Най-добрите и най-евтините VPN оферти за черен петък на 2019 г.

Когато става въпрос за виртуални частни мрежи, Потребителите на интернет винаги обичат защита на техните онлайн данни повече, но плати много по-малко. Както се случва всяка година, много доставчици на VPN услуги стартират някои интригуващи оферти за черен петък. Макар че някои от тези отстъпки може да изглеждат изключително евтини, те може да не са най-добрите по отношение на стойността за вашия долар. Тъй като Черният петък се приближава все повече, ние разглеждаме някои от тях страхотни VPN сделки за 2019г.

Най-добрите и най-евтините VPN оферти за черен петък на 2019 г.

Най-добрите и най-евтините VPN оферти за черен петък на 2019 г.

Най-добрите и най-евтините VPN оферти за черен петък на 2019 г.

Ценообразуване е решаващо нещо, което трябва да вземете предвид, преди да закупите каквато и да е стока. Това включва Виртуални частни мрежи. Повечето интернет потребители се изкушават да се регистрират безплатни VPN просто защото, добре, те са безплатни.

Но това, което те не знаят, е това тези услуги не са наистина безплатни. Ако спестявате пари, бъдете сигурни, че плащате по други начини, вашата лична информация.

Всяка година, първокласни VPN (повечето от тях силно рецензиран на TrustPilot) представете най-добрите оферти през сезона на Черния петък. Тази година не се различава и съставих списък с най-добрите VPN сделки, които ще видите 2019 Черен петък.

ExpressVPN

CoverVPN Cover

ExpressVPN днес е един от най-добрите VPN мрежи. Тя има повече от 3000+ сървъра в 94 държави.

Той предлага най-добрите функции за сигурност като a превключвател за убийство, криптиране на военна степен, разделно тунелиране, и политика за нулева регистрация.

С този вид услуга ще очаквате такава VPN да бъде малко скъпо. Е, технически е така. В края на деня обаче ще получите това, което плащате.

Така че, по принцип, ExpressVPN се предлага 49% отстъпка от абонамента си. Това намалява разходите до $ 6.67 на месец. Потребителите също се възползват от три месеца безплатно с тази оферта.ExpressVPN Черен петък

За да бъда честен, няма нищо особено в сделката на ExpressVPN, когато става въпрос Черен петък. Искам да кажа, че можете да получите тази оферта сега, без да се налага да чакате. Но ей, никога не знаеш кога ExpressVPN отменя тази оферта. Така че, ако търсите някои качествен VPN, по-добре побързайте и вземете офертата, тъй като все още стои.

IPVanish

IPVanish Cover

IPVanish твърди, че това е най-бърз VPN там. Според отзивите, те не просто говорят, те всъщност вървят на разходката.

VPN се предлага с доста бързи сървъри 60+ държави. Те са имали своите възходи и падения в миналото, когато бяха открити нарушения на данните, но досега той се счита за един от най-добрите VPN мрежи в света.

Що се отнася до Черния петък, услугата предлага интригуваща сделка за нови и стари клиенти. Ще получите получаване на 73% отстъпка в годишния си план, който оскъпява разходите ви само $ 3.25 / месец.IP Vanish Черен петък

Според мен това е доста добра сделка, като се има предвид, че IPVanish не е най-евтиният VPN там. Така че, в случай че ви хареса това, което могат да ви предложат, побързайте и се абонирайте, получавате 7-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN

NordVPN Cover

NordVPN има най-голямата сървърна мрежа в VPN индустрията. Той може да се похвали с повече от 5000 сървъра в 60+ страни. Това е доста добър номер, ако искате отблокирайте поточните услуги и уебсайтовете от цял ​​свят.

Въпреки това NordVPN се отличава и в отдела за сигурност, предлагайки уникални функции като a превключвател за убийства, CyberSec, Double VPN и стриктна политика без регистрация.

Що се отнася до сделката му за Черен петък, NordVPN предлага добра. Ще получите изключителен 83% отстъпка ако изберете за 3-годишна сделка. Това намалява месечното Ви плащане до $ 3.49 / месец. О, също ще се възползвате три допълнителни безплатни месеца.

Ако се справите с математиката, всъщност е 70 $, но сделката все още не е свършена. NordVPN добавя своя известен Шифроване на файлове в NordLocker функция за Безплатно.Сделка за черен петък NordVPN

Самата услуга си заслужава $ 312. Така че получаването му безплатно е много добро нещо. Той използва най-добрата налична сигурност като Argon2, AES256, ECC (с XChaCha20, EdDSA и Poly1305),  и други творения на съвременната криптография, които да гарантират максимална сигурност на вашите файлове.

С тази услуга стигате до защитете вашите файлове и ги споделяйте, без да се страхувате от възможни опити за хакване.

NordVPN има a 30-дневна гаранция за връщане на парите в случай, че искате да дадете на тяхната услуга тест драйв. Ако не ви хареса това, което използвате, можете да поискате пълен възстановяване в рамките на 30 дни след покупката, не се задават въпроси.

SurfShark

SurfShark Cover

SurfShark превзе VPN света, като щурм в деня, когато стартира. Много е ново, но всъщност нямате представа на какво е способен този доставчик.

Първо, тя има повече от 800 сървъра в 60+ страни, което е отлично число за новодошъл. Второ, колко VPN могат да кажат, че могат отблокирайте американския Netflix? Е, това ново дете в блока може да го получи заедно с други услуги като Hulu, DAZN и HBO Now.

Освен това SurfShark ви позволява да свържете неограничен брой устройства използвайки същия акаунт. С други думи, новият инструмент за киберсигурност предлага нещо, което никой от гигантите не предоставя – неограничени едновременни връзки.

Така че, SurfShark го забива на среза с a 2-годишен план за абонамент. С това ще платите $ 1,99 на месец, и ще получите три допълнителни месеца безплатно. На уебсайта си те отразиха сделката по страхотен начин. Виж това.SurfShark Черен петък

Миналата година беше SurfShark отсъстващ от списъка на сделките. За да бъда честен, доста съм изненадан, че тази година се ангажира, тъй като техният абонаментен план вече е евтин да започнем с.

Но ей, още повече, веселото, нали? Или в този случай, колкото по-малко, толкова повече. Ще имате и 30-дневен срок за възстановяване ако искате да тествате тяхната услуга.

CyberGhost

Корица за CyberGhost

CyberGhost е друг топ доставчик на VPN с огромна сървърна мрежа от 5700 сървъра в 90+ страни. Услугата предоставя пламтящи високи скорости и неограничена честотна лента заедно с най-добрите функции за сигурност, които ви гарантират най-безопасното сърфиране в интернет.

Ако търсите безопасно torrenting опит, освободен от регистрация на данни, и неограничени опции за стрийминг, можете да се присъедините към голямата база за почитатели на този доставчик сега.

Cyberghost също е един от онези VPN, които могат деблокирайте Netflix навсякъде, въпреки своя VPN механизъм за блокиране. След като се абонирате за услугата, ще можете да използвате акаунта си на седем устройства наведнъж. 

Сега нека поговорим за сделката, която CyberGhost предлага за предстоящия Черен петък. Доставчикът предлага a 79% отстъпка на 3-годишен абонаментен план. Това е еквивалентно на $ 2.75 на месец.CyberGhost Черен петък

В случай че се чудите за ефективността на CyberGhost, доставчикът ви позволява да получите възстановяване в случай, че на пътя се набие стоп. Можете да поискате парите си обратно 45 дни от покупката.

VyprVPN

VyprVPN Корица

VyprVPN съществува от доста време насам. Той е натрупал общо 2 милиона + потребители по света. Това се дължи главно на функциите, които предлага, включително добре познатите Хамелеонов протокол.

Всички сте запознати с OpenVPN 256-битов протокол. Е, Хамелеон използва немодифицираната версия на този протокол като него кодира пакетите с метаданни за да се гарантира, че е така не разпознаваем дори чрез дълбоко пакетна проверка. С други думи, VyprVPN изведе поверителността на съвсем ново ниво.

VyprVPN е базиран в Швейцария и има сървърна мрежа от 700 сървъра в 70+ страни. С тези сървъри, заедно с хамелеон технология, VyprVPN може да заобиколи VPN блока, който Нетфликс налага.

От друга страна, доставчикът ви позволява да свържете a определен брой устройства в зависимост от избрания от вас план. Ако това е редовен един, вие получавате три, но когато се откажете от него премия сделка, ще получите пет едновременни връзки.

По време на Черен петък, VyprVPN ще ви струва $ 3.75 на месец като редовна сделка, и техния премиен план разходи $ 5 на месец. Освен това, с двугодишен план, ще получите 81% отстъпка, за да достигне $ 2,75 / месец.VyprVPN Черен петък

Според мен VyprVPN предлага някои страхотни оферти. Можете също така да вземете нейната услуга за тест драйв безрисково любезност на тях 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Най-добрите VPN оферти за черен петък – кратко резюме

Това, което прочетохте по-горе, е достатъчно, за да ви предостави цялата необходима информация за предстоящите сделки, които всяка VPN има в магазините за вас по време на предстоящите Черен петък.

Може би не споменах какво предлагат всички първокласни VPN-та, но по-долу ще намерите липсващите в по-изчерпателен вид заедно с гореспоменатите доставчици. Провери ги:

 1. PureVPN – Спести до 85% и плащат само $ 1,65 на месец за 5-годишна ексклузивна сделка.
 2. Surfshark – Вземете 83% отстъпка и плащат само $ 1,99 на месец за 24-месечен план.
 3. Иваси – Свидетел на масивна 80% намаление на цената и плащат само $ 1.99 / месец за 2-годишна сделка.
 4. ExpressVPN – Ползите от 35% отстъпка в ExpressVPN & само плащане $ 8.32 / месец за 1-годишен план.
 5. CyberGhost – Вземете изключителен 79% отстъпка да плаща само $ 2.75 / месец за 3-годишна сделка.
 6. NordVPN – Вземете 3-годишен план и вземете два невероятни подаръка: 3 допълнителни месеца и на Приложението за криптиране на файлове NordLocker (на стойност 312 долара). Запази 83%.
 7. IPVanish – Спестете основните пари с 73% отстъпка и плащайте просто $ 3.25 / месец за 1-годишен план.
 8. PIA – Намалете цените с a 67% отстъпка и плащайте просто $ 3.33 / месец за 1-годишна сделка.
 9. VyprVPN –Спести до 80% и плащат само $ 2,5 на месец за 2-годишна сделка.
 10. Windscribe – Ползите от 55% отстъпка и плащайте просто $ 4.08 / месец за годишен план
 11. AzireVPN – 24 месеца с оферта за отстъпка от 35%. Ще трябва да плащате само 3,25 € на месец.
 12. Щит за гореща точка – 38% отстъпка по едногодишния им план. Ще ви струва $ 7.99 / месец.
 13. КактусVPN – Предлагане на a 35% отстъпка, което поставя своя годишен план на $ 4.58 / месец.
 14. TunnelBear – Запази 50% в годишния си план, докато го закупите $ 4.99 / месец.
 15. SaferVPN – Можете да използвате отстъпка до 81% от тригодишния си план където плащате 2,50 долара на месец.
 16. Гъска VPN – Платете за двугодишен план и вземете една допълнителна година безплатно. Вашата такса ще спадне до $ 1,99 / месец.

VPN Черен петък 2019 – Обобщаване

е Черен петък сезон всички и виртуални частни мрежи оглавяват класациите с невероятни сделки. Онлайн сигурността и поверителността трябва да бъдат по-евтин за всеки интернет потребител там, а сега е така.

Вижте изброените по-горе сделки и изберете най-добър VPN което отговаря на вашите нужди. Ако има някакъв въпрос, който трябва да зададете, пуснете полето коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me