Най-добър VPN за PS4 преглед

Няма да преувеличим, ако твърдим, че Плейстейшън 4 е най-добрата игрална конзола, правена някога. Най-модерното устройство на Sony непрекъснато разбива продажбите на записи още от първото си попадение на пазара. с завладяваща графика, невероятна мощност на процесора, а колекция от игри почти ненадминат и топ поточни услуги, PS4 не можеше да стане по-добър, или можеше? Е, определено би могло да има VPN. Потребителите могат да подобрят скоростта си, да намалят закъсненията / забавянията и да деблокират гео ограничено съдържание. Но въпросът е какво е това най-добрият VPN за PS4? Разберете в това пълно ревю.


Най-добър VPN за PS4 преглед

Най-добър PS4 VPN – РЕЗЮМЕ

Погледнете най-доброто Плейстейшън 4 Резюме на VPN по-долу, ако искате да добиете бърза представа за това, което покриваме днес.

Класирахме ExpressVPN ранглистите ни като номер едно PS4 VPN заради техните 30-дневен политика за възстановяване на средства, отлична поддръжка, бързи сървъри, и Умни DNS прокси които можете да настроите директно на вашия PlayStation 4 или 3 конзола. Ето нашия най-добър PS4 списък с VPN.

Най-добрата PlayStation 4 VPN прегледана

Преди да започнем, трябва да отбележим, че PlayStation 4 не поддържа VPN клиенти. Така че потребителите ще трябва инсталирайте VPN на техния рутер.

В нашия преглед обаче изброихме предлаганите VPN Умен DNS също услуги, които могат да бъдат директно конфигурирани на конзолата.

С казаното, пълен преглед на най-добрия VPN за PS4 е представена по-долу. Виж това:

ExpressVPN – Най-добър PS4 VPN през 2020 г.

ExpressVPN - Най-добър VPN за 2017 г.

Ще започнем с ExpressVPN, първокласен избор за потребители, които искат да конфигурират PS3 или PS4 с VPN услуга. С надеждни сървъри базирани в над 94 държави, екипът за обслужване на клиенти в ExpressVPN има намерение да види, че можете да се насладите на възможно най-доброто игри и стрийминг опит.

Освен проблеми със закъсненията / закъсненията, PS4 е чудесен хост за стрийминг услуги. Ще намерите приложения за Netflix, Hulu, DAZN, ESPN+, и още десетки. ExpressVPN може да отблокира всички тях с лекота.

ExpressVPN предлага максимални скорости, особено в Съединени щати където са налични основни поточни канали.

Ако скоростта не е достатъчна за вашите навици за стрийминг, винаги можете да конфигурирате техните MediaStreamer (Smart DNS) на вашия PlayStation директно. Техният уебсайт има ръководства за всичко, което може да търсите.

Повечето може да намерят цените за малко по-високи от тези на повечето доставчици, но момчетата на ExpressVPN са достатъчно уверени, че потребителите им ще оценят високото им качество на услугата. Ето защо те предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите на нови потребители.

Професионалисти

 • Много бързи скорости.
 • 160 локации на сървъри в 94 страни.
 • Деблокира основните стрийминг услуги.
 • MediaStreamer (Smart DNS).
 • Оптимизиран за игри и стрийминг.
 • 30-дневна политика за възстановяване.

Против

 • Много скъпо.

BulletVPN

BulletVPN - Най-добър MLB.TV VPN 2017

Стартиран през 2017г, BulletVPN се справиха много добре, когато тествахме техните VPN сървъри. Те също предлагат лесни за следване ръководства за това как да инсталирате VPN на рутери, както и настройка виртуални рутери на вашия компютър / Mac.

Към момента BulletVPN има повече от 124 сървъра в 51 държави, което е много добре, ако потребителите желаят да превключват сървъри, докато играят онлайн или деблокират гео ограничено съдържание в чужбина.

Когато стана дума за скорост, ние усетихме минимални спадове на скоростта в Интернет във всичките им VPN места. Още повече, че опитахме техните Поддръжка на UltraHD сървъри и резултатите бяха изключителни.

Те не са претенции, направихме поточно съдържание в UHD, тъй като сървърите бяха доста бързи. Ако това не е достатъчно за вас, винаги има своите Функция Smart DNS, което ще ви позволи да изместите местоположението си с минимална загуба на скорост.

BulletVPN е достъпен, що се отнася до ценообразуването. Тествахме тяхната услуга и се оказа, че е страхотна за PS4. Но като допълнителна услуга те предлагат a 30-дневна политика за възстановяване в случай, че потребителите са склонни да променят мнението си.

Професионалисти

 • Отлични скорости.
 • 124+ сървъра в 51 страни.
 • Деблокира най-добрите услуги за стрийминг.
 • Умни DNS прокси.
 • Поддръжка UltraHD (оптимизирана за UHD стрийминг и без забавяне игри)
 • 30-дневна политика за възстановяване.

Против

 • Сървърната мрежа може да бъде по-добра.

Unlocator

Разблокиращ VPN капак

Unlocator не е VPN услуга в технически смисъл. Това беше Smart DNS прокси услуга, която ви позволява да деблокирате гео ограничени канали както в PlayStation 4, така и в PS3.

От 2019 г. обаче, Unlocator започна да предлага VPN услуги наред Умен DNS за потребители, които искат да заобиколят ограниченията в интернет.

Unlocator има сървъри навсякъде 41+ държави, разпространени в ключови региони по света. Това е един от малкото VPN, които могат да отблокират харесванията на Netflix, Hulu и Amazon Prime.

Що се отнася до скоростта, Unlocator не доставя толкова добре на някои сървъри. Но те наистина предлагат Висока скорост сървъри, които могат да поддържат бърза връзка, дори когато е налице криптирането.

Unlocator може да бъде инсталиран на вашия рутер – водачите са навсякъде в уебсайта, ако имате нужда от помощна ръка. Ако връзката все още е бавна, можете да използвате тяхната Умна DNS услуга като алтернатива.

Препоръчва се, ако играете онлайн и играта внезапно започне да изостава. И накрая, услугата, ако е много достъпна в сравнение с останалите.

Можете да закупите Smart DNS или и двете предоставени от техните отделни абонаментни планове. Освен това има безплатен 7-дневен пробен период и a 30-дневна гаранция за връщане на парите ако искате да вземете услугата за тест драйв.

Професионалисти

 • Сървъри в 41+ страни.
 • Деблокира основните стрийминг услуги.
 • Умен DNS.
 • Поддръжка на високоскоростни игри и стрийминг.
 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • 7-дневна политика за възстановяване.

Против

 • Несъответстващи скорости.
 • Трябва да се добавят още сървъри.

NordVPN

NordVPN - Топ VPN през 2017 г. Преглед

Със специални сървъри за игри, изградени за скорост и стратегически разположени за оптимална ефективност на игрите, NordVPN е един от малкото доставчици на пазара, който наистина прави много за подобряване на опита на играчите, които вече са абонирани за своите високоскоростна мрежа от първи ред.

Услугата има хиляди сървъри в целия 62 държави, което е повече от достатъчно, за да се изправите срещу противници на различни континенти и да получите достъп до канали от цял ​​свят.

С добре оптимизирана честотна лента и най-ниските възможни времена на реакция, NordVPN призовава играчи, които са готови да пренесат опита си на следващото ниво.

Въпреки че повечето от техните сървъри са добре оптимизирани за работата, станахме свидетели на някои бавни скорости на някои от тях, особено на двойните им VPN.

Освен това има SmartPlay, тяхната собствена услуга Smart DNS, която ви предоставя достъп до стотици поточни канали на вашия PS4, без да е необходимо тяхното VPN. Той лесно може да бъде конфигуриран на конзолата.

NordVPN има 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това ви позволява да тествате тяхната услуга, без да се притеснявате, че ще загубите абонаментната такса, която току-що сте платили.

Професионалисти

 • Сървъри в 62+ страни.
 • Достъп до основни услуги за стрийминг.
 • Smart DNS (SmartPlay).
 • Оптимизиран за онлайн игри.
 • 30-дневна политика за възстановяване.

Против

 • Някои бавни скорости.

Предимства от използването на VPN за PS4

Предимствата, на които можете да се насладите в резултат на използването на VPN на вашия Sony PlayStation 4 или 3, включват достъп до гео-ограничено съдържание от услуги като US Netflix, Spotify и Hulu.

Ще можете да получите достъп до части от Интернет, които са специфични за региона, независимо къде се намирате, при сигурно знание, че вашият трафик е криптиран. Това предотвратява всякакъв случай на кражба на данни от злонамерени лица.

Може също така да откриете, че използването на VPN прави много за подобряване на скоростта на игра и времената за ping на вашия PS4, тъй като ще бъде избран по-кратък маршрут до всеки регионален сървър.

За да илюстрирате това, представете си, че сте в САЩ и искате да играете на сървърите във Великобритания. Използвайки VPN, вие можете да определите регионален сървър, който е в състояние да съкрати маршрута, използван за прехвърляне на данни, за разлика от тези, които биха били в услуга на вашия интернет доставчик. Това води до по-бърз отговор на ping и следователно по-бърза връзка.

Сега, след като решите, че искате да изпробвате VPN чрез PS3 или PS4, ще установите, че пазарът е залят от доставчици на услуги до степен, която може да затрудни избора на един.

За да улесня нещата, аз изпробвах и изпробвах пет известни доставчика, за които бих казал, че осигуряват на клиентите най-добрата цена / качество.

Как да промените PS4 регион / държава?

За да можете да изтегляте и инсталирате приложения от други страни на вашия PlayStation 4, трябва да промените вашия PSN регион. Първо, можете да намерите подробни инструкции как да създадете американски или британски PSN акаунт в този урок.

Как да инсталирате VPN на PS4?

Важно е да споменете на този етап, че в случай, че планирате използване на VPN с вашия PS4 или PS3, ще трябва да потърсите VPN рутер. Това е така, защото доставчиците на VPN услуги не поддържат официално използването на VPN с игрови конзоли.

Игралните конзоли също не предоставят никакви протоколи за свързване, които да позволят да се настрои криптирана сървърна връзка.

Можете също да споделите VPN връзката на вашия компютър с PlayStation 4, като следвате тези инструкции.

В случай че притежавате Mac, използвайте това ръководство, за да настроите виртуален рутер към него и да споделите неговата VPN връзка с вашата игрална конзола.

Освен това, регистрирайте се с VPN услуга, която предлага интелигентни DNS прокси сървъри, които след това можете да настроите директно на PS4 / PS3. ExpressVPN е добър пример тук.

Заключение за най-добрите VPN за PlayStation 4

Доколкото VPN доставчиците не са склонни да предоставят директна VPN поддръжка за игрови конзоли за PS3 и PS4, VPN услугата работи доста добре, веднага щом се свържете чрез VPN рутер. Ако не считате това за опция, доставчиците на SmartDNS, които изброих по-горе, трябва да са достатъчни, при условие че сте наред със сърфиране в мрежата без мерки за сигурност като криптиране на данни.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map