Най-добър VPN за видео на Claro

Claro Video е една от най-премиумните услуги за видео при поискване, за които можете да се абонирате от Латинска Америка. Това е стрийминг платформа, до която латиноамериканците биха искали да имат достъп дори когато пътуват в чужбина в други страни. За съжаление, това не е така, тъй като Claro Video е географска услуга. Решението на този проблем обаче се крие в подписването с надеждна VPN услуга.


Най-добър VPN за видео на Claro

Най-добър VPN за видео на Claro

Какво е Claro Video?

Каналът остава топ избор за латиноамериканците, тъй като предлага някои от любимите им програми за теленовела, както и музика, която те биха се радвали да слушат. Той дори отива до пети с Netflix за абонати, което означава, че съдържанието, което те могат да предложат, е много високо качество. Claro Video също така разговаря с много други даващи възможност на компаниите, които биха могли да помогнат за разширяване на предлагането на услуги, както и за достъпност. Някои от тези други услуги включват Crackle и Opera, които са по-масови партньори за съдържание и дистрибуция, когато погледнете американския пазар.

Както споменахме по-рано, Claro Video е гео ограничен. Това означава, че само потребители със седалище в определен регион биха имали достъп до него. Следователно потребителите на латиница могат да бъдат много неудобни с необходимостта да се откажат от любимите си програми, когато са в чужбина. 

Как да деблокирате видео от Claro извън Южна Америка / Мексико

За да се улесни това неудовлетворение, има едно решение, което абонатите на Claro Video биха могли да използват за достъп до услугата, дори когато са извън своята страна. Решение, което идва от името на VPN.

VPN или виртуална частна мрежа ви позволява да се свържете със серия сървъри, които след това криптират и скриват вашето местоположение. Това се случва главно чрез вашия IP. IP адресът е отговорен за препредаването на информация като вашето местоположение или понякога дори вашата самоличност. Следователно използването на VPN ви помага да скриете своя IP адрес. Свързването с отдалечен сървър означава промяна на вашия IP в тази на страната, в която е базиран сървърът. Ако например излетите от Южна Америка, всичко, което трябва да направите, е да се свържете със сървър, който е базиран там, и ще бъдете готови. Ето как отблокирате видеоклипа на Claro в чужбина:

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN приложението на вашия Android, iOS, компютър или Mac.
 3. Влезте с вашия VPN акаунт.
 4. Свържете се със сървър в една от страните в Латинска Америка.
 5. Насладете се на Claro Video независимо от това къде се намирате.

Използването на VPN има много предимства, свързани с него, като първият е добавеният слой сигурност, който получавате. VPN по дефиниция прави връзката ви частна чрез криптиране. Това включва добавяне на слой от данни върху вашия трафик, за да затрудни някой друг да декодира. Тъй като никой не може да проследи връзката ви, включително вашия интернет доставчик, вие сте сигурни в пълната конфиденциалност онлайн.

Проверете таблицата по-долу за бърз поглед на следващите.

Най-добрите VPN за Claro Video

Трябва да се уверите, че се регистрирате при подходящ доставчик на VPN, ако искате да избегнете всички тези проблеми, но с многобройните измамни услуги, които съществуват, може да ви е трудно да изберете такъв. За да ви помогнем с това, съставихме списък, който можете да погледнете, така че да спестите време и пари с решението си. Ето нашия списък с най-добрите VPN за Claro Video:

1. ExpressVPN

ExpressVPN рядко получава лоши отзиви, тъй като това е една от най-надеждните услуги, които бихте могли да търсите. Световноизвестният доставчик може да се похвали с мрежа от около 2000 сървъра и е базиран на Британските Вирджински острови. Доставчикът разполага с много надежден екип за обслужване на клиенти, който е достъпен за връзка 24/7, чрез социални медии, имейл или чатове на живо. ExpressVPN е и един от малкото доставчици, които са разделили тунели като функция за своите клиенти. Функцията за разделно тунелиране позволява на потребителите да избират кои части от своя трафик желаят да кодират.

ExpressVPN също прилага 256-битово AES криптиране и предлага OpenVPN, PPTP, SSTP и IKEv2 като VPN протоколи, за които потребителите могат да изберат да се абонират. Услугата позволява също така Tor за VPN и до 3 едновременни връзки под един абонамент. ExpressVPN също предлага превключвател за Интернет убийство, който убива вашата интернет връзка в случай, че вашата VPN услуга се компрометира. Доставчикът е чудесен и за стрийминг на видео Claro извън Латинска Америка, тъй като има скрити сървъри, с които потребителите могат да се свързват и да го правят, дори ако са базирани в силно цензурирани страни. Разгледайте нашия ExpressVPN преглед за повече информация за тази услуга.

2. IPVanish

IPVanish е друг доставчик, който е добър за поточно предаване благодарение на своите супер бързи сървъри, собственост на компанията. Те са на около 1500 и имат до 40 000 IP. Това е прилично число за избор от доставчици, тъй като гарантира, че няма задръствания на нито един сървър. IPVanish предлага и голяма поддръжка на потребители, които са склонни да използват връзката си за торент. Услугата дава възможност за неограничен трансфер на файлове от peer to peer, както и гарантирана анонимност. IPVanish също е много популярен сред онлайн геймърите, тъй като техните сървъри рядко оставят игрите си да изостават или да висят.

Този доставчик, базиран в САЩ, позволява до 10 едновременни връзки под един акаунт. Лесно е възможно всички платформи да бъдат защитени чрез 256-битово AES криптиране. IPVanish също е един от малкото доставчици, които се възползват от достатъчно алтернативи, за да могат потребителите да обмислят да не изтеглят своя VPN клиент. Има уеб прокси сървърът SOCKS5, който може да се използва от абонати винаги, когато е онлайн, а също така има и списък с разширения на браузъра, които могат да се активират при сърфиране в мрежата. IPVanish също поддържа строга политика за нулева регистрация, въпреки че е базирана в САЩ. Ако това изглежда като доставчик, към който може да се обърнете, научете повече за него, като преминете през нашия IPVanish Review.

3. NordVPN

Би било несправедливо да не се включва NordVPN в този списък, тъй като доставчикът е един от най-способните, които можете да намерите в индустрията. Услугата има близо 4000 сървъра в рамките на своята мрежа и присъствие в над 60 страни. Нивото на сигурност, което предлага, е несравнимо. Всичко е благодарение на комбинацията от 256-битово AES криптиране с двойна VPN защита. Това означава, че данните на потребителя се пренасочват през два сървъра вместо един, което удвоява вече съществуващата сигурност.

Със своите 4000 сървъра услугата ви позволява също да изберете към кои сървъри да се свържете въз основа на това, което правите, а това може да е онлайн игри, стрийминг в HD или по-бързо сваляне на масови изтегляния. Услугата може да обработва до 6 от другите ви устройства и дори няма да се налага да плащате допълнително за нея. Това включва и софтуер като CyberSec и SmartPlay. Първият помага да се пазят разсейващите реклами и зловреден софтуер далеч, докато първият предоставя достъп до сайтове с ограничен достъп, независимо от местоположението ви. За да видите какво друго може да ви помогне услугата, погледнете нашия по-задълбочен преглед NordVPN.

Заключение за най-доброто VPN за видео на Claro

Claro Video се нарежда високо сред най-популярните над топ услугите в Латинска Америка. Можете да се обзаложите, че много хора обичат това, което платформата може да предложи. Ако сте един от феновете му, VPN ви помага да се наслаждавате на неговия масив от съдържание, колкото може повече от вас, независимо от местоположението ви. Трите доставчици, които изброихме по-горе, са повече от достатъчни, за да гарантират неограничен достъп. Те също така ви дават пълна сигурност и анонимност винаги, когато сте онлайн.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map