Hur man installerar ett VPN på modig webbläsare

Onlinesäkerhet är allt nuförtiden och Modig webbläsare erbjuder en rättvis andel av det. Under min användning av denna webbläsare såg jag dock några brist när det gäller integritet och säkerhet. Det visar sig att det inte är allt det påstår sig vara. Lyckligtvis, oavsett vilken webbläsare jag använder, jag alltid arbeta med ett VPN vid min sida, och det borde du också. Din integritet och säkerhet ska inte underskattas, skydda dig hela vägen. här är hur du kan installera ett VPN på modig webbläsare.


Hur man installerar ett VPN på modig webbläsare

Hur man installerar ett VPN på modig webbläsare

Varför en VPN för modig?

Den här webbläsaren levererar hastighet, säkerhet och integritet till användare som värnar om sin online-säkerhet. Men oavsett hur säker webbläsaren kan vara kan vissa begränsningar och möjliga onlinebar inträffa plötsligt. För att inte tala om att jag lärde mig att inte lita på något som anges på webbplatser förrän det har bevisats på annat sätt.

Modiga påstår sig vara den säkraste bland alla andra webbläsare. Tekniskt sett är det, men bakom kulisserna kommer du att upptäcka att det finns en fångst. Först har Brave en annonsblockerare, men hur kan du blockera sina egna annonser? Ja, tydligen kan webbläsaren dra nytta av vissa intäkter med dess egen annons. Ett annat oroande faktum dök upp när en tweet riktade företagets VD, Brendan Eich.

Användaren var frustrerad när han såg att den nya uppdateringen kom in med koder läggs till i webbläsarens Github-repo. Det här är vitlistade tredjepartsdomäner, särskilt Facebook. Dessa webbadresser är de som sociala medier plattform använder för spåra sina användare. Mycket skuggig rörelse, modig, mycket skuggig.

En annan sak du bör tänka på är att Modiga är först och främst Krom-baserade, precis som sin konkurrent, Google Chrome. Det betyder att det är det Problem med WebRTC-läckage. Du vill inte din IP-adress läckte ut, vet du? Tja, om du tänker på din integritet, a VPN borde vara bredvid dig. Oavsett vilken enhet du använder, skaffa dig ett VPN och anslut innan du surfar på webben med Brave. På så sätt kommer du förbli anonym hela tiden och kan surfa på internet med allmän Wi-Fi utan att behöva titta över axeln.

Fördelarna med att använda ett VPN på modigt

Är du modig nog för att komma åt webben utan lämpliga försiktighetsåtgärder? I så fall borde du inte vara det. Oavsett hur mycket av en tech-freak du tror att du är, kan någon hacker där ute bäst din kunskap när som helst. Din privata information riskerar. Jag talar om kreditkortsinformation, företagskonton, lösenord, e-post, och listan fortsätter. Du måste vara beredd och väl bevakad när du är online. En VPN kan ge dig den sinnesfrid och mycket mer:

Hur man installerar ett VPN på modig webbläsare

Jag har hittat min perfekta webbläsare i Modiga. Oavsett om det är för det tillägg, kompatibilitet, synkronisering mellan enheter eller mestadels hastighet, Modiga kontrollerar alla dessa rutor. den blockerar alla begäranden och cookies från tredje part som standard, utan behov av förlängningar. Det gör det för att förhindra att användare spåras online. Det är dock fortfarande oroande att använda det utan VPN.

Lyckligtvis är Brave tillgängligt på Windows, Mac, iOS och Android, som är samma enheter som VPN stöder. Detta gör ditt jobb mycket enklare. Allt du behöver göra är hämta VPN från din ursprungliga app-butik, och det är allt. För att ge dig en bättre titt på detta, här är ett steg för steg genomgång hur man installerar ett VPN på modiga webbläsare:

 1. Innan vi startar det måste du registrera dig hos en VPN-tjänsteleverantör tillförlitligt nog för att höja din säkerhet. Jag föreslår starkt att du investerar i ExpressVPN eftersom det är den jag använder.
 2. Besök sedan din ursprungliga app-butik och ladda ner deras dedikerade applikation. Kan du inte hitta det? Gå över till VPN: s officiella webbplats och ladda ner den enligt den enhet du använder.
 3. Nu, installera VPN-applikationen på din enhet och logga in med ditt nya konto. Du kan bli ombedd om en verifieringskod. Hitta det i din e-post.
 4. Välj vilken server som helst du vill och tryck på anslutningsknappen. Du måste vänta några sekunder innan anslutningen sker. När du är ansluten tänds knappen “ansluten” i grönt.
 5. Du kan kontrollera din nya IP-adress med den här IP-verifierare.
 6. Äntligen är du det surfar på internet anonymt med modiga.

Bästa VPN för modig webbläsare

Från AOL till Google Chrome, det finns massor av gratis webbläsare för dig att surfa på internet. Det är emellertid inte fallet när det gäller VPN: er. Vad som har ordet fritt i det bör undvikas. Du blev förbannad när du fick veta att Brave har gjort det spårnings-URL: er på vitlistan. Vad skulle du säga om jag säger att a gratis VPN samlar in allt du gör och säljer det till systerföretag? 

Medan gratis webbläsare kan dra nytta av reklam, gratis VPN tar dig som deras huvudsakliga inkomstkälla. Enligt Brave: “Du är inte en produkt.” För att gratis VPN: er är du. Jag föreslog redan ExpressVPN som den bästa leverantören att använda med Brave. Det är väldigt pålitligt och levereras med snabba snabba servrar runt om i världen. Vi pratar om mer än 2000 servrar världen över. När det gäller säkerhet bör du inte sitta fast med vad Brave har att erbjuda. ExpressVPN stöder protokoll som OpenVPN, PPTP, SSTP, IKEv2 och L2TP / IPSec. Dessa skyddar dig hela vägen när du är ansluten.

Du kan också dra nytta av deras Split Tunneling-funktion. Med det får du bestämma vilken del av din trafik du vill skydda med en VPN och vilken du inte gör. Det kommer att minska hastighetsfall som en kryptering orsakar. Dessutom tillåter ExpressVPN upp till 5 samtidiga anslutningar, antar a strikt no-log policy, och erbjuder en Kill Switch. Om ExpressVPN inte är det du letar efter kan du dra nytta av deras 30-dagars återbetalningspolicy och välj en av dessa bästa VPN: er för den modiga webbläsaren som ett alternativ.

Hur man installerar en VPN på modig webbläsare – Summing Up

Brave har utvecklats 2016 av medstifter av Mozilla och tidigare VD Brendan Eich och har blivit en enorm konkurrent på webbläsarscenen. Det har till och med betraktats som det perfekta alternativ för både Chrome och Mozilla. Men ändå, oavsett säkerhetsåtgärder som denna webbläsare har vidtagit, ska hot mot nätet inte ställas inför utan lämpliga försiktighetsåtgärder. En VPN har alltid varit ett säkerhetsverktyg för att hjälpa dig när du är online. Använd det som nu du vet hur man installerar en när du använder Brave. Skaffa ett VPN, håll dig säker och anonym hela tiden och surfa på webben så fritt som du vill. Slutligen skulle jag vilja höra från er. Vad är andra topp-VPN: er som ska användas? Är modiga till och med värt det? Dela dina tankar i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map