Hur man får American Netflix på Apple TV utanför USA

Om du äger en Apple TV och bor utanför USA, du kanske har lagt märke till att din Netflix bibliotek är inte det bibliotek du förväntat länge. Det beror på att ditt Netflix-bibliotek visar 10 gånger mindre innehåll än det amerikanska Netflix-biblioteket.

Vad kan nu vara ett bättre tillägg till din Apple TV än att strömma amerikanska Netflix på den? Medan du kanske tror det American Nexflix är otillgänglig utanför USA, du har fel. Du kan använda två sätt att få American Netflix på din Apple TV utomlands, och jag ska berätta allt om dessa två verktyg nedan.

I den här artikeln kommer jag att förklara hur du kan ändra din Netflix-region för att få den amerikanska versionen att strömma på din Apple TV. 

Se amerikanska Netflix på Apple TV

Se amerikanska Netflix på Apple TV

Se amerikanska Netflix på Apple TV – Intro

För att få Netflix USA, Du kan ändra ditt iTunes-konto till USA. Vad du behöver göra är följande:

 1. Gå till Inställningar > Allmän > iTunes affär > Plats.
 2. Nu, ändra din plats till USA.
 3. Få tillgång till och strömma Netflix USA var som helst. 

Om ditt Netflix-bibliotek är begränsat i innehållet kan du använda en VPN eller smart DNS. Så om du väljer att ändra hela Apple TV iTunes-platsen till USA får du tillgång till några av följande kanaler listade nedan:

 • Netflix
 •  Historia kanal
 • WWE-nätverk
 • Hulu
 • HBO Go
 • Titta på ABC
 • Disney kanalen
 • MLB
 • NHL
 • NBA

Hur man får amerikansk Netflix på Apple TV utomlands

Följ dessa anvisningar för att ändra din Netflix-region till USA på Apple TV:

 1. Hitta en VPN-tjänsteleverantör värt ditt prenumeration.
 2. Skaffa VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
 3. Starta VPN-applikationen, och då logga in.
 4. Nu, sök i listan över servrar för en amerikansk.
 5. Anslut till en amerikansk server valfri.
 6. Till sist, besök Netflix webbplats eller få tillgång till Netflix-applikationen.
 7. Du kan nu strömma Netflix USA på Apple TV.

Bästa VPN för Netflix USA på Apple TV

ExpressVPN täcker alla grunderna från hastighet till säkerhet. Dess unblocking-funktioner är oöverträffade och kan ge dig allt innehåll du vill ha oavsett din geolokalisering. ExpressVPN kommer att återbetala dina pengar utan att ställa några frågor inom 30 dagar.

Leverantören erbjuder en imponerande antal servrar strategiskt spridda platser. Dess snabba serverhastigheter och pålitligt rykte med Netflix gör detta till en leverantör som är värd att överväga. ExpressVPN är det inte så dyra som det verkar. Nivån på tjänster som ExpressVPN tillhandahåller bevisar att dina pengar inte kommer att slösa.

Om du vill undersöka andra alternativ hjälper den här tabellen dig genom din VPN-sökning.

Se amerikanska Netflix på Apple TV – VPN Way

Ett VPN, Virtual Private Network är stöds inte av Apple TV, vilket betyder att du inte kan konfigurera den direkt på din Apple-enhet. Om du vill tillämpa VPN-metoden måste du ha VPN-aktiverade routrar; ett bra exempel skulle vara DD-WRT. Om du inte vet vad det betyder, gå vidare till alternativet Smart DNS nedan. Om du vet vad jag pratar om, här är mer om ett VPN.

 • Du kan enkelt installera och använda ett VPN på betydande enheter som “iPhone, iPod, Ipad, Android, Mac och PC.”
 • Programvaran är robust och resistent mot ISP begränsningar och inspektioner.
 • En VPN ger dig höga integritets- och säkerhetsnivåer på grund av full trafikkryptering.

Om du väljer att gå igenom detta måste du konfigurera din router med VPN-installationen. Processen varierar från en leverantör till den andra. Så läs dokumenten och kontakta deras support om det behövs. Sammantaget bör det inte ta mer än 10 minuter. Det goda är att när det är gjort behöver du inte göra ytterligare ändringar på din Apple TV.

Netflix USA på Apple TV – DNS-sättet

Att ställa in en SmartDNS är lika enkelt som att räkna till tio. Allt du behöver göra är att göra ändringar i dina DNS IP-adresser och du är klar. Vill du göra vad mer en smart DNS-proxy kan erbjuda? Läs listan nedan.

 • EN idiotsäker installation som stöder de flesta enheter som finns tillgängliga på marknaden.
 • Du kan enkelt växla mellan Netflix-regioner utan att ändra enhetsinställningen.
 • Ingen bandbreddstraff eftersom endast en liten delmängd av ditt bandbreddström flyttas om.
 • En nackdel med a Smart DNS är att det lätt påverkas av ISP-begränsningar som transparenta fullmakter och DNS-kapning.

Om du är på marknaden för en pålitlig Smart DNS-leverantör, du kanske vill kolla in Unlocator. Denna leverantör erbjuder över 200 kanaler, en 7-dagars gratis provperiod, och den högsta DNS-hastigheter inom industrin. Du kan inte gå fel med den här.

American Netflix på Apple TV utanför USA – Unblock, and Watch

Det är oavsett om du är i Danmark, Finland, Sverige, Irland, Storbritannien, Brasilien, Kanada, Peru, Mexiko eller Nederländerna, du kan åtkomst och strömma amerikanska Netflix. Av personlig erfarenhet kan jag med säkerhet rekommenderar ExpressVPN.

Så om du är intresserad av att titta på US Netflix på din Apple TV utanför USA kan du antingen använda en VPN eller Smart DNS. Jag skulle gärna vilja veta vad du kommer att besluta om, så lämna dina val i kommentaravsnittet nedan.