Как да гледате HBO Go във Франция

Можете да предавате поточно почти всеки канал или услуга, която искате, и това не е, защото гео ограниченията не съществуват. Това е така, защото има устройства като VPN и Smart DNS прокси сървъри които ви помагат заобикаляйте тези гео ограничения. Така че, искате ли да се насладите на мигновено и неограничен достъп до най-доброто HBO предавания, филми, комедии, спортове и документални филми по време на пътуването ви до Франция? След това продължете да превъртате, за да научите как точно можете да постигнете това.

Как да гледате HBO Go във Франция

Как да гледате HBO Go във Франция

Как да гледате как HBO отива във Франция, използвайки VPN

Като американски експат във Франция, можете да опитате да получите достъп до популярната стрийминг услуга HBO Go по време на престоя си. За съжаление, всичко, което ще получите, е „Не е в зоната на обслужване. HBO Go се поддържа само в САЩ и някои американски територии. ” За да избегнете това съобщение, е необходим VPN абонамент.

HBO Go съобщение за грешка

HBO Go съобщение за грешка

VPN ви предоставя не само достъп до съдържание, което не е достъпно за вас, но също така осигурява онлайн сигурност и максимална поверителност. Докато това сигурен тунел пренасочва вашия трафик и променя геолокацията му, данните претърпяват процес на криптиране. Това е мястото, където си данните получават слоеве на сигурност, която никоя трета страна не може да прихване. Чрез този тунел потребителят получава достъп до интернет. Но потребителят няма да се свърже от мястото, където се намира физически. Вместо това този потребител ще покаже геолокация на сървъра той / тя се свърза.

Спечелване на IP адрес на този сървър ще ви даде предимството да имате достъп до съдържание, независимо къде е сървърът, към който сте се свързали. В резултат на това уебсайтовете, услугите и каналите ще смятат, че сте на същото място, където са базирани. Това означава, че ще получи достъп до всички любими предавания на HBO във Франция:

 1. Ти трябва да имат VPN абонамент като ExpressVPN.
 2. Второто нещо, което трябва да направите, е изтеглете и инсталирайте VPN приложението на съвместимото ви устройство.
 3. Отворете VPN приложението на вашето поточно устройство.
 4. Влезте с VPN акаунта сте направили.
 5. Вземете американски IP адрес от свързване към американски сървър.
 6. Сега, напред и проверете уебсайта на HBO Go или самостоятелно приложение.
 7. Седнете и се отпуснете, докато гледане на фантастичното съдържание на HBO във Франция.

HBO GO Unblocked в чужбина

HBO GO Unblocked в чужбина

ExpressVPN е добро представяне на какво означава VPN. Благодарение на този абонамент спечелих достъп до безплатен, безопасен и частен интернет. Този доставчик не разочарова по някакъв начин независимо дали е свързана със скоростта или производителността.

За допълнително удобство тази компания предлага приятелско обслужване на клиентите 24/7 и бяга от 30-дневна гаранционна политика. Можете да разгледате таблицата по-долу за други доставчици на услуги, които могат деблокирайте HBO Go във Франция ако не сте намерили ExpressVPN подходящ избор.

Как да гледате HBO Go във Франция, използвайки интелигентен DNS

Така че получаването на HBO Go във Франция не е опция, докато не използвате нито VPN, нито Smart DNS. И двата инструмента ще ви помогнат вземете HBO Go във Франция, но едното е много по-бързо от другото. За разлика от това, което прави VPN, това Smart DNS устройство не криптира всички данни на потребителите. Вместо това той изпраща само трафика, който идентифицира геолокацията на потребителите чрез един от посочените сървъри. В резултат на това потребителите да получите достъп до съдържанието, което търсите – разположени в страната, която искат. Преминете през следните стъпки, за да деблокирате HBO Go чрез Smart DNS във Франция:

 1. Абонирайте се за Smart DNS прокси услуга това може да деблокира HBO Go.
 2. Това, което следва сега, е конфигуриране на Smart DNS на устройството, което използвате.
 3. Сега трябва да го направите настройте DNS сървъра на Unlocator адреси на вашето устройство и конфигурирайте Unlocator DNS на вашия рутер.
 4. Достъп до уебсайта на HBO Go или самостоятелното му приложение и влезте.
 5. Предавайте цялото съдържание HBO Go може да предложи.

Най-подходящият Smart DNS прокси ще ви помогне да спечелите достъп до над 200 канала. И въз основа на това горещо препоръчваме Unlocator. Този доставчик ще ви помогне вземете HBO Go във Франция, и можете да използвате 7-дневен безплатен пробен период, предлаган от VPN. 

Гледайте HBO Go във Франция

Колкото и да се стараете, без VPN или Smart DNS, достъп до HBO Go във Франция е почти невъзможно. Ако сигурността е ваша основна грижа, тогава отидете с VPN. Ако обаче поверителността е последното нещо, което ви е на ум, тогава Smart DNS прокси ще ви бъде от полза.

Кой доставчик бихте избрали? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу.