Как да вземете BBC iPlayer в Ирландия

Как да получите BBC iPlayer в Ирландия? Ние разбираме географските ограничения, които отказват достъп до BBC iPlayer от страни извън Обединеното кралство. Но изглежда смешно, че жителите в Република Ирландия – която се намира в непосредствена близост до Обединеното кралство – не могат да получат достъп до iPlayer на BBC. Така че, ако нямате IP адрес във Великобритания, тогава нямате достъп до BBC iPlayer и неговите потоци на живо. Това ограничение обаче не се прилага за Северна Ирландия, защото всъщност можете да гледате BBC iPlayer без ограничения. За навсякъде другаде ще трябва да излъжете местоположението си и да получите адрес във Великобритания, за да получите достъп до iPlayer на BBC. Сега продължете да четете, за да научите как можете да получите BBC iPlayer в Ирландия. 

Как да вземете BBC iPlayer в Ирландия

Как да вземете BBC iPlayer в Ирландия

Вземете BBC iPlayer в Ирландия с помощта на VPN

Когато се опитате да се свържете с BBC iPlayer, уебсайтът търси IP адреса, с който се свързвате. Така че, ако кажем, че се опитвате да получите достъп до уебсайта от Дъблин, BBC няма да показва каквото и да е от съдържанието му и ще ви откаже достъп. Както можете да видите, ще получите следното съобщение: „BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “BBC iPlayer GeoBlocked

Използването на VPN обаче може да промени това за вас. VPN свързва устройството ви със сървър, разположен във Великобритания, като по този начин ви дава IP на този сървър. След като се свържете с британски сървър, ще ви бъде предоставен британски IP адрес. С този нов IP адрес ще имате достъп до цялото съдържание на BBC iPlayer. Ето как използвате VPN за отблокирайте BBC iPlayer в Ирландия.

  1. Регистрирайте се с доставчик на VPN, който работи с BBC iPlayer.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
  3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
  4. Сега се свържете към UK VPN сървър.
  5. Накрая, отидете на уебсайта на BBC iPlayer или стартирайте приложението iPlayer.
  6. Гледайте BBC iPlayer в Ирландия.

Отблокиран е BBC iPlayer

ExpressVPN е най-бързият и надежден доставчик на услуги на пазара. Ако искате да получите BBC iPlayer в Ирландия, горещо препоръчваме да се абонирате за този доставчик на VPN услуги. ExpressVPN има дълга история на заобикаляне на гео ограниченията и деблокиране на материали, всички от които бяха успешни. Това не е най-евтиното, но вие ще плащате за вашата поверителност и сигурност. Можете да прочетете нашата статия на най-добрият VPN за Ирландия или проверете други доставчици на услуги в таблицата по-долу.

Вземете BBC iPlayer с Smart DNS прокси

Има друг начин освен VPN да вземете BBC iPlayer в Ирландия, а това е чрез Smart DNS прокси. Този прокси ви помага да получите достъп до географски ограничени уебсайтове като популярните Hulu, Netflix, BeInSports и много други, като пренасочвате трафика, необходим за определяне на вашата геолокация. Следователно ще можете да получите достъп до уебсайта на BBC iPlayer от Ирландия. Имайте предвид, че прокси сървърите за DNS не работят по същия начин като VPN. Всъщност те са много по-малко ефективни по отношение на сигурността. Те не променят вашия IP адрес и със сигурност не криптират вашия трафик, което обяснява защо те са много по-бързи от VPN. Ето как използвате Smart DNS за отблокиране на BBC iPlayer в Ирландия,

  1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
  2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство.
  3. Отидете на уебсайта на BBC iPlayer.
  4. Насладете се на неограничения си достъп до цялото съдържание на BBC iPlayer.

Unlocator е иновативно техническо решение, което може да ви помогне да заобиколите географските ограничения навсякъде по света. За да научите повече за тази най-добра DNS услуга, разгледайте нашата информация Преглед на отключване. Той е в състояние да деблокира над 200 канала от всяка точка на света, поради което е най-добрият Smart DNS прокси. Плюс, той работи много добре на всички устройства.

Гледайте BBC iPlayer в Ирландия

Доста очевидно е, че BBC не харесва идеята за глобален iPlayer и блокира много от неговите услуги в много региони, включително Ирландия. Този урок обаче отбелязва края на британците, които се хвалят с изключителния си достъп до услугите на BBC iPlayer. Ирландските хора най-накрая ще получат парчето си от тортата от създаването на VPN връзка. С тази VPN те вече няма да имат проблем с достъпа на BBC iPlayer на Doctor Who, Our Girl или което и да е друго шоу в Ирландия. Уведомете ни кой доставчик на VPN услуги ви даде възможност да получите достъп до BBC iPlayer в Ирландия.