Как да получите безплатна пробна версия NordVPN

Всичко с етикета „Безплатно“ може да бъде много примамливо, особено в VPN индустрията. Не говоря за безплатни VPN мрежи, тъй като те трябва да се избягват непрекъснато. Имам предвид първокласни VPN мрежи, които предлагат услугите си като безплатна пробна версия за потребителите, които да ги вземат за пробно шофиране. Един от тези топ VPN мрежи би бил NordVPN. Ако се чудите как можете да изпробвате 7-дневния им безплатен пробен период, това ръководство ще ви покаже всичко, което трябва да знаете.


Как да получите безплатна пробна версия NordVPN

Как да получите безплатна пробна версия NordVPN

Предлага ли NordVPN всъщност безплатна пробна версия?

Ако искаме да споменем безплатни тестове, дори най-добрите доставчици на VPN в бранша не предлагат тази функция. Тази услуга е много добра за компанията, тъй като позволява на потребителите да тестват услугата на VPN доставчика, за който се регистрират, без да се налага да плащат и стотинка. Може да се объркате между два термина, безплатна пробна версия и политика за връщане на пари в брой. Е, те не са същите, тъй като един от тях изисква само имейл адреса ви, докато другият иска информация за вашата кредитна карта. В случая на NordVPN, това е малко и от двете. Ще говоря по въпроса по-нататък в тази статия.

Най-добрата част от безплатната пробна версия на премиум VPN е, че можете да се възползвате от пълния потенциал на доставчика. Имам предвид, че ще можете да използвате цялата 5000+ сървърна мрежа на NordVPN без никакви ограничения. Всичко, включено в джоба на услугите на NordVPN, ще бъде в течение на целия 7-дневен период, включително техните 6 едновременни връзки.

Как да получите безплатна пробна версия NordVPN

Получаването на безплатна пробна версия на NordVPN е лесна задача. Просто следвайте стъпките по-долу и ще бъдете готови за миг.

 1. Първо, преминете към безплатната пробна версия Официална страница.
 2. Веднъж там ще забележите, че уеб страницата изглежда така.NordVPN Безплатна пробна версия
 3. Кликнете върху полето Безплатна пробна версия и страницата автоматично ще се превърта надолу.
 4. Ще забележите, че ще трябва да изпратите информация за кредитната си карта. (Това имах предвид с малко от двете преди).Въведете информация за кредитната карта
 5. Сега, след като попълните информацията си, превъртете още надолу и кликнете върху продължение.Кликнете върху Продължи
 6. Ще получите имейл от NordVPN. Проверете го и активирайте акаунта си.Активирайте безплатна пробна версия
 7. Задайте парола.Задаване на парола
 8. След като сте готови, можете да изтеглите приложението им и да използвате всичките им функции, сякаш сте платен абонат.

Какво следва?

Безплатният ви пробен период ще приключи след 7 дни. Но какво се случва след това? Е, според NordVPN, вие автоматично ще се регистрирате за 3-годишен план за NordVPN, който ще ви струва 107,55 долара. Не се притеснявайте, ако не искате, обърнете внимание на имейла, който доставчикът ви изпраща преди края на пробния период, за да можете да отмените.

Ако обаче пропуснете имейла, все пак ще се възползвате от 30-дневния им връщане на пари в брой. Така че и в двата случая сте в безопасност. Според мен, ако ви хареса това, което NordVPN предлага, най-добрата стойност е 3-годишна сделка за онлайн сигурност само за $ 2,99 на месец. Освен това имате две възможности, когато приключвате безплатната пробна версия. Можете или да анулирате автоматично плащане или да анулирате абонамента си за NordVPN. И в двата случая ще ви помогна. Ето какво трябва да направите.

Анулиране на автоматично плащане

Когато изтече безплатната пробна версия, NordVPN ще ви таксува автоматично 3-годишен абонамент. Някои от вас може да си помислят, че е много дълго да инвестирате. Следователно анулирането му ще бъде идеалният начин да отидете. Следвайте стъпките по-долу, ако това е вашият случай:

 1. Влезте в акаунта си на уеб страницата на NordVPN.
 2. Отидете в Моите услуги.
 3. До „Промяна на плана“ кликнете върху трите точки.
 4. Връзка, която заявява „Анулиране на автоматични плащания“ ще се появи. Изберете това.
 5. Сега ще се появи прозорец, за да можете да потвърдите анулирането.Анулиране на автоматично плащане
 6. За да потвърдите, че сте анулирали автоматичното си плащане, ще се появи кутия с надпис, че сте го направили успешно.Анулиране успешно
 7. Готови сте.

Отказ от абонамента на NordVPN

Ако не сте доволни от услугата като купувач за първи път, вероятно ще искате парите си обратно. Не само това, но анулирането на абонамента ви изисква допълнителен ход след деактивиране на автоматичните плащания. Така че, ако вече не искате профила си в NordVPN, ето какво трябва да направите.

 1. Първо, отидете на уебсайта на NordVPN.
 2. Влезте с вашите идентификационни данни и се насочете към Моите услуги.
 3. Анулиране на автоматичните плащания.
 4. Отворете Обслужване на клиенти. Можете да поискате помощ по имейл или чат на живо. Чатът на живо е най-добрият вариант.Поддръжка на Nord
 5. Ако сте първи таймер, кажете им, че искате да анулирате абонамента си и поискайте възстановяване.
 6. Те ще ви пренасочат към отдела за плащания.
 7. Веднъж там ще ви зададат няколко въпроса. Отговорете им и продължете процеса.
 8. Абонаментът ви ще бъде анулиран в крайна сметка.
 9. Ако чатът на живо не е вашето нещо, просто им изпратете имейл и ще получите същите резултати.електронна поща

Защо да поискате информация за кредитната карта?

След приключване на 7-дневния пробен период не е задължително да се придържате към автоматично назначен 3-годишен план – имате цялата свобода да надстроите по всяко време, когато искате. Можете обаче да се запитате защо NordVPN събира информацията за вашата кредитна карта, когато предлага 7-дневна безплатна пробна версия? Безплатните тестове ви дават възможност да изпробвате услугите на VPN, преди да вземете някакви решения.

Проблемът е, че някои потребители злоупотребяват с предоставената им свобода, като създават фалшиви имейл адреси всеки път, когато сесия изтече. По този начин те продължават да имат безплатна пълна премия услуга, без да се налага да плащат никел. В резултат NordVPN ви моли да предоставите данни за кредитната си карта, за да им помогнете да предотвратите измама. От друга страна, цялата предоставена информация няма да бъде споделяна от трети страни. Вашата информация е напълно безопасна.

Как да направите безплатна пробна версия на NordVPN – финални мисли

NordVPN е перфектен пример за реномиран VPN доставчик. Той предлага повече от 5000 сървъра по целия свят, заедно с най-добрите функции за сигурност в бранша. Ако сте се притеснявали да похарчите малко пари за услуга, за която не знаете нищо, сега има шанс да се заемете с тестово шофиране безплатно. Използвайте безплатната пробна версия на NordVPN и научете повече за какво е способен този VPN доставчик. Отказ по всяко време или напълно абонирайте се за NordVPN ако отговаря на очакванията ви.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map