Hur man får en gratis NordVPN-rättegång

Allt med etiketten “Gratis” kan vara mycket frestande, särskilt i VPN-branschen. Jag talar inte om gratis VPN eftersom dessa ska undvikas hela tiden. Jag hänvisar till premium-VPN: er som erbjuder sina tjänster som en kostnadsfri testversion för användare att ta dem för en provkörning. En av dessa topp-VPN: er skulle vara NordVPN. Om du undrar hur du kan prova deras 7-dagars gratisversion visar den här guiden allt du behöver veta.

Hur man får gratis NordVPN-rättegång

Hur man får gratis NordVPN-rättegång

Erbjuder NordVPN faktiskt en gratis rättegång?

Om vi ​​skulle nämna fria försök erbjuder inte även de bästa VPN-leverantörerna i branschen den funktionen. Den här tjänsten är mycket bra för företaget eftersom den låter användare testa tjänsten hos VPN-leverantören som de registrerar sig för utan att behöva betala en krona. Du kan vara förvirrad mellan två villkor, gratis rättegång och cash-back policy. Det är inte samma sak eftersom en av dem bara behöver din e-postadress, medan den andra ber om din kreditkortsinformation. I NordVPN: s fall är det lite av båda. Jag kommer att prata om saken senare i den här artikeln.

Det bästa med en kostnadsfri testversion av en VPN är att du drar nytta av leverantörens fulla potential. Med det menar jag att du kommer att kunna använda NordVPN: s hela nätverk över 5000+ utan några begränsningar. Allt som ingår i NordVPN: s tjänstficka kommer att vara under ditt grepp under hela 7 dagar, inklusive deras 6 samtidiga anslutningar.

Hur man får en gratis provversion från NordVPN

Att få en gratis provperiod från NordVPN är en enkel uppgift. Följ bara stegen nedan så gör du det på ett ögonblick.

 1. Först, gå över till deras kostnadsfria testversion Officiell sida.
 2. När du är där kommer du att märka att webbsidan ser ut så här.NordVPN Free Trial
 3. Klicka på Get Free Trial-rutan så bläddrar sidan automatiskt nedåt.
 4. Du kommer att märka att du måste skicka in din kreditkortsinformation. (Det är vad jag menade med lite av båda innan).Ange kreditkortsinformation
 5. Nu, när du har fyllt i din information, bläddra längre ner och klicka på Fortsätt.Klicka på Fortsätt
 6. Du får ett e-postmeddelande från NordVPN. Kolla in det och aktivera ditt konto.Aktivera gratis prov
 7. Ställ in ett lösenord.Välj lösenord
 8. När du är klar kan du ladda ner deras app och använda alla deras funktioner som om du är en betalande prenumerant.

Vad kommer härnäst?

Din kostnadsfria testperiod slutar om sju dagar. Men vad händer nu? Tja, enligt NordVPN kommer du automatiskt att registrera dig för en 3-årig NordVPN-plan, som kostar dig 107,55 dollar. Oroa dig inte om du inte vill, var uppmärksam på e-postmeddelandet som leverantören skickar dig innan rättegången slutar så att du kan avbryta.

Men om du råkar missa e-postmeddelandet kommer du fortfarande att dra nytta av deras 30-dagars cash-back. Så du är säker i båda fallen. Enligt min åsikt, om du gillar vad NordVPN erbjuder, är det bästa värdet en 3-års affär online-säkerhet för endast $ 2,99 per månad. Dessutom har du två alternativ när du har en gratis provperiod. Du kan antingen avbryta den automatiska betalningen eller avbryta ditt NordVPN-prenumeration. Jag kommer att hjälpa dig i båda fallen. Här är vad du behöver göra.

Avbryt automatisk betalning

När din kostnadsfria testperiod löper ut debiterar NordVPN dig för ett 3-årigt abonnemang automatiskt. Några av er kanske tycker att det är mycket långt att investera i. Därför kan det vara det perfekta sättet att avbryta. Följ stegen nedan om det är ditt fall:

 1. Logga in på ditt konto på NordVPN: s webbsida.
 2. Gå till Mina tjänster.
 3. Bredvid “Ändra plan”, klicka på de 3 punkterna.
 4. En länk som säger “Avbryt automatiska betalningar” Kommer komma. Välj det.
 5. Nu kommer ett fönster att dyka upp så att du kan bekräfta avbokningen.Avbryt automatisk betalning
 6. För att bekräfta att du har avbrutit din automatiska betalning visas en ruta där du har gjort det.Avbokning framgångsrik
 7. Du är klar.

Avbryt NordVPNs prenumeration

Om du inte är nöjd med tjänsten som en första köpare, kommer du förmodligen att ha tillbaka dina pengar. Inte bara det, utan att avbryta ditt prenumeration kräver en extra åtgärd att göra efter att inaktivera automatiska betalningar. Så om du inte vill ha ditt NordVPN-konto längre är det här du behöver göra.

 1. Gå först till NordVPN: s webbplats.
 2. Logga in med dina referenser och gå till Mina tjänster.
 3. Avbryt automatiska betalningar.
 4. Öppen kundservice. Du kan be om hjälp via e-post eller livechatt. Live chat är det bästa alternativet.Nord Support
 5. Om du är en första timer, berätta för dem att du vill avbryta ditt prenumeration och be om återbetalning.
 6. De kommer att omdirigera dig till betalningsavdelningen.
 7. Väl där kommer de att ställa dig några frågor. Svara på dem och fortsätt med processen.
 8. Din prenumeration kommer att avbrytas i slutet.
 9. Om livechatt inte är din sak, skicka bara ett e-postmeddelande så får du samma resultat.E-post

Varför be om kreditkortsinformation?

Efter att din 7-dagars testperiod är slut behöver du inte nödvändigtvis följa den automatiskt tilldelade 3-årsplanen – du har all frihet att uppgradera när du vill. Du kan dock fråga dig själv varför samlar NordVPN in din kreditkortsinformation när den erbjuder en 7-dagars gratis provperiod? Gratis försök ger dig chansen att prova VPN: s tjänster innan du fattar några beslut.

Problemet är att vissa användare missbrukar friheten som de ges genom att skapa falska e-postadresser varje gång en session går ut. På det sättet fortsätter de att ha en gratis full premiumtjänst utan att behöva betala ett nickel. Som ett resultat ber NordVPN dig att lämna dina kreditkortsuppgifter för att förhindra bedrägeri. Å andra sidan kommer all information som lämnas inte delas av tredjepartsföretag. Din information är helt säker.

Hur man gör en gratis provversion från NordVPN – slutliga tankar

NordVPN är ett perfekt exempel på en ansedd VPN-leverantör. Det erbjuder mer än 5000 servrar runt om i världen tillsammans med de bästa säkerhetsfunktionerna i branschen. Om du var orolig för att spendera lite pengar på en tjänst som du inte vet något om, är det nu din chans att ta en provkörning gratis. Använd NordVPNs kostnadsfria testversion och läs mer om vad denna VPN-leverantör kan. Avbryt när som helst eller helt prenumerera på NordVPN om det uppfyller dina förväntningar.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me