- och nedgångar tidigare dataöverträdelser upptäcktes, men från och med nu anses det vara en av de bästa VPN-värdena i världen.

När det gäller Black Friday erbjuder tjänsten en spännande affär för nya och gamla kunder. Du kommer att få en 73% rabatt på din årliga plan, som avrundningar bara kostar dig $ 3.25 / month.IP Vanish Black Friday

Enligt min mening är det en ganska bra affär med tanke på att IPVanish inte är den billigaste VPN där ute. Så om du gillar vad de har att erbjuda, skynda dig och prenumerera får du en 7-dagars återbetalningsgaranti.

NordVPN

NordVPN Cover

NordVPN har det största servernätverket i VPN-branschen. Det har mer än 5000 servrar i över 60 länder. Det är ett ganska bra antal om du vill avblockera strömningstjänster och webbplatser från hela världen.

NordVPN utmärker sig dock även i säkerhetsavdelningen och erbjuder unika funktioner som t.ex. kill switch, CyberSec, Double VPN och en strikt policy för att inte logga in.

När det gäller avtalet för Black Friday, NordVPN erbjuder en bra. Du får en enastående 83% rabatt om du väljer 3-årig affär. Det minskar din månatliga betalning till $ 3.49 / month. Åh, du kommer också att dra nytta av tre extra fria månader.

Om du gör matematiken är det faktiskt 70 $, men affären är inte klar än. NordVPN lägger till sitt berömda NordLocker-filkryptering funktion för fri.NordVPN Black Friday Deal

Tjänsten i sig är värd $ 312. Så att få det gratis är mycket bra. Den använder den bästa tillgängliga säkerheten som t.ex. Argon2, AES256, ECC (med XChaCha20, EdDSA och Poly1305),  och andra skapelser av modern kryptografi för att garantera ultimata säkerhet för dina filer.

Med den här tjänsten kommer du till säkra dina filer och dela dem utan att vara rädda för eventuella hackförsök.

NordVPN har en 30-dagars återbetalningsgaranti om du vill ge deras tjänst en testkörning. Om du inte gillade det du använder kan du be om en full återbetalning inom 30 dagar efter köp, inga frågor ställs.

SurfShark

SurfShark Cover

SurfShark tog VPN-världen med storm dagen den lanserades. Det är väldigt nytt, men du har verkligen ingen aning om vad denna leverantör kan.

Först har det mer än 800 servrar i över 60 länder, vilket är ett utmärkt nummer för en nykomling. För det andra, hur många VPN kan säga att de kan avblockera amerikanska Netflix? Det här nya barnet på kvarteret kan få det tillsammans med andra tjänster som Hulu, DAZN och HBO Now.

Dessutom låter SurfShark ansluta en obegränsat antal enheter använder samma konto. Så med andra ord, det nya cybersecurity-verktyget erbjuder något som ingen av jättarna tillhandahåller – obegränsade samtidiga anslutningar.

Så, SurfShark sparkar upp ett hack med ett 2-årig prenumerationsavtal. Med det betalar du $ 1,99 per månad, och du får tre extra månader gratis. På deras webbplats reflekterade de affären på ett fantastiskt sätt. Kolla in det.SurfShark Black Friday

Förra året var SurfShark frånvarande från listan över erbjudanden. För att vara ärlig är jag ganska förvånad över att se det engagera i år eftersom deras prenumerationsplan redan är billig till att börja med.

Men hej, desto mer, desto mer, ju? Eller i det här fallet, desto mindre, desto mer. Du har också en 30-dagars återbetalningsperiod om du vill testa deras tjänst.

Cyberghost

CyberGhost-omslag

Cyberghost är en annan topp VPN-leverantör med ett enormt servernätverk av 5700 servrar i mer än 90 länder. Tjänsten tillhandahåller flammande snabba hastigheter och obegränsad bandbredd tillsammans med topp säkerhetsfunktioner som garanterar dig den säkraste surfningen på internet.

Om du letar efter säker torrenta erfarenhet, fri från dataloggning, och obegränsade strömningsalternativ, kan du gå med i leverantörens stora fans nu.

Cyberghost är också en av de VPN som kan avblockera Netflix var som helst trots sin VPN-blockeringsmekanism. När du prenumererar på tjänsten kan du använda ditt konto på sju enheter på en gång. 

Låt oss nu prata om affären CyberGhost erbjuder för den kommande Black Friday. Leverantören erbjuder en 79% rabatt på en 3-årig prenumerationsplan. Detta motsvarar $ 2,75 per månad.CyberGhost Black Friday

Om du undrar om effektiviteten hos CyberGhost tillåter leverantören dig att få en återbetalning i händelse av att ett problem kommer upp på vägen. Du kan be om dina pengar tillbaka inom 45 dagars köp.

VyprVPN

VyprVPN Cover

VyprVPN har funnits länge nu. Det har samlat totalt 2 miljoner + användare runt världen. Det beror främst på de funktioner som den erbjuder, inklusive de välkända Kameleonprotokoll.

Ni är alla bekanta med OpenVPN 256-bitars protokoll. Tja, Chameleon använder den omodifierade versionen av det protokollet som det klasserar metadatapaketen att se till att det är det inte kännbar även via djup paketinspektion. Med andra ord tog VyprVPN integritet till en helt ny nivå.

VyprVPN är baserat i Schweiz och har ett servernätverk på 700 servrar i över 70 länder. Med dessa servrar, tillsammans med Kameleont teknik kan VyprVPN kringgå VPN-blocket Netflix ålägger.

Å andra sidan tillåter leverantören dig att ansluta en visst antal enheter beroende på vilken plan du väljer. Om det är regelbunden en, du får tre, men när du väljer det premie affärer, du får fem samtidiga anslutningar.

Under Black Friday kommer VyprVPN att kosta dig 3,75 $ per månad som vanligt, och deras premiumplan kostar $ 5 per månad. Med en tvåårsplan får du också en 81% rabatt för att nå $ 2,75 / månad.VyprVPN Black Friday

Enligt min åsikt erbjuder VyprVPN några bra erbjudanden. Du kan också ta dess tjänst för en testkörning riskfri med tillstånd av deras 30-dagars återbetalningsgaranti.

Bästa VPN-erbjudanden för Black Friday – en snabb sammanfattning

Det du läser ovan räcker för att ge dig all information du behöver om de kommande erbjudanden som varje VPN har i butiker åt dig under det kommande Svart fredag.

Jag kanske inte har nämnt vad alla topp premium-VPN-er erbjuder, men nedan hittar du de saknade i ett mer omfattande utseende tillsammans med nämnda leverantörer. Kolla på dem:

 1. PureVPN – Spara till 85% och bara betala $ 1,65 per månad för 5-års exklusiv affär.
 2. Surfshark – Skaffa en 83% rabatt och bara betala $ 1,99 per månad för 24-månadersplan.
 3. Ivacy – Bevittna en massiv 80% prissänkning och bara betala $ 1.99 / month för 2-årsavtal.
 4. ExpressVPN – Dra nytta av 35% rabatt på ExpressVPN & betala bara $ 8.32 / month för 1-årsplan.
 5. CyberGhost – Få en enastående 79% rabatt att bara betala $ 2.75 / month för 3-årig affär.
 6. NordVPN – Ta tag i 3-årsplan och få två fantastiska presenter: 3 extra månader och den NordLocker-filkrypteringsapp (värt $ 312). Spara 83%.
 7. IPVanish – Spara stora kontanter med en 73% rabatt och betala bara $ 3.25 / month för 1-årsplan.
 8. PIA – Skär ner priserna med en 67% rabatt och betala bara $ 3.33 / month för 1-årsavtal.
 9. VyprVPN –Spara till 80% och bara betala $ 2,5 per månad för en tvåårsavtal.
 10. Windscribe – Dra nytta av 55% rabatt och betala bara $ 4.08 / month för årlig plan
 11. AzireVPN – 24 månader med ett 35% rabatt-erbjudande. Du måste bara betala 3,25 € per månad.
 12. Hotspot Shield – 38% rabatt på deras 1-årsplan. Det kommer att kosta dig $ 7.99 / month.
 13. CactusVPN – Erbjuder en 35% rabatt, som sätter sin årsplan på $ 4.58 / month.
 14. TunnelBear – Spara 50% på din årsplan när du köper den för $ 4.99 / month.
 15. SaferVPN – Du kan använda rabatt upp till 81% på sin 3-årsplan där du betalar $ 2,50 per månad.
 16. Goose VPN – Betala för en tvåårsplan och få ett extra år gratis. Din avgift kommer att sjunka till $ 1,99 / månad.

VPN Black Friday 2019 – Summing Up

Dess Svart fredag säsong alla och VPN toppar listorna med fantastiska erbjudanden. Online-säkerhet och integritet måste vara billigare för varje internetanvändare där ute, och nu är det det.

Kolla in de erbjudanden jag har listat ovan och välj bästa VPN som passar dina behov. Om det är någon fråga du behöver ställa, släpp i kommentarer nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me