ExpressVPN не работи? Опитайте тези поправки

Проблеми с ExpressVPN по време на поточно предаване от Netflix, Hulu, Sky Go, BBC iPlayer или Amazon Prime? Може би ExpressVPN не работи за вас в настоящата ви държава на пребиваване като Китай, Русия, Северна Корея или ОАЕ. Една от най-големите причини много хора да се регистрират с VPN услуга е да имат достъп до географски ограничени услуги като Netflix. 


ExpressVPN не работи? Опитайте тези поправки

ExpressVPN не работи? Опитайте тези поправки

Такива стрийминг услуги обикновено са блокирани в широк кръг държави и това се дължи на лицензионните договорености, които уреждат начина, по който трябва да се разпространява голяма част от тяхното съдържание. Това означава, че типът съдържание, до което имате достъп, се определя главно от географското ви местоположение. Следователно пътуването до друга държава означава само достъп до типа регионално съдържание, което Netflix или която и да е друга услуга са се възползвали от зрителите от този район. Такава библиотека може да включва съдържание, с което не бихте били запознати, особено ако сте в друга държава за почивка или бизнес.

Работи ExpressVPN с Netflix?

Потребителите на ExpressVPN са в състояние да деблокират Netflix от дълго време, но понякога дори сървърите им се проследяват и блокират от услугата. Това е така, защото те са известни с това, че внимават и черен списък на всички IP адреси, които са свързани с VPN. Списъкът им също постоянно се актуализира. Това означава, че всеки път, когато се свързвате с друг сървър, рискувате да получите IP адреса, който използвате, заделен за блокиране. Преодоляването на подобен проблем е възможно, но ще ви принуди да вземете подход, базиран на числа.

Ще трябва да се регистрирате при доставчик, който има капацитет да внедрява голям списък от IP адреси всеки толкова често. По този начин ще можете да сте в крак с скоростта, с която Netflix или друга услуга разбере, че са свързани с VPN услуга, и решава да ги блокира.

Имайте предвид, че ще се сблъскате с проблеми, когато използвате VPN за деблокиране на поточни канали като Netflix и Amazon Prime, независимо кой доставчик на VPN услуги използвате. Препоръчваме да дадете на доставчика на VPN известно време да разреши въпроса, преди да започнете да търсите алтернативи. В момента можем да потвърдим, че ExpressVPN работи с американските Netflix, Netflix UK, както и с Netflix Canada.

ExpressVPN не работи – 7 поправки

В случай че се сблъскате с проблеми с ExpressVPN, можете да опитате едно от тези 7 решения.

Свържете се с клиентите на ExpressVPN

Потребителите са длъжни да възникнат потенциални проблеми, дори когато използват най-надеждните онлайн услуги. VPN доставчиците не се различават. Това, което отличава един добър VPN като ExpressVPN, е тяхното 24/7 обслужване на клиенти. В случай че не можете да накарате ExpressVPN да работи, винаги е най-добре да се свържете с тяхната служба за клиенти. Те са много отзивчиви и предоставят корекции на почти всички VPN проблеми.

Посетете Центъра за отстраняване на проблеми ExpressVPN

ExpressVPN публикуваха изненадващо подробна база знания, която съдържа отговори на различни въпроси и проблеми, които потребителите могат да имат. Можете да посетите страницата за отстраняване на проблеми на ExpressVPN и да напишете заявката, за която се нуждаете повече информация в полето за търсене в горната част на страницата. В случай че има възможни решения на вашия проблем, веднага ще ви бъдат предоставени връзки към свързани страници.

Актуализирайте приложението си ExpressVPN

ExpressVPN непрекъснато прави подобрения на своя VPN клиент на PC, Mac, Android, iOS и Amazon FireStick. В случай че имате проблеми с влизането в приложението си ExpressVPN или връзката ви, определен VPN сървър изтича, уверете се, че имате инсталирана най-новата версия на приложение ExpressVPN. 

Едновременно свързани устройства

Докато ExpressVPN е един от най-добрите доставчици на VPN услуги наоколо, политиката им за едновременно свързване донякъде подкопава. Можете да свържете само 3 устройства едновременно към ExpressVPN сървърите. В случай че имате проблеми с връзката, уверете се, че не сте прекрачили лимита на 3-те устройства.

Свържете се с различен VPN сървър 

ExpressVPN предоставя на своите потребители обширен списък на VPN сървъри. В случай че определен VPN сървър не работи с любимия ви поточен канал, винаги можете да се свържете с различен VPN сървър от приложението ExpressVPN.

Моето устройство не поддържа VPN

Не всички устройства са съвместими с VPN. Въпреки че можете директно да инсталирате VPN на Amazon FireStick, Android, iPhone, iPad, Mac, Linux и PC, игровите конзоли като PS4 или Xbox One не поддържат VPN. Apple TV, Roku и повечето Smart телевизори не са съвместими с VPN. За да заобиколи този проблем, ExpressVPN разработи MediaStreamer. MediaStreamer по същество е Smart DNS прокси, който може да бъде директно конфигуриран на повечето стрийминг устройства.

Блокирайте Google DNS на вашия рутер

Някои стрийминг услуги като Netflix в Roku, както и всички приложения в Chromecast използват Google DNS. Това означава, че може да не заобиколите определени гео ограничения, дори когато настройвате Smart DNS прокси сървърите на ExpressVPN на устройството си. За да заобиколите този проблем, трябва да блокирате Google DNS на вашия рутер, като конфигурирате определени статични маршрути.

Опитайте ExpressVPN Алтернатива

Ако не успеете да отстраните проблема, като използвате някой от обходните решения, които сме предложили по-горе, винаги можете да преминете към друг доставчик на VPN услуги. Наскоро публикувахме подробен преглед на най-добрите алтернативи за ExpressVPN.

Най-добрите ExpressVPN алтернативи за Netflix

Услугите за VPN, които включваме в този списък, са обстойно тествани и е установено, че надеждно осигуряват достъп не само до Netflix, но и до други поточни канали, като Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer и други подобни. Разгледайте по-долу някои от най-добрите VPN за Netflix. Не забравяйте да преминете през техните индивидуални ръководства за преглед, за да видите какво можете да спечелите след като се регистрирате.

1. BulletVPN

BulletVPN стартира нашия списък като способен доставчик, който в момента предлага около 47 мощни сървъра, базирани в около 29 държави, и с много от тях разположени в САЩ. Само това показва способността му да предоставя дълъг списък от сървъри, с които можете да се свържете и да получите достъп до Netflix, независимо къде се намирате. Качеството на видеото също е доста високо. Мрежата му от сървъри позволява 1080p стрийминг, което със сигурност ще ви даде ясна и ясна картина. BulletVPN ви позволява също да заобиколите Великата защитна стена на Китай и да предавате поточно вида съдържание, което искате да гледате дори от други части на света..

BulletVPN също е чудесна алтернатива за тези, които търсят онлайн сигурност. Като начало услугата е базирана в Естония. Това е страна, която не е подчинена на закони за запазване на данни. Следователно услугата има надеждна политика за нулева регистрация и трябва да ви позволи да продължите частно с бизнеса си онлайн.

BulletVPN предлага и защита от най-високо ниво чрез 256-битовото им криптиране. Потребителите също така ще могат да избират от списъка си VPN протокол, който биха искали да се реализира. Обслужването на клиенти също е основен фокус за BulletVPN. Те полагат усилия да предложат своята подкрепа на възможно най-широк кръг клиенти. Грижата за клиентите се предлага на английски, френски, немски & Датски. Времето им за реакция също не е нещо, от което бихте се оплакали. Ето нашия преглед BulletVPN за всички, които искат да научат за услугата.

2. NordVPN

NordVPN е друга мощна VPN услуга за потребители, които се радват да имат опции. Доставчикът стартира в Панама преди повече от десет години. Това им позволи да адаптират добре своите услуги според нуждите на пазара. Услугата има внушителните 4000 сървъра в рамките на мрежата си, което означава, че потребителите трябва да имат достъп до услугата Netflix, базирана в страната, която искат. Услугата е в състояние да получи достъп до съдържание и уебсайтове, базирани в Китай, както и да позволява стрийминг на базирани в САЩ услуги като Netflix US от там.

NordVPN също има висок капацитет за множество връзки и позволява до 6 едновременни връзки под един акаунт. Услугата предоставя и набор от различни сървъри, от които можете да избирате, за да улесните дейностите си онлайн. Можете да избирате от сървъри, които са оптимизирани за анти-DDOS, Tor през VPN, Video Streaming и също така посветен IP. В пакета NordVPN също е включена защита от течове на DNS. Можете дори да се възползвате от Internet Kill Switch, който изключва вашата интернет връзка винаги, когато вашият VPN се компрометира. Услугата предлага прокси разширения, които можете да използвате във вашия браузър Firefox или Chrome. Ще се запознаете точно какво е готов да предложи този доставчик, след като прочетете добре изложената ни проверка на NordVPN.

3. VyprVPN

VyprVPN получава добро предимство пред повечето други доставчици, благодарение на притежаването на всеки един от техните 700+ сървъри, а също и напред в разработването на собствена технология, която е изключително за своите абонати. Услугата е добре създадена за стрийминг на Netflix, благодарение на своята технология за разширяване на метаданни Chameleon, която е известна с това, че предотвратява всяка форма на трафик на лентата. Това означава, че ще можете да предавате поточно толкова, колкото искате в 1080p HD, без вашият интернет доставчик да ви притеснява за това. Ще имате възможността да работите около Великата защитна стена на Китай и да предавате Netflix предавания от там.

VyprVPN е създадена в Швейцария и има множество версии на своето VPN приложение, които могат да се използват на устройства, работещи под Windows, Mac OS, iOS или Linux като техните операционни системи. Услугата предлага също OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP и Chameleon като избор на протокол. Допълнителните услуги на VyperVPN включват Dump Truck, която е платформа за онлайн съхранение, която позволява до 5 GB място за съхранение. Освен това получавате криптирано приложение за съобщения Cypher за потребители, базирани на Android и iOS. Има много по-находчива информация, която можете да намерите за този надежден доставчик чрез нашия преглед на VyprVPN.

4. СиленVPN

За да имате достъп до Netflix от всяка точка на света, без съмнение ще ви е необходима силна VPN услуга. StrongVPN носи на масата това, което повечето запалени интернет потребители биха нарекли преориентиран подход към сигурността, като услугата е работила за надграждане на много от своите приложения в началото на 2018 г. Услугата изрично е ясно, че деблокира US Netflix, тъй като това е най-популярният сайт на Netflix, от който повечето зрители желаят да могат да поточно. Услугата има около 650 сървъра; всички са добре подготвени, за да гарантират безпроблемна връзка с различни популярни стрийминг услуги.

Силният VPN поддържа OpenVPN, L2TP, SSTP, IPSec и IKEv2 за използване като предпочитани VPN протоколи. Той също така позволява P2P споделяне на файлове в цялата му мрежа. Абонатите имат възможност да свържат до 5 устройства едновременно. Благодарение на функцията за объркване на Scramble, потребителите могат да разглеждат сайтове и канали от и в Китай без никакви пречки. Въпреки че е базирана в САЩ, услугата обещава да не съхранява никакви дневници за трафик или връзка. StrongVPN предлага и превключвател за интернет убийство, който е интегриран само с тяхното настолно приложение. Заинтересованите клиенти трябва да прочетат нашето ревю на StrongVPN, за да знаят какво се предлага за всеки, който се надява да използва услугата.

5. CyberGhost VPN

Погледнато като достъпна услуга от повечето, CyberGhost VPN има сериозен фокус към онези, които търсят за своите поточни възможности. CyberGhost VPN има пълен екран „Unblock Streaming“, който е съсредоточен върху деблокирането на Netflix US, като скоро ще бъде добавена поддръжка за други регионални местоположения. Услугата автоматично търси сървъри, които позволяват поточно предаване на Netflix, спестявайки ви бързината да се наложи да направите това сами.

Това, че сте базирани в Румъния, означава, че CyberGhost е извън юрисдикцията, където се прилагат повечето закони за ограничаване на данни, и това вдъхва увереност в своята политика за нулева регистрация. Услугата има впечатляващ брой сървъри от 1000 плюс, всичките са разпределени в 60 страни. CyberGhost VPN също има списък със забележителни добавени функции като инструмент за рекламен блок, автоматизирано пренасочване на HTTPS, както и компресия на данни.

Той също има здрав капацитет да приема до 7 допълнителни устройства на връзка, както и просто описан интерфейс, който позволява на абонатите да „Блокират проследяване онлайн“ и да участват в „Допълнителна скорост“. Услугата е умела за стрийминг в 1080pHD. Той също така предлага надеждна поддръжка на клиенти. Имаме по-задълбочен CyberGhost VPN преглед, който подробно описва повечето от това, което трябва да знаете за услугата, така че, ако се интересувате, отделете време и преминете през нея.

ExpressVPN не работи – заключение

Свързването или поточното предаване от Netflix и харесванията не трябва да е проблем, особено когато пътувате извън родната си страна и разберете версията, до която сте свикнали, да не е достъпна. Да се ​​надяваме, че поправките и алтернативите на ExpressVPN, които ви предложихме по-горе, ви позволяват да заобиколите всички проблеми, които срещате, докато се опитвате да получите достъп до любимия си сайт или приложение от чужбина.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map