Напукано VPN изтегляне 2020 – безопасно ли е?

Така че, искате копие на най-премиум VPN на пазара, без да се налага да плащате за тях? Това, което трябва да имате предвид, е, че нищо не е безплатно и вие също може да сте продуктът в цялата транзакция. По-добре е без VPN, отколкото да имате напукана или открадната версия на такава.


Напукан VPN 2019 - безопасно ли е?

Напукан VPN 2020 – безопасно ли е?

Как да получите VPN безплатно?

Вие сте тук, защото вероятно търсите VPN пукнатина. Но преди дори да продължите с това, трябва да следите отблизо нещата, които ще изброим по-долу. Ето два начина да имате безплатен VPN безплатно; и двете не са препоръчителни. Никога не трябва да търсите напукано копие на VPN, защото единственото, което ще направите, е да ви остави с по-малко сигурност, поверителност и функционалност.

 • Вирусите / зловреден софтуер: Изтеглянето на файл от неизвестен онлайн източник е перфектният начин за получаване на вирус. Уважаемите източници / уебсайтове не хостват откраднати, напукани копия на VPN. След като продължите с изтеглянето, нищо не може да ви помогне, дори и антивирусен софтуер. Зловредният софтуер може сериозно да навреди на вашата система.
 •  Случайни софтуер: Някои напукани VPN изтегляния изпращат анализаторите на сигурността чисти версии на други програми, когато се изтеглят. 
 • Adware: Благодарете на щастливите си звезди, ако получите рекламен софтуер вместо вирус. Някои рекламни програми инжектират реклами във вашия браузър и всеки сайт, който посещавате, докато други рекламни програми инжектират реклами в цялото ви устройство, което ще забави компютъра ви.

Откраднати VPN акаунти за продажба

Много от тях са доставчиците на измами, които се опитват да продават първокласен VPN абонамент на по-ниска цена от това, което струват. Въпреки че може да звучи като добра идея, не е така. Фактът, че тези доставчици са се хванали за тези сметки, показва колко наистина са уязвими тези акаунти.

Въпреки че акаунтите са автентични, собствениците им са създали слаби пароли за тях, които са изтекли от други уебсайтове. VPN в този случай е безпомощен и не може да защити потребителите от техните собствени слаби пароли. Ето как хакерите крадат VPN акаунти, за да ги продадат по-късно:

 1. Хакнете несигурен уебсайт, за да образувате база данни с пароли.
 2. Тествайте данните, които сте събрали в редица акаунти за онлайн услуги, докато не намерите такъв, който работи;
 3. Продайте потребителското име и паролата онлайн, като се преструвате, че предоставяте легитимен акаунт.

Какво се случва с купувача?

Купувате това, което смятате за законен уебсайт, но имате нулева информация за него. Не знаете дълго, че акаунтът ще работи и можете да го загубите по всяко време. Имаме предвид това, вие сте на милостта на хакерите. В действителност, акаунтът е вашият само за използване, стига реалният собственик да не промени паролата. Имайте предвид, че не създавате нов абонамент, изпълнявате нечий друг вече активен абонамент. Може да платите парите на хакера в замяна на 3-годишен абонамент и по-късно да разберете, че са останали само 2 години и 3 месеца, което е огромен проблем. Плюс това, в зависимост от VPN, може да не успеете да използвате много устройства на него. 

Какво се случва, когато закупите акаунта?

Когато закупеният от вас споделен акаунт се попълни, може да се заключите. Може дори да се наложи да изчакате правилния потребител да прекъсне връзката с устройство, за да можете сами да се свържете с него. Сега, ако случайно заключите потребителя, може да си струвате цялата сделка. Легитимният потребител ще забележи, че нещо не е наред и веднага ще промени паролите за допълнителна сигурност. Всичко това е вярно, ако искаме да вярваме, че акаунтът се споделя само от двама потребители. Ако това не е така, може да споделяте акаунта с други наивни купувачи, които създават проблеми с връзката.

Напукани VPN алтернативи

Марка използване на безплатен VPN. Въпреки че не го препоръчваме за проблеми със сигурността. Можете също така да се възползвате от безплатна VPN пробна версия. Кой знае? Може дори да харесате услугата и да решите да се ангажирате с нея. Може би ще се убедите, че използването на Crack VPN просто не си заслужава. Ето някои от недостатъците на използването на безплатен VPN:

 • Те продават вашата информация: Никой бизнес не би ви дал нещо безплатно, ако не печели от това. Някои безплатни VPN ви проследяват и продават вашите данни на трети страни, а други инжектират реклами във вашия браузър. Най-лошите са тези, които продават потребителска честотна лента и споделят вашата връзка с bi компании.
 • Лошо качество на услугата: Може да страдате от сериозни ограничения във функционалността на вашата услуга. Безплатният VPN може да намали скоростите на вашия интернет, да ограничи използването на определен период от време или данни месечно или да намали други важни функции, които да ви притискат да се абонирате за първокласна VPN.
 • Лоша инфраструктура: Безплатните VPN няма да могат да отговарят на първокласни VPN стандарти по отношение на инфраструктура, разширени функции и помощен персонал.

Ако стигнете до извода, че a премиум VPN струва вашите пари, извлечете максимума от парите си и се абонирайте за ExpressVPN. Това е доставчик, който предлага стабилна, универсална и многофункционална услуга за виртуална частна мрежа с клиенти за широк спектър от устройства и операционни системи.

Въпреки че ExpressVPN е скъп, това е една от малкото VPN услуги, за които е демонстрирана неговата политика за без регистрация в съда. Това го прави чудесен избор за тези, които са в неприкосновеност на личния живот. И накрая, това е високо надежден, функциониращ и сигурен доставчик на VPN услуги, който безпроблемно деблокира съдържанието. Проверете други доставчици на VPN в таблицата по-долу. Плюс това, препоръчваме ви да следвате тези съвети за сигурност в интернет за да сте в безопасност онлайн.

Напукан VPN 2020 – финални думи

Не забравяйте, че не изтегляте VPN, вие изтегляте злонамерен софтуер, който първоначално е бил предназначен да се използва срещу вас. Поради всички тези причини не трябва да изтегляте напукан VPN или да купувате открадната версия на него. Нашият съвет е да не използвате напукан VPN. Те са не само безопасни, но и не са гарантирани. Има доста доставчици, които предоставят кратък безплатен пробен период. Може би можете да използвате безплатните си опити и да получите това, което искате, от доставчик на VPN услуги.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map