Handla om

Under alla år har theVPN.guru fört dig allt du behöver veta när det gäller teknik. Nu kan du hitta väldigt enkla att följa guider, produktrecensioner och till och med hur man tittar på genomgång. Men frågade du dig själv detta: Vem står bakom allt detta? Vem tog sig tid att undersöka och ge dig all information tillgänglig på vår webbplats? Låt oss presentera vårt kreativa team.

Grundaren

William ReevesWilliam Reeves skapade den här bloggen för att hjälpa expats och vanliga användare som vill skydda sin integritet, bekämpa censur och övervinna regionala block. Han tror starkt på att din personliga integritet, surfbeteende och webbinnehåll på Internet borde vara en privat information. William tror också på ett gränslöst Internet, regionala restriktioner, geo-block och andra begränsningar som inte har någon plats i våra globaliserade miljöer. Han har bott och arbetat i många länder, inklusive Dubai, Qatar och Danmark, mellan den blåsande värmen och den iskalla kylan, längtar mot lite hem. Oavsett om det är en intim chatt med dem som är hemma, att få tillgång till lokala kanaler i ditt land eller skydda dig mot hot på nätet, allt som borde vara möjligt utan trafikavlyssning för den delen.

William Reeves har arbetat inom IT-infrastrukturbranschen i mer än 15 år och jag har byggt upp projekt lika små som ett tvåfodralskript och uppskalat till projekt som spawn globalt med miljoner användare och hundratals servrar. Han vet om ISP: s smutsiga tricks när det gäller att kontrollera dina uppgifter och framkalla en surfbeteende. Så han hoppas att du hittar några användbara tips i den här bloggen. Innan du går vidare, ta en titt på hans professionella profil nedan så att du kan förstå bättre varför hans åsikt kan betyda.

 • Över tio års erfarenhet av IT-infrastruktur.
 • Sammantaget kostar hundratals servrar, miljontals dollar projekt, tiotusentals rader kod.
 • I 0,01% av de bästa frilansarna av 12 miljoner på den bästa freelancing-webbplatsen online. Med ett 5-stjärnigt betyg i mer än 100 projekt.
 • Årets bästa Linux-guru 2008 på Experts-Exchange.
 • Innehavare av olika tekniska certifikat ” CEH RHCE PMP ITIL VCP”Bara för att nämna några av de mer prestigefyllda.

Kort sagt, han startade denna webbplats så att du kan skydda din integritet och utöka din frihet från censur, dataincept, regionala restriktioner och liknande. Om det finns ett särskilt ämne skulle du vilja att han ska skriva om. Ge honom ett utrop i kommentarerna.

Charles Roswell

Charles RoswellEn av pionjärerna på webbplatsen, Charles har varit över hela världen och samlat information om den senaste tekniken relaterad till internet. Han är också en strömmande gadget-nörd. Det är därför han aldrig låter regionala begränsningar stå i vägen.

Om du är intresserad av en viss kanal är Charles din kille som går förbi sina geo-restriktioner. Han har också granskat många VPN-tjänsteleverantörer och vet hur man kan skilja de goda äpplen från de dåliga.

Mark Casey

Mark CaseyTeknisk guru, ivrig streamer och en expert på alla typer av enheter och hur man ställer in dem. Har du någonsin haft problem med att ställa in DNS på någon typ av router? Tja, kolla in Markus guider. De har all information du behöver tillsammans med skärmdumpar. Om du är en Kodi-användare måste du gå igenom hans genomgång. Allt tillägg du vill få kommer att vara inom ditt grepp inom några minuter.

Mark å andra sidan älskar TV-program, UFC-slagsmål och Bellator. Det är därför du hittar guider som hjälper dig att lära dig att titta på dem var som helst i världen. Om du vill avmarkera en viss kanal är Mark din kille för jobbet.

Razan K

Razan KRazan är en entusiastisk blogg för Internet-säkerhet och förespråkar på nätet. Hennes artiklar kretsar främst om hur VPN har blivit en nödvändighet i dagens digitala värld. Det spelar ingen roll vad ämnet är, om det går förbi regionala begränsningar, säkrar din privata information eller skyddar din enhet från onlinehot, Razan har allt.

Razan är också en streamer. Om du vill titta på en show som bara finns i vissa länder, fråga Razan, hon kommer att vägleda dig genom avblockeringsprocessen.

Hur gör vi det?

Vi har försett miljontals användare i USA, Storbritannien, Kanada, Australien och var som helst i världen med omfattande guider, stegvisa genomgångar, opartiska recensioner och jämförelser under åren. Vårt enda syfte är att hjälpa dem att fatta mer tekniska beslut och lösa sina problem vad de än är.

Det spelar ingen roll vad ämnet är, vi kör några tester innan vi ger dig informationen. Vi går inte bara runt och sprider slumpmässiga tankar. Våra granskare genomgår hårt arbete för att ge dig den trovärdighet vi nu har på vår webbplats.

Du kanske har lagt märke till att de flesta av våra guider inkluderar VPN: er. Det beror på att vi vill säkerställa fullständig online-frihet och VPN-er erbjuder det. Men vad som gör att en VPN rankas högt på vår sida? Tja, våra analytiker tar hänsyn till varje vinkel som en VPN har och sammanför allt i en opartisk granskning. Vi pratar om:

 • Pris: Oavsett om VPN är dyrt eller inte. Är det värt den avgift de ber om vad gäller funktioner?
 • Funktioner: Om den erbjuder sådana som en kill switch, Smart DNS, säkerhetsprotokoll på hög nivå, ett brett servernätverk och antalet samtidiga anslutningar.
 • Kompatibilitet: Vi kontrollerar om deras dedikerade klienter är tillgängliga på alla större operativsystem, inklusive iOS, PC, Mac, Android och Fire Stick.
 • Hastighetstester: Vi gör många hastighetstest till varje VPN-leverantör för att bestämma dess anslutningskvalitet.
 • Ingen loggpolicy: Våra analytiker gräver djupt för att ta reda på om en viss VPN lagrar data om sina användare eller inte. Vi vill ta reda på om de är uppriktiga när det gäller vad de nämner på sin webbplats.
 • Warrant Canary: Detta är en viktig del som vi alltid checkar in ett VPN. Om detta avsnitt inte uppdateras regelbundet, måste du frukta att detta VPN har äventyrats av regeringen. Med andra ord stämda.
 • Återbetalningspolicy: Det måste finnas en väg tillbaka om VPN inte uppfyller dina förväntningar. Det är därför vi granskar ett VPN-konto när vi granskar ett VPN. Vissa av dem erbjuder 30-dagars återbetalningsgaranti, medan andra bara har sju dagar. För att inte tala om de som inte har det, till att börja med.

Inte bara det, men vi ger dig även offentliga citat, skärmdumpar och fakta som underlättar ditt beslut. Du kan också engagera oss i kommentarsektionen för att göra interaktionen mer flexibel.

Vi är fortfarande ett företag

När vi nämner en viss produkt tillhandahåller vi vanligtvis en länk till den. Vissa av dessa annonsörer eller företag tillåter oss att tjäna en avgift om läsaren väljer att registrera sig för sin tjänst. Om det inte var för det, skulle vi inte kunna ge dig de recensioner du har i dina grepp för tillfället.

Men det spelar ingen roll vad förhållandet är med företag, vi tillåter det aldrig att manipulera med vårt omdöme och integritet. En produkt är en produkt, den har fördelar och nackdelar och vi på theVPN.guru kommer att kritisera den. Vi rekommenderar inte någon produkt som vi själva inte var nöjda med. Vi arbetade så hårt för att få våra läsares förtroende, vi kastar inte bort det bara för att få några öre.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map