Най-добър VPN за FireStick – 2020 ревю

Най-добър VPN за Amazon Fire Stick 2019

Най-добър VPN за Amazon Fire Stick 2020

Най-добрият VPN за Fire Stick – Съдържателен индекс

Има много повече от това, което вижда окото, когато става дума за използване на Fire Stick. Ако искате да отключите пълния потенциал на устройството, трябва да използвате VPN. Кой да избера? Е, аз ще ви помогна в този отдел след това.

 • Защо се нуждаете от VPN за FireStick?
 • Как да инсталирате VPN на FireStick?
 • Най-добър FireStick VPN – кратък поглед
 • Топ VPN за FireStick – Пълен преглед
  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. SurfShark
  5. IPVanish
 • Най-добър VPN за FireStick – Summing Up

Защо се нуждаете от VPN за FireStick?

Amazon Fire TV Stick вероятно е един от най-продавани стрийминг устройства. Дава ви достъп почти неограничен телевизионен канал ако живеете в САЩ, това е. Ако ще използвате VPN за него, ето какво трябва да знаете.

Първо, ако сте в поточно съдържание в чужбина, тогава определено имате нужда от VPN на вашия Firestick. VPN предлагат a широка мрежа от сървъри, с които можете да се свържете, така че да се показвате на същото място, на което са базирани. Това ви позволява да достъп до поточни канали от чужбина. Тогава онлайн стрийминг става приятен за FireStick. Това не е единственото нещо, което получавате, като се абонирате за VPN като игра, също става по-приятно и вълнуващо. Стигате до скрийте вашия IP адрес и играйте анонимно онлайн. По-рано блокираните сървъри от ISP могат да бъдат деблокирани с VPN абонамент, като по този начин засилят вашия FireStick игрово изживяване.

Ако сте в Свързани със сигурността има значение, трябва да знаете, че VPN ви предоставя онлайн сигурност винаги сте мечтали. Докато сте онлайн с вашия FireStick, никой не може да знае кои сте, тъй като сте свързани с друг сървър. Второ, тази конкретна връзка е получила всичките ви трафикът се пренасочва през този сървър и увити криптиращи слоеве. Това означава, че сте 100% безопасен онлайн.

Как да инсталирате VPN на FireStick?

Имайки предвид, че второто поколение на Amazon Fire Sticks първоначално е домакин на VPN, можете да следвате това ръководство, за да инсталирате VPN на вашия FireStick. В случай, че използвате FireStick от първо поколение, можете да продължите да инсталирате VPN по два начина:

 1.  Вашата първа опция е да настроите VPN на a VPN-готов рутер. По този начин ще свържете всичките си устройства към този рутер. Вашият Firestick би бил един от тях. Сега, в случай че нямате VPN-съвместим рутер, ще ви трябва маршрутизатор на базата на домати или DD-WRT, за да инсталирате такъв. Това ръководство ще ви помогне да научите повече за как да инсталирате VPN на вашия DD-WRT рутер.
 2.  Вторият вариант включва да сте достатъчно умни, за да изберете VPN, който предлага безплатна функция Smart DNS. VPN, за който знам, ти предоставя тази възможност ExpressVPN. В такъв случай получавате два адреса на DNS сървъри, които могат директно да бъдат настроени на FireStick. Въпреки че възприемането на този подход не е всичко толкова сигурно, вие все още ще заобикалите гео ограниченията от всяко място по света. Можете да гледате Американски базирани канали и услуги навсякъде извън САЩ.

Ако просто искате да изпробвате Smart DNS, можете да изпробвате Unlocator. Това не е толкова сигурно, колкото VPN, но все пак свършва работата по деблокиране. Възползвайте се от 7-дневния безплатен пробен период, и деблокирайте геоблокирано съдържание в FireStick използвайки техните DNS кодове.

Най-добър FireStick VPN – кратък поглед

Изборът на VPN за FireStick може да е проблем. На пазара ще намерите стотици доставчици, но не всички са достойни за използване. Списъкът, който разглеждам, е без „безплатни VPN“. Защо? Просто, защото услугите като такива са нестабилни и безопасни за използване. Те са склонни да компрометират вашето частно сърфиране поради факта, че могат да продават вашите дневници на сестрински фирми. Ако смятате, че безплатните VPN услуги са добра идея, вероятно не знаете, че плащате със собствената си поверителност.

По-долу можете да намерите нашия списък с най-добрите VPN-та на FireStick през 2020 г.. Скорост, местоположение на сървъра, съвместими, поддръжка на клиенти, и правила за възстановяване на средства всички бяха взети под внимание. Ето доставчиците на VPN, за които говорим. Поставих ги в малък списък по-горе, за да получите кратка представа за това, което покриваме в този отзив. Разгледайте ги и ако искате да знаете повече, дайте таблицата по-бързо.

Топ VPN-та на Fire Stick – Пълният преглед

Ще говорим за пет VPN, които ще изведат вашия FireStick опит на съвсем ново ниво. Тествах групата и излязох с много добри резултати. Ето защо тези се откроиха от другите VPN, които пробвах. Така че, без допълнително обожание, ето пълният непредубеден преглед на най-добрите VPN за Fire Stick.

1. ExpressVPN

ExpressVPN - Най-добър VPN за 2017 г.

ExpressVPN – Най-добър VPN за 2020 г.

ExpressVPN са VPN експерти в тази индустрия. Компанията притежава сървъри в ключови места по света. Можете безпроблемно да се свържете с всеки от техните сървъри със знанието, че винаги има един отблизо. Малко са услугите, които ви позволяват да правите промени в своя Netflix регион и да преминавате към САЩ.

С ExpressVPN можете да промените вашия регион и Netflix достъп до американски канали като Hulu, Amazon Prime, Netflix, Showtime и много други на FireStick. Вашият Firestick не трябва да е единственото устройство, което се възползва от връзката. Можете да бягате до три едновременни VPN връзки, което е доста полезно. ExpressVPN обещава на своите абонати a „Политика за без регистрация“ заедно с 24/7 поддръжка на клиенти. 

Професионалисти

 • съвместими приложения за използване Mac, PC, iOS и Android платформи
 • наличието на поддръжка 24/7 чрез чат на живо 
 • почти свърши 136 VPN местоположения в над 90 страни
 • няма регистриране на трафика каквото и
 • поток американски Netflix
 • опция Smart DNS прокси
 • получите 30-дневна гаранция за връщане на парите

Против

 • Единственият недостатък на ExpressVPN е цената му, която се оказва по-скъпа от другите доставчици.

2. BulletVPN

BulletVPN - Най-добър MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – Най-добър MLB.TV VPN 2020

Когато тествахме сървърите на BulletVPN, преживяхме няколко спадове на скоростта. Като цяло новодошълът се справи много добре с FireStick. Сега. ако базираната в Естония компания добави още няколко сървъра към мрежата си, тя може да привлече повече абонати, да не говорим за ранг по-високо в нашия списък.

Професионалисти

 • спазва 30-дневна политика за възстановяване.
 • VPN клиенти за повечето платформи
 • предлага насоки чрез 24/7 поддръжка.
 • не поддържа журнали на потребители.

Против

 • оперира само 52 сървъра в 30 страни, което е малък брой

3. NordVPN

NordVPN - Най-доброто ръководство за преглед на Netflix VPN 2017

NordVPN – Най-доброто ръководство за преглед на Netflix VPN 2020

намерих Приложенията на NordVPN за платформи като iOS устройства, Android, компютър и Mac доста приятно. Сигурно е да се каже, че те са едни от най-добрите, които съм използвал.

Само за няколко минути ще бъдете готови. Най- процесът на настройка е супер лесен. Компанията е проектирала тези приложения, така че да могат да посрещнат нуждите на своите клиенти. След активиране на приложението стигате до се свържете с един от техните хиляди сървъри. Заслужава да се спомене, че техните сървърната мрежа е много голяма. Точно като ExpressVPN, Nord се придържа към a 30-дневна политика за възстановяване. Така че няма да съжалявате, че сте се абонирали за услугите му

Професионалисти:

 • се възползват от 30-дневен период на възстановяване
 • фантастични VPN приложения и удобен за потребителя интерфейс
 • наличие на VPN сървъри в почти 57 страни
 • двойната VPN функция за допълнителна сигурност

Недостатъци:

 • възможност за бавни скорости на сървъра

4. SurfShark

SurfShark

SurfShark е нова марка VPN услуга с изключителни резултати. Той предоставя на потребителите пълна поверителност и предлага мощни функции за сигурност за максимална безопасност в интернет. Това е сравнително нова VPN услуга в сравнение с вече съществуващите здрави връзки, но това я отличава. Най-добрата част от тази VPN, която няма друга VPN, е тази, която предоставя неограничени едновременни връзки. Сега вие, вашето семейство и приятели можете да се възползвате от VPN връзка с един абонамент. Ето още:

Професионалисти

 • Поддържа неограничен брой устройства.
 • Предлага множество сървърни места с над 500 сървъра в 50+ страни.
 • Лесно премахване на злонамерен софтуер, реклами и проследяващи.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • 24/7 поддръжка на живо.

Против

 • Скоростта на моменти е под средната.
 • Малко скъпо за месечен абонамент.

5. IPVanish

IPVanish - Топ VPN през 2017 г. Преглед

IPVanish – Топ VPN през 2020 г. Преглед

Един от най-бързите VPN мрежи на пазара днес е IPVanish. Най-добрата част за този доставчик е неговата бързина Скорости на VPN сървъра. Скоростта е прекъсвач на сделката, когато става въпрос за избор на VPN. Ето защо потребителите се обръщат към IPVanish. 

Освен това, компанията е политика, която не се съхранява, ви дава предимството на сърфиране в интернет анонимно. Приложението на IPVanish може да бъде директно инсталирано на FireStick. Така че, ако се интересувате от Коди, IPVanish е VPN за използване.

Професионалисти:

 • супер бързи скорости на VPN сървъра
 • предлага неограничен P2P трафик
 • позволява до 5 едновременни VPN връзки
 • има сървъри, оптимизирани за Kodi
 • добре функциониращ на FireStick

Недостатъци:

 • само 7-дневен срок за възстановяване
 • VPN сървърите не работят с Netflix

Най-добър FireStick VPN през 2020 г. – Заключение

Това е почти всичко, което има за него най-добрите VPN за FireStick. Какво мислите за това ръководство? Ударихме ли се на марката или има други уважавани VPN, които пропуснахме? Всичко, което трябва да имате предвид, е, че ако искате достъп до геоблокирано съдържание или използвайте Kodi анонимно, определено имате нужда от VPN услуга, съвместима с вашия FireStick.

Отново споменатите по-горе VPN работиха перфектно, когато ги изпробвахме в телевизия Amazon Fire. Но бихме искали да споделите вашите снимки, препоръки и мисли в секцията за коментари тук.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me