Законни ли са VPN в Холандия?

Въпросът дали VPN е легален или не в Холандия е това, което искаме да отговорим в тази статия. Много държави забраняват използването на VPN, но важи ли същото за държава, която води Европа в интернет? Предполагам, че ще трябва да прочетете, за да разберете.

VPN Legal е в Холандия

VPN Legal е в Холандия

Е VPN Legal в Холандия?

Без значение какво правите в Холандия, вероятно е добра идея да използвате виртуална частна мрежа (VPN), когато сте онлайн. Защо? защото можете, и те не са незаконни. Интернет цензура, която има мандат на правителството, не съществува там. Това е свързано с дома на представители, които се изказват срещу филтриране по различни поводи.

Независимо от това, Холандия постоянно ще бъде подложена на натиск от други страни от Европейския съюз да създава закони за запазване на данни за „борба с тероризма“. Въпреки че холандците може да са оказали известна съпротива срещу това, страната може да се наложи да се поддаде на натиска в бъдеще. Холандия, подобно на много държави, има за цел да предотврати или контролира нарушаване на авторски права в интернет. Имаше и предложения за филтриране на детска порнография, което никак не е смущаващо.

Достъп до Интернет в Холандия

Най-общо казано, Холандия е известна със своите свободи в интернет и силните закони за поверителност. Така че не е изненадващо да научите, че използването на VPN е напълно законно в страната. Всъщност много VPN мрежи всъщност са базирани в Холандия. Това обаче не елиминира факта, че Холандия е страна с 14 очи. Това означава, че е част от международен алианс за надзор. Липсата на поверителност има добра причина да използвате VPN.

В съответствие с директивата на Европейския съюз, някои доставчици бяха помолени да съхраняват информация за интернет трафика. Този закон изискваше интернет доставчиците да събират потребителски трафик и данни за местоположение за съхранение в продължение на 12 месеца. Директивата за запазване на данни на ЕС беше приложена в Холандия чрез Закона за запазване на данни за далекосъобщенията до недействителността й през 2014 г..

В момента Холандия, подобно на останалата част от Европейския съюз, спазва Общия закон за запазване на данни (GDPR).

Използвайте VPN в Холандия

А VPN може да предложи много предимства. Ако ви харесва поточно съдържание, VPN може да ви предостави достъп до гео-заключени сайтове, които иначе може да не са налични в Холандия. Например, ако искате да предавате US Netflix (който не е наличен извън САЩ), VPN може да ви даде достъп до услугата за стрийминг. Можете също така да получите достъп до съдържание, изключително за Холандия, когато пътувате в чужбина. Освен отблокиране на съдържание, VPN може да ви осигури повишена сигурност и подобрена поверителност.

Той криптира трафика на уебсайта Ви по начин, който нито интернет доставчиците, нито трети страни могат да проследяват вашата онлайн активност. Това в частност би могло да предизвика безпокойство в Холандия поради законите на Европейския съюз за запазване на данни. Наличието на VPN също може да е полезно, ако използвате торент или използвате Kodi. И ако използвате обществен WiFi – което е нещо, което най-вероятно ще направите – VPN ще блокира хакерите да ви откраднат информацията.

Най-добър VPN за Холандия

Тъй като на пазара има много VPN, решихме, че ще ви помогнем, като насочим вниманието ви към това какъв VPN трябва да търсите. На първо място, VPN, който искате да изберете, трябва да осигурява бързи и надеждни връзки, както и силни протоколи за криптиране и други функции за защита.

Избраната от вас VPN трябва да поддържа политика за без регистрация, така че никоя от вашите онлайн дейности да не бъде наблюдавана. Най-важното е, че VPN, за който решите да се ангажирате, трябва да има силни деблокиращи свойства. По този начин ще можете без проблем да отблокирате световно съдържание, докато сте в Холандия.

VPN Legal в Холандия – заключителни думи

С това ниво на свобода на интернет в страната е разумно да се използва VPN в Холандия. Не се притеснявайте за легализацията на VPN, вместо това се тревожете за вашата поверителност и свобода онлайн, които могат да бъдат постигнати с помощта на VPN. Ако се интересувате от поверителност и сигурност онлайн в Холандия, имате нужда от добра VPN. Те са толкова много от тях, които можете да проверите в най-добрият VPN за Холандия статия. Кажете ни какво решавате в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me