Как да отмените абонамента си за NordVPN

VPN мрежите станаха много популярни през последните няколко години. Изборът на правилния обаче може да бъде малко обезсърчителен, дори ако работите с най-добрите компании навън. Това не включва никой друг освен NordVPN. Всеки има свои собствени нужди и вашата VPN, без значение колко добра е, може да не се достави. Ако NordVPN не маркира полетата, които търсите, ето всичко, което трябва да знаете как да анулирате абонамента си.

Как да отмените абонамента за NordVPN

Как да отмените абонамента за NordVPN

Стъпка. 1: Отказ от автоматично плащане

Когато изтече безплатната пробна версия, NordVPN ще ви таксува автоматично 3-годишен абонамент. Някои от вас може да си помислят, че е много дълго да инвестирате. Следователно анулирането му ще бъде идеалният начин да отидете. Следвайте стъпките по-долу, ако това е вашият случай:

 1. Отидете на Официалният уебсайт на NordVPN и влезте с вашия акаунт.
 2. Преминете към Моите услуги.
 3. Вижте трите точки до „Промяна на плана“, да щракнете върху това сега.
 4. Изберете връзката, която заявява „Анулиране на автоматични плащания“. Ще се появи веднага щом натиснете Промяна на план.
 5. Сега, потвърдете процеса на анулиране, като щракнете върху „Потвърди Отказ“ в изскачащия прозорец.Анулиране на автоматично плащане
 6. Вие ще знаете дали е успешен или не, когато се появи прозорец с надпис: „Успех! Вашите автоматични плащания са анулирани. “Анулиране успешно
 7. Готово.

Стъпка 2: Отменете абонамента си

Ако не сте доволни от услугата като купувач за първи път, вероятно ще искате парите си обратно. Не само това, но анулирането на абонамента ви изисква допълнителен ход след деактивиране на автоматичните плащания. Така че, ако вече не искате профила си в NordVPN, ето какво трябва да направите.

 1. Първо се насочете към Уебсайтът на NordVPN.
 2. Влезте с вашия VPN акаунт и отидете направо в Моите услуги.
 3. Анулиране на автоматичните плащания.
 4. Сега тук действате сами. Отворете Обслужване на клиенти. Можете да направите това по имейл или чат на живо. Предлагам чат на живо.
  Поддръжка на Nord
 5. Ако все още сте в 30-дневен период, кажете им, че искате да прекратите абонамента си и поискайте пълно възстановяване.
 6. Те ще ви пренасочат директно към отдела за плащания след потвърждаване на заявката ви.
 7. Веднъж там ще ви зададат няколко въпроса. Отговорете им и преминете към следващата стъпка.
 8. Абонаментът ви ще бъде анулиран в рамките на два работни дни, както ще ви кажат.
 9. Ако не искате да използвате опцията за чат на живо, просто им изпратете имейл и ще получите същите резултати.електронна поща

След като бъде отменен, ако искате да изпробвате други VPN мрежи, проверете това ръководство на най-добрите NordVPN алтернативи.

Защо може да искате да прекратите абонамента си за NordVPN

Понякога дори най-добрият VPN там може да не изпълни вашите очаквания. Може да прочетете всички отзиви за избрания от вас VPN и в крайна сметка това не се оказва така, както сте мислили. Е, нито един софтуер не е перфектен дори NordVPN. Ето защо изброих няколко причини, поради които може да искате да прекратите абонамента си за NordVPN. Ето ги и тях:

 • Първо, NordVPN може да не е толкова бърз, колкото сте си мислили. Въпреки че е известен с пламтящите си бързи сървъри, тези във вашия регион може да не са толкова последователни във вашата страна. Ето защо ще се сблъскате с разочароващи капки в интернет връзката си.
 • Второ, представете си, че търсите определена функция или протокол и не се случва NordVPN да предложи това. Това е една от основните причини, поради които може да се недоволите от доставчика на VPN.
 • VPN клиентите са много важни за разглеждане на VPN за. Ако VPN не поддържа вашето устройство, вероятно нямате полза за него. Представете си, че трябва да го използвате на вашия PS4 и научите, че конзолата не е съвместима с VPN. Това е разочарование.
 • Друга причина е, че NordVPN не предлага сървъри в страната, в която искате да деблокирате съдържание. Например, ако искате да получите достъп до поточен канал, който не е базиран в 60-те страни, които VPN покрива. Това е голяма причина да анулирате абонамента си.
 • Ако разберете, че има и други доставчици на VPN със същото качество на услугата, но на по-ниска цена. Няма добра причина да останете с NordVPN.
 • Намерихте това, което търсите чрез безплатна VPN услуга. Въпреки че силно се съмнявам в това и не препоръчвам VPN, които предлагат услуги безплатно, но това е възможност.
 • накрая, Безплатна пробна версия на NordVPN не е това, което те твърдят, че е така. Автоматичният 3-годишен абонамент може да не е това, което търсите.

Тези разсъждения защо някой може да иска да анулира абонамента си за NordVPN.

Отменете абонамента си за NordVPN – финална мисъл

Ако се опитвате да прекратите абонамента си за NordVPN, но не можете да го направите, това ръководство ще ви каже всичко, което трябва да знаете. NordVPN се предлага с много функции, от които се нуждае всеки интернет потребител за перфектното онлайн изживяване. Някои от нас обаче имат различна гледна точка, когато става въпрос за избора на дългосрочен спътник за VPN. Ако решите да прекратите абонамента си и съжалявате за това по-късно, винаги можете абонирайте се за NordVPN отново.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me