Sprucken VPN-nedladdning 2020 – Är det säkert?

Så du vill ha en kopia av de mest premium-VPN: erna på marknaden utan att behöva betala för dem? Vad du bör tänka på är att ingenting är gratis, och du kan lika gärna vara produkten i hela denna transaktion. Du har det bättre utan VPN än att ha en sprucken eller stulen version av en.


Knäckt VPN 2019 - Är det säkert?

Knäckt VPN 2020 – är det säkert?

Hur man får ett VPN gratis?

Du är här för att du förmodligen letar efter en VPN-spricka. Men innan du ens går med på detta måste du hålla ett öppet öga för de saker vi kommer att lista nedan. Här är två sätt du kan ha en premium-VPN gratis; som båda inte rekommenderas. Du bör aldrig söka efter en sprucken kopia av ett VPN, eftersom det enda du gör är att låta dig ha mindre säkerhet, integritet och funktionalitet.

 • Virus / skadliga program: Nedladdning av en fil från en okänd onlinekälla är det perfekta sättet att få ett virus. Ansebara källor / webbplatser är inte värd för stulna, knäckta kopior av VPN: er. När du fortsätter med nedladdningen kan ingenting hjälpa dig, inte ens en antivirusprogram. Malware kan allvarligt skada ditt system.
 •  Slumpmässig programvara: Vissa spruckna VPN-nedladdningar skickar säkerhetsanalytiker rena versioner av andra program när de laddas ner. 
 • adware: Tack dina lyckliga stjärnor om du får adware istället för ett virus. Vissa adware injicerar annonser i din webbläsare och varje webbplats du besöker, medan andra adware-program injicerar annonser i hela enheten, vilket kommer att bromsa din dator.

Stulna VPN-konton till salu

Många är bedrägeriförsäljare som försöker sälja premium-VPN-abonnemang till ett lägre pris än vad de är värda. Även om det kanske låter som en bra idé, så är det inte. Det faktum att dessa leverantörer har tagit hand om dessa konton visar hur sårbara dessa konton verkligen är.

Även om kontona är giltiga har deras ägare skapat svaga lösenord för dem, som har läckt ut från andra webbplatser. En VPN är i detta fall hjälplös och kan inte skydda användare från sina egna svaga lösenord. Så här hackar stjäl VPN-konton för att sälja dem senare:

 1. Hacka en osäker webbplats för att skapa en lösenordsdatabas.
 2. Testa inloggningarna du har samlat på ett antal onlinetjänstekonton tills du hittar en som fungerar.
 3. Sälj användarnamn och lösenord online, låtsas ge ett legitimt konto.

Vad händer med köparen?

Du köper det du tycker är en legitim webbplats, men du har noll information om det. Du vet inte länge kontot fungerar och du kan förlora det när som helst. Med det menar vi att du är tacksam för hackarna. Faktum är att kontot bara är ditt att använda så länge den verkliga ägaren inte ändrar lösenordet. Tänk på att du inte bildar ett nytt prenumeration, du kör någon annans redan aktiva prenumeration. Du kanske betalar hackarpengarna i utbyte mot en 3-årig prenumeration och senare får reda på att det bara finns två år och 3 månader kvar, vilket är en enorm bummer. Beroende på VPN kan du kanske inte använda många enheter på det. 

Vad händer när du köper kontot?

När det delade kontot du köpte fylls i, kan du komma inlåst. Du kanske till och med måste vänta på att den rättmätiga användaren kopplar bort från en enhet så att du kan ansluta till en själv. Nu, om du av någon slump låser ut användaren, kan du kosta dig själv hela affären. Den legitima användaren kommer att märka att något är fel och ändrar omedelbart lösenorden för extra säkerhet. Allt detta är sant om vi ska tro att kontot bara delas av två användare. Om så inte är fallet kanske du delar kontot med andra naiva köpare som orsakar anslutningsproblem.

Spruckna VPN-alternativ

Göra användning av ett gratis VPN. Även om vi inte rekommenderar det för säkerhetsproblem. Du kan också använda en gratis provversion av VPN. Vem vet? Du kanske till och med gillar tjänsten och beslutar att förbinda dig till den. Du kanske är övertygad om att det inte är värt att använda ett Crack VPN. Här är några av nackdelarna med att använda ett gratis VPN:

 • De säljer din information: Inget företag skulle ge dig något gratis om det inte tjänar vinst. Vissa gratis VPN spårar dig och säljer dina data till tredje part, och andra injicerar annonser i din webbläsare. De värsta är de som säljer användarbandbredd och delar din koppling till bi-företag.
 • Dålig servicekvalitet: Du kan drabbas av allvarliga begränsningar i funktionen för din tjänst. Den kostnadsfria VPN-enheten kan stryka dina internethastigheter, begränsa användningen till en viss tid eller data varje månad eller skära andra viktiga funktioner för att pressa dig att prenumerera på en premium-VPN.
 • Dålig infrastruktur: Gratis VPN: er kan inte leva upp till premium VPN-standarder när det gäller infrastruktur, avancerade funktioner och supportpersonal.

Om du kommer till slutsatsen att a premium VPN är värt dina pengar, få ut det mesta av dina pengar och prenumerera på ExpressVPN. Detta är en leverantör som erbjuder en stabil, mångsidig och funktionspakad virtuell privat nätverkstjänst med kunder för ett brett utbud av enheter och operativsystem.

Trots att ExpressVPN är dyrt, är det en av de få VPN-tjänster som har visat sin policy för att inte logga in vid domstol. Detta gör det till ett utmärkt val för dig som är integritetsmedveten. Slutligen är det en mycket tillförlitlig, fungerande och säker VPN-tjänsteleverantör som sömlöst spärrar innehåll. Kontrollera andra VPN-leverantörer i tabellen nedan. Dessutom rekommenderar vi att du följer dessa tips om internet säkerhet för att hålla sig säker online.

Knäckt VPN 2020 – slutliga ord

Kom ihåg att du inte laddar ner ett VPN, du laddar ner skadlig programvara som ursprungligen var designad för att användas mot dig. Av alla dessa skäl bör du inte ladda ner ett knäckt VPN eller köpa en stulen version av det. Vårt råd är att inte använda ett knäckt VPN. De är inte bara osäkra, utan de är inte heller garanterade. Det finns många leverantörer som ger en kort kostnadsfri testperiod. Kanske kan du använda dina gratis tester och få vad du vill ha av en VPN-tjänsteleverantör.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map