Най-добрият VPN за RaiPlay

По-голямата част от съдържанието, което ще намерите както в италианската телевизия, така и в радиото, до голяма степен се произвежда, разпространява и регулира от Rai, италианският национален оператор. Рай е бил в продължение на значително дълъг период от време, използвайки над RAI 35,9% от аудиторията в Италия. Е, точно в Италия е Рай е гео ограничен. Най-добрият начин за достъп до него в чужбина е чрез VPN. Но въпросът е: Кой VPN е най-подходящ за Rai Play? Разберете в това пълно ревю.

Най-добрият VPN за RaiPlay

Най-добрият VPN за RaiPlay

RaiPlay се предлага извън Италия?

Независимо дали става въпрос за спорт, сериали, филми или детско програмиране, Рай ТВ има всичко. Той обаче го има само в Италиански регион. Както виждате всеки поточен канал по света, Rai Play трябва да го защити права за излъчване някак си.

Най-добрият начин да направите това е да кандидатствате географски ограничения, защитен механизъм, наложен за ограничаване на достъпа на потребителите според техния географско местоположение.

Геоблокирането се случва, когато каналът изследва вашия IP адрес – позволява му да определи къде се намирате физически на картата. В случая на Rai, трябва да присъствате в Италия, т.е. да притежавате Италиански IP адрес.

Ако това не е така, вие ще бъдете блокиран незабавно. Когато посетихме канала, ние също станахме жертва на такъв блокиращ инцидент, както се намираме в чужбина.

Ето какво имаме:

„Съдържам се, но не и за неподдържане.“Грешка в RaiPlay

Това може да бъде голяма неуспех, особено за италианци, които са били командировани в други страни емигранти или дори тези, които излетяха другаде като туристи

Гео ограниченията могат лесно да бъдат заобиколени с помощта на a Виртуална частна мрежа, за които ще говорим подробно в следващия раздел на този преглед.

Използване на VPN за RaiPlay

Излъчването на RaiPlay в извън Италия е наистина възможно, но само ако сте се абонирали за услуга за виртуална частна мрежа. VPN, както повечето хора биха го нарекли, е услуга, която релета на вашия трафик чрез куп сървъри, разпръснати по света, което води до отклонение от маршрута, първоначално определен от вашия интернет доставчик.

По този начин потребител със седалище в САЩ, Великобритания, Холандия или където и да е другаде ще може да се свърже със сървър базиран в Италия и вземете италиански IP адрес.

За платформата за стрийминг RaiPlay изглежда, че сте базиран в Италиански граници. С това ще можете да предавате поточно толкова съдържание, колкото искате, без да се притеснявате географски ограничения.

Страхотното нещо при абонирането за VPN мрежа е, че не само нямате достъп до RaiPlay, но и ще можете да деблокирате други платформи като Netflix, BBC iPlayer и Hulu, всички, независимо къде се намирате.

Другото нещо, свързано с VPN услуга, за което ще намерите голямо предимство, е, че тя осигурява вашите дейности онлайн от криптиране на връзката ви.

Това всъщност е основната функция на VPN услуга и чрез криптиране, вашият онлайн трафик получава напълно скрит дори от вашия интернет доставчик.

Скриване на трафика от вашия интернет доставчик има някои реални ползи за него, тъй като те вече не могат да виждат какво правите онлайн и следователно не са в състояние да прилагат мерки, които имат тенденция да ограничават начина, по който използвате интернет.

Такива мерки включват дроселиране на скоростта или блокиране на вашия достъп до някои конкретни сайтове.

Вземете RaiPlay в чужбина

Лесно е, бързо е и можете да го направите само с едно натискане на бутон. Ето какво трябва да направите:

 1. първи, Абонирай се до доставчик на VPN услуги. Разгледахме четири от най-добрите VPN по-късно в статията, от която да избирате.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN приложение на вашето устройство.
 3. Стартирайте приложението и Впиши се с вашето VPN потребителско име и парола.
 4. Свържете се с Италиански сървър.
 5. Изчакайте няколко секунди приложението да установи връзка.
 6. Стартирайте Rai Play уебсайт или неговото специално приложение.
 7. Поток Rai TV навсякъде извън Италия.

Това е толкова просто, но за това се нуждаете от надежден доставчик, за който ще говорим в следващия раздел.

Най-добрите VPN за RaiPlay

Изборът на VPN услуга понякога може да ви причини главоболие, защото нямате представа какво да търсите и с какво да сравните.

За да изберете най-добрата VPN услуга за RaiPlay, трябва да се запознаете с неща, като кой от тях има добро присъствие в Италия, колко добри са скоростите на сървъра им и дали поддържат нещо общо с стрийминг дори в HD. 

За да гарантираме, че не се отклонявате твърде далеч от най-способните доставчици на услуги, ние съставихме списък, който вероятно трябва да изберете най-добрият VPN за RaiPlay от. Проведохме ги през нашите строг процес на оценка и резултатите бяха такива:

1. ExpressVPN

CoverVPN Cover

ExpressVPN е доставчик номер едно, с който бихме ви посъветвали, тъй като предлагат услуги от световна класа и разполагат с много надежден екип за обслужване на клиенти.

Те всъщност са спечелили няколко награди за своите постижения в обслужването, така че е наистина трудно да се объркат с доставчик като тях.

 • Сървъри: ExpressVPN осигурява достъп до около 2000 сървъра, включително много в Италия, и има капацитет да поддържа до 5 множество връзки под един абонамент.
 • Поверителност: Базирано в Британски Вирджински острови, ExpressVPN не е длъжен да се подчинява на закони за регулиране на данните. Освен това услугата има стриктна политика без регистрация, която гарантира, че няма данни да се събират или съхраняват. Използване на функции като разделно тунелиране, автоматичен интернет убийте превключвател, поверителността винаги е гарантирана
 • Сигурност: ExpressVPN осигурява сигурност чрез 256 битово AES криптиране, с предпочитание към OpenVPN протокол, тъй като той е най-сигурният. Въпреки това, абонатите все още са свободни да имат PPTP, L2TP, IKEv1 или IKEv2 като техен избран протокол.
 • скорост: Въз основа на това, което тествахме, ExpressVPN поддържаше отлични скорости, особено докато използваше отдалечени сървъри.
 • Способност за деблокиране: Сървърите на ExpressVPN са повече от способни да деблокират харесванията на Rai Play. Нещо повече, с техните Умна DNS услуга, трябва да предаваме гео-ограничено съдържание, без да се налага да ставаме свидетели на загуба на скорост поради прилаганото криптиране.

накрая, месец на безрисково изпитание (Политика за възстановяване на суми), присъдена на всеки, който се регистрира. Бяхме много впечатлени от услугата и за да добием по-добра представа за нея, разгледайте нашия ExpressVPN Review.

Против

 • Една скъпа

2. BulletVPN

Преглед на BulletVPN

Това Естонска основа Доставчикът също попада в този списък като един доставчик, на който можете да разчитате, за да гарантирате, че ще останете без следи онлайн. 

BulletVPN е създал версии на своя клиент, които го правят възможно да работи на Windows, FireStick, Android, iOS, Linux или Mac устройства.

Ето какво представлява BulletVPN:

 • Сървъри: Доставчикът има повече от 100 сървъра в 50+ страни, което ни се стори доста интересно. Това е прилично разпределение, но покрива всички ключови места по света.
 • Поверителност: BulletVPN е базиран в Естония, регион, в който не се прилагат закони за запазване на данни. Услугата не събира потребителски данни и не ги съхранява за бъдеща употреба. Освен това те имат a убийте превключвател с и Куршум щит, което не позволява на потребителите да се свързват с интернет без налична VPN връзка.
 • Сигурност: Услугата също има различни протоколи, които потребителите могат да избират да използват, като например OpenVPN, PPTP, L2TP и двете IKEv1 & IKEv2.
 • скорост: Услугата твърди, че предлага неограничени скорости, неограничена честотна лента и неограничена смяна на сървъра. Когато тествахме скоростите им, очевидно, те твърдят, че са налице. Успяхме да предаваме съдържание в full HD и UHD, докато използвахме техните сървъри UltraHD Support.
 • Способност за деблокиране: Rai Play, Netflix, Hulu, BBC Player, Disney + и още много други се оказаха лесно достъпни чрез BulletVPN, без проблем, докато ги тествахме.

BulletVPN предлага a 30-дневна политика за възстановяване като изход, ако не ви харесва услугата му. Ако обаче използвате Android, a 24-часов безплатен пробен период също е на разположение.

Направихме по-обширен преглед на BulletVPN, който наистина трябва да прочетете, ако може да обмисляте да се регистрирате в услугата.

Професионалисти

 • 256-битово AES криптиране.
 • Шест едновременни връзки.
 • 101+ сървъра в 50+ страни.
 • P2P поддръжка.
 • Бързи скорости.
 • Kill Switch
 • Функция Smart DNS.
 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • Лесни за използване приложения.
 • Куршум щит.
 • Безплатен пробен период.

Против

 • Без разделно тунелиране
 • Без разширения за браузър

3. Отключване

Unlocator Review 2019

Unlocator стартира отново 2013, предлагайки само услуга Smart DNS. Няколко години по-късно той се превърна в хибрид, като осигури и Виртуална частна мрежа.

Потребителите могат да изберат едно или друго Умен DNS (сам) или и двете. Сега, тъй като услугата VPN е нова, ние я поехме върху себе си, за да тестваме какво може да предложи. Ето какво измислихме:

 • Сървъри: Unlocator няма най-голямата сървърна мрежа, но има капак 50+ държави. Все още е добро начало за VPN, който видя светлината едва през 2019 година.
 • Поверителност: Бяхме наистина загрижени за местоположението на централата им. Unlocator е базиран в Дания, страна в рамките на съюза 14-Очи. Въпреки това, техните политика без регистрация никога не е бил поставян под съмнение и никой доклад не показва предаване или събиране на данни. Също така, той има ключ за убийство и Unlocator Shield за допълнителна поверителност.
 • Сигурност: Unlocator използва стандартното 256-битово AES криптиране в индустрията заедно с протоколи като OpenVPN, L2TP-IPSec, PPTP и IKEv2.
 • скорост: Скоростта беше наред, но не на всеки сървър. Използвахме сървър в Обединеното кралство, който отказа връзката ни почти 50%, което все още се счита за приемливо. Те обаче предлагат сървъри, които поддържат Ultra HD стрийминг.
 • Способност за деблокиране: Тествахме основни поточни услуги, използвайки Unlocator. Той успя да деблокира всеки един от тях. Що се отнася до функцията му Smart DNS, той има достъп до повече от 230 канала по света.

Unlocato има a 30-дневна политика за възстановяване, но преди да стигнете до това, можете да ги използвате 7-дневен безплатен пробен период. Всичко, което трябва да направите е да предоставите имейл адреса си, не се изисква кредитна карта. За повече информация относно доставчика, проверете това Преглед на отключване.

Професионалисти

 • Криптиране с военен клас.
 • Пет едновременни връзки.
 • Сървъри в 50 страни.
 • P2P поддръжка.
 • Деблокира Rai Play.
 • Kill Switch.
 • Интелигентна DNS функция (230+ канала).
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Незащитен щит.
 • 7-дневен безплатен пробен период.

Против

 • Някои бавни скорости
 • Без разделяне на тунели
 • Без разширения за браузър

4. NordVPN

NordVPN Cover

Прекратяване на нашия списък, който имаме NordVPN; доставчик, който е базиран в Панама и може би е една от най-големите сървърни мрежи в VPN индустрията.

В миналото е спечелил десетки награди, включително най-добрият VPN доставчик за поддръжка на клиенти. NordVPN позволява шест едновременни връзки за тези, които се регистрират и предлага топ услуги, включително следните:

 • Сървъри: Услугата има повече от 4000 от тях базирани в над 60 държави, което затруднява намирането на уебсайт, базиран някъде, до който нямате достъп. 
 • Поверителност: Тъй като е базирана в Панама, потребителите могат да бъдат сигурни, че няма намеса от страна на Пет очи ще се случи. Дори и да го прави, NordVPN поддържа стриктна политика без регистрация и не събира нищо за своите потребители.
 • Сигурност: NordVPN предлага и функции като двойна VPN който маршрутизира вашия трафик през два сървъра, удвоявайки вашето криптиране. Да не говорим за CyberSec софтуер за предпазване от злонамерен софтуер и нежелани реклами.
 • скорост: Доставчикът има сървъри, оптимизирани за онлайн игри, стрийминг, торент и също изтегляне на голям файл. Не постигнахме скоростта, на която се надявахме на някои сървъри, но NordVPN не разочарова с помощта на други.
 • Способност за деблокиране: NordVPN деблокира Rai Play без крачка, заедно с десетки други поточни канали. Също така, той предлага SmartPlay софтуер за работа около гео-ограничителни граници.

NordVPN е един от най-големите доставчици в света. Той предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите на тези, които се регистрират за услугата си за първи път. За да знаете какво трябва да очаквате от услугата, разгледайте нашия преглед NordVPN.

Професионалисти

 • Шифроване на високо ниво.
 • 6 едновременни устройства.
 • Сървъри в 60+ страни.
 • Достъп до Rai Play
 • Kill Switch.
 • SmartPlay (Smart DNS).
 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • Разширения на браузъра
 • CyberSec
 • Двойна VPN

Против

 • Без разделно тунелиране.
 • Някои бавни сървъри.

Rai TV – Каналите

В случай, че не сте знаели, Rai Play позволява достъп до няколко Раи канали, където можете да предавате всички видове съдържание, вариращи от спорт до детско програмиране. За да получите по-добра картина, проверете списък на каналите По-долу:

 • Рай 1
 • Рай 2
 • Рай 3
 • Рай 4
 • Рай 5
 • Филм Рай (известен преди като Кино Рай)
 • Rai News24
 • Rai Premium
 • Рай спорт
 • Рай Йойо
 • Рай Италия
 • Рай Гълп

Какво има в RaiPlay?

Защо някой би преминал през всичко това за достъп до един канал? Това е просто, всичко е свързано със съдържанието. Виж това:

 • TG1
 • Il Paradiso Delle Signore
 • Дон Матео
 • Инспектор Монталбано
 • Медичи
 • Доменика в
 • Un Medico In Famiglia
 • Порта а Порта
 • Името на розата
 • три четвърти панталони
 • Fuoriclasse
 • Анджело Правила
 • Космос: 1999г
 • Страх ли те е от тъмното?
 • Исус от Назарет
 • Мария от Назарет
 • Алергия на чудовища

Най-добрият VPN за RaiPlay

Гео-блокове например тази, на която ще попаднете, ако се опитате да поточно от RaiPlay в чужбина са съвсем нормални и съществуват по широк спектър причини.

Те обаче не трябва да са извинение, ако наистина искате да продължите да предавате съдържание от Rai TV, докато сте извън Италия. Вземете VPN и поемете контрола върху свободата си онлайн.

С какъв VPN завършихте? Уведомете ни в раздел за коментари По-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me