ExpressVPN fungerar inte? Prova dessa korrigeringar

Har problem med ExpressVPN när du strömmar från Netflix, Hulu, Sky Go, BBC iPlayer eller Amazon Prime? Kanske ExpressVPN fungerar inte för dig i ditt nuvarande hemland som Kina, Ryssland, Nordkorea eller Förenade Arabemiraten. En av de största orsakerna till att många registrerar sig med en VPN-tjänst är att kunna få åtkomst till geobegränsade tjänster som Netflix. 


ExpressVPN fungerar inte? Prova dessa korrigeringar

ExpressVPN fungerar inte? Prova dessa korrigeringar

Sådana strömningstjänster tenderar att blockeras i ett brett spektrum av länder, och det beror på licensavtal som styr hur mycket av deras innehåll som ska distribueras. Detta innebär att den typ av innehåll du har tillgång till bestäms huvudsakligen av din geografiska plats. Att resa till ett annat land betyder därför endast åtkomst till den typ av regionalt innehåll som Netflix eller någon annan tjänst har utnyttjat för tittare från det området. Ett sådant bibliotek kan innehålla innehåll som du inte känner till, särskilt om du är i ett annat land för semester eller företag.

Fungerar ExpressVPN med Netflix?

ExpressVPN-användare har kunnat avmarkera Netflix under lång tid, men ibland kan även deras servrar spåras och blockeras av tjänsten. Det beror på att de är kända för att hålla ett öga på och svartlista alla IP-adresser som är länkade till VPN. Deras lista uppdateras ständigt. Det betyder att varje gång du ansluter till en annan server riskerar du att få den IP-adress du använder för att blockera. Att arbeta runt ett sådant problem är möjligt, men det kommer att tvinga dig att ta ett nummerbaserat tillvägagångssätt.

Du måste registrera dig hos en leverantör som har kapacitet att distribuera en stor lista med IP-adresser så ofta. Genom att göra det kommer du att kunna hålla jämna steg med den hastighet som Netflix eller någon annan tjänst får reda på att de är kopplade till en VPN-tjänst och beslutar att blockera dem.

Tänk på att du kommer att stöta på problem när du använder VPN för att avblockera strömningskanaler som Netflix och Amazon Prime, oavsett vilken VPN-tjänstleverantör du använder. Vi rekommenderar att du ger VPN-leverantören lite tid att lösa saken innan du börjar leta efter alternativ. För närvarande kan vi bekräfta att ExpressVPN fungerar med amerikanska Netflix, Netflix UK samt Netflix Kanada.

ExpressVPN fungerar inte – 7 korrigeringar

Om du stöter på problem med ExpressVPN kan du prova en av dessa sju lösningar.

Kontakta ExpressVPN-kundsupport

Användare kommer säkert att stöta på potentiella problem, även när de använder de mest pålitliga onlinetjänsterna. VPN-leverantörer är inte annorlunda. Det som skiljer ett bra VPN som ExpressVPN är deras kundservice dygnet runt. Om du inte kan få ExpressVPN att fungera är det alltid bäst att kontakta deras kundservice. De är mycket lyhörda och ger korrigeringar för nästan alla VPN-problem.

Besök ExpressVPN-felsökningscenter

ExpressVPN har publicerat ett förvånansvärt detaljerat kunskapsbas som innehåller svar på olika frågor och problem som användare kan ha. Du kan besöka ExpressVPN: s felsökningssida och skriva in frågan du behöver mer information om i sökrutan högst upp på sidan. Om det finns möjliga lösningar på ditt problem kommer du omedelbart att ha länkar till relaterade sidor.

Uppdatera din ExpressVPN-applikation

ExpressVPN gör kontinuerligt förbättringar av sina VPN-klienter på PC, Mac, Android, iOS och Amazon FireStick. Om du har problem med att logga in på din ExpressVPN-app eller din anslutning är en viss VPN-server avslutad, se till att du har installerat den senaste versionen av ExpressVPN-appen. 

Samtidigt anslutna enheter

Medan ExpressVPN är en av de bästa leverantörerna av VPN-tjänster runtom, undergräver deras policy för samtidiga anslutningar något. Du kan bara ansluta tre enheter samtidigt till ExpressVPN-servrar. Om du stöter på anslutningsproblem, se till att du inte har överskridit gränsen för 3 enheter.

Anslut till en annan VPN-server 

ExpressVPN ger sina användare en omfattande lista över VPN-servrar. Om en viss VPN-server inte fungerar med din favoritströmningskanal kan du alltid ansluta till en annan VPN-server från ExpressVPN-applikationen.

Min enhet stöder inte VPN

Inte alla enheter är VPN-kompatibla. Du kan installera VPN direkt på en Amazon FireStick, Android, iPhone, iPad, Mac, Linux och PC, men spelkonsoler som PS4 eller Xbox One stöder inte VPN. Apple TV, Roku och de flesta smarta TV-apparater är inte VPN-kompatibla. För att komma runt detta problem har ExpressVPN utvecklat MediaStreamer. MediaStreamer är i grunden en Smart DNS-proxy som kan konfigureras direkt på de flesta strömningsenheter.

Blockera Google DNS på din router

Vissa strömningstjänster som Netflix på Roku samt alla appar på Chromecast använder Google DNS. Detta innebär att du kanske inte kommer runt vissa geobegränsningar även om du ställer in ExpressVPNs smarta DNS-proxyer på din enhet. För att komma runt det här problemet måste du blockera Google DNS på din router genom att konfigurera vissa statiska rutter.

Prova ett ExpressVPN-alternativ

Om du inte löser problemet med någon av de lösningar som vi har föreslagit ovan kan du alltid byta till en annan VPN-tjänsteleverantör. Vi har nyligen publicerat en detaljerad genomgång av de bästa alternativen för ExpressVPN.

Bästa ExpressVPN-alternativ för Netflix

VPN-tjänsterna som vi inkluderar i den här listan har alla testats i stor utsträckning och har visat sig tillförlitligt ge åtkomst till inte bara Netflix utan även andra streamingkanaler som Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer och liknande. Titta nedan på några av de bästa VPN: erna för Netflix. Se till att gå igenom deras individuella granskningsguider för att se vad du kan vinna efter att du registrerat dig.

1. BulletVPN

BulletVPN startar vår lista som en kapabel leverantör som för närvarande erbjuder cirka 47 kraftfulla servrar baserade i cirka 29 länder, och med många av dem finns i USA. Detta enbart pekar på dess förmåga att tillhandahålla en lång lista över servrar som du kan ansluta till och komma åt Netflix oavsett var du än befinner dig. Videokvaliteten är också ganska hög. Dess nätverk av servrar möjliggör 1080p-strömning som säkert ger dig en skarp och tydlig bild. BulletVPN tillåter dig också att kringgå Kinas stora brandvägg och strömma den typ av innehåll du vill titta på även från andra delar av världen.

BulletVPN är också ett bra alternativ för dem som söker onlinesäkerhet. Till att börja med är tjänsten baserad i Estland. Detta är ett land som inte omfattas av lagar om datalagring. Tjänsten har därför en tillförlitlig nollloggningspolicy och bör göra det möjligt för dig att fortsätta privat med ditt företag online.

BulletVPN erbjuder också toppskiktsskydd genom deras 256-bitars kryptering. Användare kommer också att kunna välja mellan vilket VPN-protokoll de vill ha implementerat från sin lista. Kundtjänst är också ett stort fokus för BulletVPN. De försöker erbjuda sitt stöd till ett så brett utbud av kunder som möjligt. Kundvård erbjuds på engelska, franska, tyska & Danska. Deras responstid är inte heller något du klagar på. Här är vår BulletVPN-recension för alla som vill lära sig om tjänsten.

2. NordVPN

NordVPN är en annan kraftfull VPN-tjänst för användare som tycker om att ha alternativ. Leverantören började i Panama för över tio år sedan. Detta har gjort det möjligt för dem att skräddarsy sina tjänster väl efter marknadens behov. Tjänsten har imponerande 4000 servrar i sitt nätverk, vilket innebär att användare ska kunna komma åt vilket landsbaserade Netflix-tjänst de vill. Tjänsten kan också komma åt innehåll och webbplatser baserade i Kina, samt tillåta strömning av USA-baserade tjänster som Netflix US därifrån.

NordVPN har också en hög kapacitet för flera anslutningar, och det tillåter upp till 6 samtidiga anslutningar under ett konto. Tjänsten tillhandahåller också en rad olika servrar som du kan välja mellan för att underlätta dina aktiviteter online. Du får välja mellan servrar som är optimerade för anti-DDOS, Tor över VPN, videoströmning och även dedikerad IP. Dessutom ingår NordVPN-paketet DNS-läckageskydd. Du får till och med dra nytta av en Internet Kill Switch som stänger av din Internet-anslutning när din VPN blir kompromissa. Tjänsten erbjuder proxy-tillägg som du kan använda i din webbläsare Firefox eller Chrome. Du får veta exakt vad den här leverantören är redo att erbjuda efter att ha läst igenom vår välutformade NordVPN-granskning.

3. VyprVPN

VyprVPN får en god fördel jämfört med de flesta andra leverantörer genom att äga var och en av sina 700+ servrar, och också framöver utveckla egen teknik som är exklusiv för sina abonnenter. Tjänsten är väl inrättad för Netflix-strömning, tack vare Chameleon-metadata-krypteringsteknologi som är känd för att förhindra någon form av bandbreddstrottling. Detta innebär att du kan strömma så mycket du vill ha i 1080p HD utan att din Internetleverantör stör dig om det. Du kommer också att kunna arbeta runt The Great Firewall of China och strömma Netflix-show därifrån.

VyprVPN grundades i Schweiz och har många versioner av sin VPN-app som kan användas på enheter som kör Windows, Mac OS, iOS eller Linux som operativsystem. Tjänsten erbjuder också OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP och Chameleon som tillgängliga protokollval. VyperVPNs extra tjänster inkluderar Dump Truck, som är en online lagringsplattform som möjliggör upp till 5 GB lagring. Du får också en krypterad meddelandenapp som kallas Cypher för Android- och iOS-baserade användare. Det finns mycket mer information som du kan hitta om denna pålitliga leverantör genom vår VyprVPN-granskning.

4. StrongVPN

För att kunna komma åt Netflix var som helst i världen behöver du utan tvekan en stark VPN-tjänst. StrongVPN kommer till bordet vad de mest ivriga internetanvändarna skulle kalla ett reflekterat tillvägagångssätt för säkerhet, med tjänsten som har arbetat för att uppgradera många av sina appar i början av 2018. Tjänsten är uttryckligen tydlig att den avblockerar USA: s Netflix, eftersom detta är den mest populära Netflix-webbplatsen som de flesta tittare vill kunna strömma från. Tjänsten har cirka 650 servrar; alla väl rustade för att garantera sömlös anslutning till en mängd populära streamingtjänster.

Stark VPN stöder OpenVPN, L2TP, SSTP, IPSec och IKEv2 för användning som föredragna VPN-protokoll. Det tillåter också P2P-fildelning i hela sitt nätverk. Prenumeranter har möjlighet att ansluta upp till 5 enheter samtidigt. Genom sin Scramble-obfusceringsfunktion kan användare surfa genom webbplatser och kanaler från och inom Kina utan några hinder. Trots att de är baserade i USA lovar tjänsten att inte lagra några trafik- eller anslutningsloggar. StrongVPN erbjuder också en Internet kill-switch som bara är integrerad med deras stationära app. Intresserade kunder borde läsa vår StrongVPN-recension för att veta vad som finns i butik för alla som hoppas kunna använda tjänsten.

5. CyberGhost VPN

CyberGhost VPN ser som en överkomlig tjänst av de flesta och har ett seriöst fokus mot dem som letar efter det för sina strömmningsfunktioner. CyberGhost VPN har en komplett “Unblock Streaming” -skärm som är centrerad på att avblockera Netflix USA, med stöd för andra regionala platser som snart kommer att läggas till. Tjänsten söker automatiskt efter servrar som tillåter strömning av Netflix, vilket sparar krånget av att behöva göra det själv.

Att ha sitt säte i Rumänien innebär att CyberGhost ligger utanför den jurisdiktion där de flesta lagar om datarestriktioner gäller, och detta andas förtroende för dess noll loggningspolicy. Tjänsten har ett imponerande serverantal på 1000 plus, alla fördelade över 60 länder. CyberGhost VPN har också en lista med anmärkningsvärda tillagda funktioner som ett annonsblockverktyg, en automatiserad HTTPS-omdirigering samt datakomprimering.

Det har också en hälsosam kapacitet att ta emot upp till sju extra enheter per anslutning, såväl som ett enkelt beskrivet gränssnitt som gör det möjligt för prenumeranter att “Blockera Online Tracking” och aktivera “Extra Speed.” Tjänsten är skicklig för streaming i 1080pHD. Det erbjuder också pålitlig kundsupport. Vi har en mer djupgående CyberGhost VPN-granskning som beskriver det mesta av det du behöver veta om tjänsten, så om du är intresserad, ta dig tid och gå igenom den.

ExpressVPN fungerar inte – Slutsats

Att ansluta till eller strömma från Netflix och liknande behöver inte vara en besvär, särskilt när du kommer att resa utanför ditt hemland och ta reda på vilken version du är van vid är inte tillgänglig. Förhoppningsvis låter ExpressVPN-korrigeringarna och alternativen som vi har föreslagit ovan låta dig komma runt alla problem du stöter på när du försöker komma åt din favoritwebbplats eller app från utlandet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map