Bästa Kodi-alternativ 2023

Vad är bästa alternativ för Kodi år 2023? Som ett resultat av ökat tryck från upphovsrättsinnehavare och internetleverantörer fungerar inte många tredjepartstillägg. Det är därför många söker efter alternativa appar för att titta på filmer, TV-program och live-strömmar på sin PC, Mac, Android eller Fire Stick. I den här översynsguiden tar vi en titt på de bästa Kodi-alternativen och belyser deras för- och nackdelar på vägen.

Bästa Kodi-alternativ 2023

Bästa Kodi-alternativ 2023

Bästa alternativ för Kodi

Här är en lista över alla topp Kodi ersättare du kan använda på din FireStick eller Android TV Box:

 1. SPMC
 2. Kokotime
 3. Plex
 4. Terrarium-TV
 5. Mobdro
 6. Popcorn Time
 7. Vavoo

Riskera inte det! Använd VPN

Olagliga eller piratkopierade strömmar via Kodi-tillägg från tredje part och liknande appar har fått mycket publicitet under de senaste månaderna. Upphovsrättstroll i Storbritannien, USA, Kanada och Australien har hållit på att slå på sådana strömmar. Det rekommenderas alltid att kryptera din trafik och dölja din IP-adress när du går online. Genom att använda ett virtuellt privat nätverk kan du surfa på webben anonymt. Allt du behöver göra är att ladda ner och installera en VPN-app och sedan ansluta till en VPN-server. När du är klar döljs din IP-adress och du kan dra nytta av följande funktioner.

 • Avblockera Geo-begränsade Kodi-tillägg: Det finns många Kodi-tillägg som du bara kan använda i vissa regioner. Med VPN kan du kringgå regionala begränsningar.
 • Bypass ISP Throttling: Har du någonsin lagt märke till att din Internethastighet är anständig om du surfar på webbplatser men plötsligt sjunker när du tittar på videor online? Om så är fallet stryker din internetleverantör förmodligen din internethastighet. Genom att använda VPN kan du i princip undvika att det händer.
 • Ultimate Privacy: Lägg till ett extra lager av integritet och säkerhet till alla dina online-aktiviteter.
 • VPN-applikationer: Du behöver inte vara en tech-freak för att ställa in en VPN-anslutning tack vare användarvänliga VPN-appar på PC, Mac, Android, iOS och FireStick.
  Cómo instalar el complemento Zomboided VPN Manager Kodi

Från personlig erfarenhet, ExpressVPN är den bästa VPN-tjänsten du kan använda med Kodi. De har optimerat sina VPN-appar för att fungera bättre med Kodi-tillägg och har en policy som inte loggar. Kolla in vår granskade lista över de bästa VPN: erna 2023 nedan.

SPMC – Den perfekta Kodi-klonen

SPMC - Den perfekta Kodi-klonen

SPMC – Den perfekta Kodi-klonen

SPMC, kort för Semper Media Center, är en inofficiell Kodi-gaffel. Det är i princip ett alternativ som nästan fungerar identiskt med Kodi. Det betyder att alla tillägg som fungerar på Kodi också kan installeras på SPMC. Till skillnad från Kodi är SPMC emellertid endast kompatibelt med Android och FireStick just nu. Ändå är det verkligen värt ett försök.

Kokotime – The New Kodi

Kokotime - The New Kodi

Kokotime – The New Kodi

Kokotime är ett nytt mediecenter som huvudsakligen är utformat för att fungera på Android-enheter. Dess kraftfulla mediaplayer gör det möjligt för användare att titta på filmer och TV-program från deras lokala bibliotek. Du kan också konfigurera tillägg från tredje part på Kokotime. Det är därför många har betecknat det som den ”nya Kodi”. Du kan ställa in Kokotime på Amazon Fire Stick, Android, PC och Mac

Terrarium TV – Bästa Kodi-alternativ

Terrarium TV - Bästa Kodi-alternativ

Terrarium TV – Bästa Kodi-alternativ

Om det är filmer och TV-program vad du letar efter är Terrarium TV det perfekta alternativet. En stor UI skiljer den här appen. Det är också ganska enkelt att söka efter filmer att strömma. Streamingkvaliteten är mestadels också i HD. Terrarium kan installeras på Android- och Amazon Fire Stick-enheter. Tyvärr erbjuder den här appen inga liveströmmar.

 • Läsa: Hur man installerar Terrarium TV på PC
  Neznáme riziká spojené s používaním bezpečnostných problémov Kodi - 5, o ktorých vám nikto nepovie

Mobdro – Bästa alternativ för Kodi

Mobdro - Bästa alternativ för Kodi

Mobdro – Bästa alternativ för Kodi

Denna app erbjuder liveströmmar från de bästa amerikanska, brittiska, tyska och australiska kanalerna. Från historia till upptäckt och till och med Sky kan du hitta dem alla på Mobdro. Streamingkvaliteten saknar lite, men appen är trots allt gratis. Liksom med Terrarium är Mobdro kompatibel med Android och Amazon Fire TV Sticks. Det finns dock inget on-demand-avsnitt.

 • Läsa: Hur man installerar Mobdro på FireStick

Plex – Bästa Kodi-alternativ 2023

Plex - Bästa Kodi-alternativ 2023

Plex – Bästa Kodi-alternativ 2023

Om du är intresserad av att organisera och strömma filer i ditt lokala nätverk är Plex go-to-appen. Användargränssnittet är visuellt tilltalande men när det gäller alternativ känns Plex lite begränsad jämfört med Kodi. Plex är kompatibel med ett brett utbud av enheter som inkluderar nedan. Tack vare en dedikerad Plex Kodi-plugin kan du nu också installera Plex på Kodi.

 • Windows
 • OS X / macOS
 • Linux
 • NVIDIA SHIELD
 • Netgear Nighthawk X10-router
 • Många populära NAS-enheter som Drobo, Netgear, Synology och mer

Popcorn Time – Topp Kodi-alternativ

Popcorn Time - Topp Kodi-alternativ

Popcorn Time – Topp Kodi-alternativ

Popcorn Time är en multi-plattform, gratis programvara BitTorrent-klient som innehåller en integrerad mediaspelare. Det finns många Popcorn Time-gafflar där ute, och alla är P2P-baserade. Det är därför du måste använda VPN med den här appen om du inte är villig att få ett meddelande om intrång i upphovsrätten. Popcorn Time är kompatibel med PC, Mac, Android och Linux.

Användbara tips och tricks för Kodi

 • Bästa Kodi Addons
 • Bästa VPN för Kodi
 • Topp 5 bygg för Kodi
 • Bästa förvar för Kodi

Bästa Kodi-alternativ 2023 – Wrap Up

Så vad tycker du om listan över Kodi-alternativ vi har listat ovan? Har du provat någon av dem? Känner du till några andra appar som borde finnas på listan? Dela dina tankar i kommentaravsnittet nedan.

  Las mejores compilaciones para Kodi 2023 y cómo instalarlas
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me