Безопасно ли е използването на DNS прокси кодове, които намирам онлайн?

Безопасността в интернет е застрашена с случайни DNS прокси кодове, открити онлайн


Безопасността в интернет е застрашена с случайни DNS прокси кодове, открити онлайн

Smart DNS прокси, какво е това ?

Интелигентните DNS прокси са заместник решение за VPN използва се за отблокиране на американско съдържание като Netflix, Hulu Plus, WWE Network и съдържание от други страни. Примери от други страни ще бъдат BBC Iplayer от Великобритания или Canaplus от Франция.

 • VPN означава Virtual Private Tunnel и просто създава криптиран тунел между вашите устройства и VPN сървъра.
 • Smart DNS прокси сървърите прилагат интелигентна логика за маршрутизиране, за да изпращат само свързан с географски трафик сървър през САЩ, Великобритания или другаде.
 • Ако имате нужда от повече информация, моля, вижте настоящото сравнение на VPN vs Smart DNS прокси.

Случайни DNS прокси кодове, рисковете ?

Използването на Smart DNS прокси услуга не е лоша идея. Единственият проблем е, че НЕ знаете какъв трафик се пренасочва, така че трябва да се доверите на прокси услугата Smart DNS. Ако случайно намерите DNS кодове онлайн и след това приложите тези кодове, за да деблокирате Netflix и подобни, рискувате опасностите по-долу.

 1. Вашият поверителност е изложена, знаете ли дори каква информация се събира за вас, колко дълго се съхранява и за какви цели ?
 2. Проблеми с изпълнението. Ако използвате онлайн случаен код, има вероятност той да бъде претоварен и DNS заявките да са бавни, което от своя страна да забави целия ви интернет.
 3. Вашият личната информация е застрашена ! При положение, че не знаете кой оперира и притежава този DNS код. Рискувате личните ви данни като Информация във Facebook, банкови сметки, имейл акаунти, пренасочени и откраднати.
 4. Стабилност при загуба.  Колко забавно е, ако трябва да продължавате да се движите около извличането на DNS кодове, а вашият интернет постоянно е включен и изключен.
 5. Без подкрепа ! Ако имате проблеми със услугата, към кого се обръщате ?
 6. Безплатно ? Защо ? Значи има онлайн DNS прокси код, който е безплатен за използване? Защо ? Искам да кажа какво е в него за собственика на DNS код? Под коя юрисдикция той действа? И отново при какви правила за поверителност ?

Разблокиране на американско съдържание в САЩ, безопасният начин !

Умни DNS прокси са страхотен, бърз и лесен начин за постигане отблокирайте американското съдържание и друго гео блокирано съдържание на ВСИЧКИ ваши устройства. Аз лично използвам Smart DNS, използвам услуга, наречена Unlocator, Unlocator, работеща в бета режим безплатно в продължение на 8 месеца, а сега това е платена услуга при 4,99 USD на месец със 7-дневна безплатна пробна версия. По-важното е, че мога да потвърдя, че Unlocator покрива точките по-долу.

Моят съвет е да използвате каквато и да е онлайн услуга Smart DNS прокси, която отговаря на вашите нужди. Разблокиращ или по друг начин, безплатно или платено. НО се уверете, че отговаря на поне следните минимални изисквания.

 1. Ясно видима и писмена политика за поверителност.
 2. Компания, която оперира в реномирана юрисдикция. Т.е. Не съм сигурен, че бих искал да поверя трафика си на услуга, работеща от kookoo land :).
 3. Страхотна подкрепа. Вижте ръководствата за видео и картина за настройка тук
 4. Стабилна инфраструктура. С други думи, след като използвате DNS кодовете на вашия доставчик, вашият интернет не трябва да става бавен или нестабилен.
 5. Ясно посочена информация за контакт за доставчика на DNS.

Обърнете внимание, че по-горе рисковете са валидни за обикновени прокси IP адреси, които случайно откривате и онлайн.

DNS прокси алтернатива – VPN

Ако търсите сигурна алтернатива на анонимни пълномощници и Умен DNS може да искате да проверите VPN. VPN НЯМА да работи на вашия Smart TV, Apple TV и други кутии, ако нямате VPN рутер. Но VPN услуга като Express VPN има следните предимства:

 • Криптира трафика ви, така че вашият интернет доставчик не може да проследява или подслушва
 • ExpressVPN има приложения за Android, IOS, MAC и компютър, които го правят лесно за настройка
 • Сървъри в повечето страни по света
 • Може да преодолее отвличане на DNS и прозрачни прокси.
 • Деблокира ВСИЧКО съдържание за страната на VPN сървъра, а не само поддържаните канали.
 • Можете да виждате съдържание само от една държава в даден момент.

Ето списък на най-добрите VPN алтернативи за DNS.

DNS прокси кодове, наслаждавайте се безопасно !

Това бяха двата ми цента, моля, не забравяйте, когато използвате интернет. Защитете своята идентичност и личните си данни, никой няма да го направи от ваше име. употреба VPN, ако искате криптиране или достоверна Умен DNS доставчик за бърз достъп. Ако сте ИТ администратор или блогър моля споделете тази публикация.  Благодаря ви за четенето.

Запази

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map