Hur du avbryter ditt NordVPN-prenumeration

VPN har blivit mycket populära under de senaste åren. Att välja rätt kan dock vara lite skrämmande även om du arbetar med de bästa företagen där ute. Det inkluderar ingen annan än NordVPN. Alla har sina egna behov och din VPN, oavsett hur bra den kan kanske inte levereras. Om NordVPN inte kryssar för rutorna du letar efter är här allt du behöver veta om hur du avbokar ditt prenumeration.

Hur man avbryter prenumeration på NordVPN

Hur man avbryter prenumeration på NordVPN

Steg. 1: Avbryt automatisk betalning

När din kostnadsfria testperiod löper ut debiterar NordVPN dig för ett 3-årigt abonnemang automatiskt. Några av er kanske tycker att det är mycket långt att investera i. Därför kan det vara det perfekta sättet att avbryta. Följ stegen nedan om det är ditt fall:

 1. Gå till NordVPN: s officiella webbplats och logga in med ditt konto.
 2. Gå över till Mina tjänster.
 3. Se de tre punkterna bredvid ”Ändra plan”, ja klicka på det nu.
 4. Välj länken som anger “Avbryt automatiska betalningar”. Det kommer att visas så snart du trycker på Ändra plan.
 5. Bekräfta nu avbokningsprocessen genom att klicka på “Bekräfta avbryt” i fönstret som dyker upp.Avbryt automatisk betalning
 6. Du vet om det lyckas eller inte när ett fönster visas: “Framgång! Dina automatiska betalningar har avbrutits. “Avbokning framgångsrik
 7. Helt klar.

Steg 2: Avbryt ditt prenumeration

Om du inte är nöjd med tjänsten som en första köpare, kommer du förmodligen att ha tillbaka dina pengar. Inte bara det, utan att avbryta ditt prenumeration kräver en extra åtgärd att göra efter att inaktivera automatiska betalningar. Så om du inte vill ha ditt NordVPN-konto längre är det här du behöver göra.

 1. Först, gå över till NordVPNs webbplats.
 2. Logga in med ditt VPN-konto och gå direkt till Mina tjänster.
 3. Avbryt automatiska betalningar.
 4. Nu är det här du handlar på egen hand. Öppen kundservice. Du kan göra detta via e-post eller livechatt. Jag föreslår Live Chat.
  Nord Support
 5. Om du fortfarande är inom 30-dagarsperioden, berätta för dem att du vill avbryta ditt prenumeration och be om full återbetalning.
 6. De kommer att omdirigera dig till betalningsavdelningen direkt efter att du har bekräftat din begäran.
 7. Väl där kommer de att ställa dig några frågor. Svara på dem och fortsätt till nästa steg.
 8. Din prenumeration kommer att avbrytas inom två arbetsdagar som de berättar för dig.
 9. Om du inte vill använda Live Chat-alternativet skickar du bara ett e-postmeddelande så får du samma resultat.E-post
  6 VPN-bedrägerier du borde vara medveten om!

När den har avbrutits, om du vill prova andra VPN, kolla den här guiden på bästa NordVPN-alternativ.

Varför du kanske vill avbryta ditt NordVPN-prenumeration

Ibland kan till och med den bästa VPN där ute inte uppfylla dina förväntningar. Du kanske läser alla recensionerna om ditt valda VPN och i slutändan visar det sig inte som du trodde det skulle göra. Nåväl, ingen programvara är perfekt även NordVPN. Det är därför jag har listat några skäl till varför du kanske vill avbryta ditt NordVPN-prenumeration. Här är de:

 • Först kanske NordVPN inte är så snabb som du trodde. Även om det är känt för sina snabba snabba servrar, kanske de i din region inte är så konsekvent i ditt land. Det är därför du kommer att möta några frustrerande droppar i din internetanslutning.
 • För det andra, föreställ dig att du letar efter en viss funktion eller protokoll och att NordVPN inte råkar erbjuda det. Det skulle vara en av de främsta anledningarna till att du kan bli missnöjd med VPN-leverantören.
 • VPN-klienter är mycket viktiga att överväga ett VPN för. Om VPN inte stöder din enhet har du förmodligen ingen användning för den. Föreställ dig att du måste använda den på din PS4 och du lär dig att konsolen inte är nativt kompatibel med VPN. Det är en besvikelse.
 • Ett annat skäl skulle vara att NordVPN inte erbjuder servrar i det land du vill ta bort blockering av innehåll i. Om du till exempel vill komma åt en strömmande kanal som inte är baserad i de 60 länder som VPN täcker. Det är en stor anledning att avbryta ditt prenumeration.
 • Om du fick reda på att det finns andra VPN-leverantörer med samma servicekvalitet men till ett billigare pris. Det finns ingen god anledning att stanna med NordVPN.
 • Du hittade det du letade efter via en gratis VPN-tjänst. Även om jag tvivlar starkt på det och jag inte rekommenderar VPN: er som erbjuder tjänster gratis, men det är en möjlighet.
 • Till sist, NordVPNs kostnadsfria testversion är inte vad de hävdar att det är. Den automatiska 3-åriga prenumerationen kanske inte är det du letade efter.
  How to Install a VPN on Brave Browser

Dessa några tankar till varför någon kanske vill avbryta sitt NordVPN-prenumeration.

Avbryt ditt NordVPN-prenumeration – slutlig tanke

Om du försöker avbryta ditt prenumeration på NordVPN men inte kan göra det kommer den här guiden att berätta allt du behöver veta. NordVPN har många funktioner som alla internetanvändare behöver för en perfekt onlineupplevelse. Vissa av oss har emellertid en annan synvinkel när det gäller att välja en långsiktig VPN-följeslagare. Om du väljer att avbryta ditt prenumeration och beklagar att du gjorde det senare kan du alltid göra det prenumerera på NordVPN om igen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me