Hur man installerar VPN på Nintendo Switch

Nintendo Switch är inte ny på marknaden, men de senaste VoD-kompletteringarna gör det väldigt tilltalande att äga som spel / streaming-enhet. Först var det Hulu, sedan kom Youtube. Spelkonsolen kommer att lägga till Netflix till sina tjänster i den kommande framtiden. Sådana plattformar kan dock vara begränsade om du bor utanför vissa regioner, särskilt USA. Därför rekommenderas ett VPN för att få tillgång till Nintendo Switchs fulla potential. Denna guide är att hjälpa dig att göra exakt det.


Hur man installerar VPN på Nintendo Switch

Hur man installerar VPN på Nintendo Switch

Hur man installerar VPN på Nintendo Switch

Problemet med att ha en Nintendo Switch varierar beroende på vilket land du bor i. Att ha ett konto klipper inte det när det gäller alla spel du vill ha. Vissa titlar kanske inte är tillgängliga på grund av regionala begränsningar, vilket innebär att du inte kommer att kunna spela dem utanför deras ursprungliga regioner. Lyckligtvis kan detta uppnås genom användning av ett VPN. Men Switch-plattformen är inte nativt kompatibel med VPN-klienter. Så, vad kan du göra i en sådan situation?

Oroa dig inte, du kommer att ha din VPN-anslutning på en Nintendo Switch snabbare än att fånga Mew Two i Cerulean Cave. Så förbered dig själv. Så här kan du få en VPN-anslutning på din Nintendo Switch.

A. Ställ in VPN på routern

Att ställa in ett VPN på din router blir inte lättare. Du behöver inte vara tekniskt kunnig för att navigera genom hela processen. Allt du behöver göra är att följa den här guiden och du kan dela en VPN-anslutning genom alla populärt märkta routrar som ASUS, Linksys och TP-Link på nolltid.

Det bästa med detta är att du får dela en VPN-anslutning med alla tillgängliga enheter hemma. Du behöver inte oroa dig för de begränsade samtidiga anslutningar som en leverantör erbjuder dig. Några av de mest ansedda VPN: erna erbjuder ett stort antal anslutningar under ett abonnemang. Men det kanske inte räcker. Så att installera en VPN på din router är det bästa alternativet för en Nintendo Switch och alla andra enheter hemma.

B. Dela en VPN Wi-Fi-anslutning från PC / Mac

Om du känner att dela en VPN-anslutning via din router är ett besvär, rekommenderar jag att du delar nätverket direkt från din PC eller Mac. Det är en riktigt enkel process och fördelarna är stora.

 • Mac-användare kan förvandla sin enhet till en virtuell router och dela en VPN-anslutning genom att följa detta genomgång.
 • Personer som arbetar med Windows kommer också att få chansen att dela ett VPN-säkert Wi-Fi med lätthet efter att ha läst den här stegvisa processen.

Precis som en routerjobb kommer att dela en anslutning via din PC / Mac säkra alla tillgängliga enheter hemma. Så för användare som tycker att det är lite svårt att installera ett VPN på en router för deras teknikförståelse, är detta en perfekt metod för ett alternativ.

C. Ställ in smart DNS på din Nintendo-switch

Andra internetanvändare föredrar att använda Smart DNS för att ändra deras geografiska plats. I själva verket skulle streamare över hela världen gärna hålla sina lokala kanaler intakta och fungera medan de får åtkomst till geo-blockerat innehåll.

Till skillnad från VPN ändrar inte Smart DNS din IP-adress. Det försvinner bara med de delar i webbadresserna som visar din nuvarande vistelseort. Därför kommer du fortfarande att använda ditt lokala innehåll och arbeta med samma hastighet på grund av ett icke-krypterat nätverk när du har åtkomst till geobegränsat material. Innan vi börjar, ta en titt på de bästa VPN-leverantörerna som erbjuder smarta DNS-tjänster med sitt prenumeration:

 • ExpressVPN
 • NordVPN
 • BulletVPN
 • Unlocator

Med det sagt, så här ställer du in Smart DNS på Nintendo Switch.

 1. Gå till inställningarna på din Nintendo Switch-hemmeny.
 2. Klicka på “Internet” och navigera hela vägen till “Internetinställningar”.
 3. När du är där söker enheten efter alla tillgängliga Wi-Fi-anslutningar i närheten.
 4. Välj ett nätverk och välj “Ändra inställningar”.
 5. Gå till “DNS-inställningar” och tryck på “Manual”.Smarta DNS-inställningar
 6. Radera siffrorna i “Primär” och “Sekundär” DNS.
 7. Ange de som tillhandahålls av din smarta DNS-proxytjänst.
 8. Du har konfigurerat DNS på din Nintendo Switch.

VPN för Nintendo Switch – Varför?

Vid lanseringen var Nintendo Switch endast begränsad till spel. Två av de mest populära spelen som någonsin träffat konsolen är Pokemon: s blockbuster, Let’s Go Evee och Let’s Go Pikachu. För ett tag sedan bekräftade Nintendo att den kommer att lägga till VoD-applikationer i sin e-Store inom en snar framtid och det är exakt vad vi fick. Youtube och Hulu är nu tillgängliga på spelplattformen. Vad som är ännu bättre än det är det faktum att du kan kanalisera din Switch-skärm till en större TV för bättre tittande.

Tyvärr är sådana som Hulu bara tillgängliga i USA. Men eftersom du redan vet hur du installerar ett VPN på din Nintendo Switch, kommer det inte att vara ett problem längre. Allt du behöver göra är att ansluta till en server baserad i regionen där kanalen är tillgänglig. Ta till exempel Hulu, en server i USA krävs. När du ansluter kommer du att få en amerikansk IP-adress och ha full tillgång till strömningstjänsten oavsett var du kanske är.

Dessutom, efter den officiella lanseringen av Nintendo Switch Online, får du använda multiplayer-funktioner som ger dig upp mot andra användare runt om i världen. En VPN kommer till hands här eftersom din internetleverantör tenderar att stryka din anslutning mycket. Men när du är ansluten kommer du att undvika det och bli av med eventuella latensproblem som kan uppstå. För att inte tala om att du kan välja servrar med en bättre ping för en snabbare spelupplevelse. Nu kan du kolla in de bästa VPN: n för Nintendo Switch i tabellen nedan.

Hur man ställer in VPN på Nintendo Switch – Slutliga tankar

Nintendo Switch-konsolen är en bra enhet för den nya tekniska åldern. Jag får att du behöver ett par tekniska kunniga lösningar för att navigera genom blocken och begränsningarna, men det är allt värt det till slut. Föreställ dig att du måste spela dina favoritspel var du än är utan geografiska fel. Inte bara det utan en streamingtjänst som Hulu och en framtida Netflix-release på din Nintendo. Hur coolt är inte det? Du har vägarna nu, det är dags för vilja. Skaffa dig ett VPN och njut av Nintendo Switch till fullo.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map