Най-добър VPN за Netflix през 2023 г.

търся си VPN доставчик това всъщност все още работи с Netflix? Ти накъдето отиваш, аз от там се връщам. Не беше лесно да изкопая тези скъпоценни камъни от VPN, но настройването им беше парче торта. Предполагам, че искате да знаете кои VPN работят с Netflix. За да Ви спестим време, усилия и пари, подготвихме това Най-добър 4 преглед на Netflix VPN 2023 да се победи грешката в Netflix.

Най-добър VPN за Netflix през 2023 г.

Най-добър VPN за Netflix 2023

Първи Американската Netflix в чужбина стана много по-трудно през 2023 г. Това се дължи главно на факта, че Netflix започна да пробива VPN и прокси услуги, които по-рано позволяваха на потребителите да измамите своето онлайн местоположение. За да се направи промени във вашия регион Netflix в Канада, Великобритания, Австралия, Бразилия, Германия или Франция, може да свършите тестване на множество VPN услуги.

Резюме на грешки за прокси в Netflix

В началото на 2016 г. потребителите на Netflix, които се опитаха да променят страната си в Netflix, използвайки VPN, започнаха да получават Грешка в прокси сървъра на Netflix. В него се посочва „Изглежда използвате блокер или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. ”

С други думи, Netflix е в състояние да открие, че се опитвате скрийте истинското си местоположение. В такъв случай имате две възможности; Или прекратявате вашата VPN връзка и гледате местния си регион Netflix, или се обръщате към a VPN доставчик, който все още поддържа отблокиране на американския Netflix. Някои VPN и Smart DNS прокси услуги напълно се отказаха от Netflix. Ако обаче искате гледайте американските Netflix в чужбина, преодоляване все още може да се намери. От всички услуги, които имаме изпитан, следното VPN доставчиците са работили най-добре с Netflix.

  NordVPN преглед - най-добрата VPN услуга през 2023 г.?

Как да проверите дали всъщност получавате американски Netflix?

Американската библиотека на Netflix е просто най-добрата, както по отношение на количеството, така и на качеството на филмите и телевизионните предавания, които можете да предавате. Така че, имате настройте приложението VPN, свързано с американски VPN сървър, но не сте съвсем сигурни дали всъщност имате достъп до Netflix USA или не. Следвайте тези стъпки, за да проверете дали гледате American Netflix или не.

 1. Стартирайте приложението Netflix, или влезте в своя акаунт в Netflix чрез официалния уебсайт.
 2. Кликнете върху „Търсене“ функция в горния десен ъгъл.
 3. Въведете „Пресечена със звезда“.
 4. Ако успеете да намерите този телевизионен сериал и го гледайте без да получавате прокси грешка на Netflix, ти имаш успешно отблокиран американски Netflix. Това е така, защото Star-Cross Cross не е наличен в нито един друг регион на Netflix.

Разблокирайте Netflix САЩ

Процесът на деблокиране? Всъщност няма нищо. Вземете си абонамент за VPN и всичко ще излезе добре от там. Тук проверете колко лесни са стъпките за себе си:

 1. Не всички VPN работят с American Netflix, така че вие трябва да избират вашите внимателно. Отличен избор би бил ExpressVPN.
 2. След като се абонирате, изтеглете и инсталирайте VPN приложението на вашето устройство.
 3. Създайте VPN акаунт, влезте и след това стартирайте приложението.
 4. На вашия екран ще се появи списък със сървъри и ще зависи от вас да направите връзките.
 5. Кликнете върху американски сървър и се свържете с него.
 6. Бутонът ще се промени в зелен и ще се чете „Свързано“.
 7. Ето как ще разберете, че сте спечелили Американски IP адрес.
 8. Достъп до американската Netflix и излъчвайте съдържанието му далеч от САЩ.

Най-добър VPN за Netflix 2023

Кратък списък с някои от най-добрите VPN, които поддържат деблокирането на Netflix.

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. StrongVPN
 5. PrivateVPN

Задайте си следните въпроси, преди да се регистрирате при доставчик на VPN. Не можете просто да изберете VPN случайно; има насоки, които трябва да спазвате, за да можете поправете грешката на прокси в Netflix и поток Американската Netflix в чужбина. Ето въпросите:

 • Работи ли точно тази VPN услуга с Netflix?
 • Има ли денонощно обслужване на клиенти чрез чат на живо?
 • Мога ли да получа възстановяване на суми в случай, че не бях доволен от услугите?
 • Компанията е способна бързо да поправи грешката на прокси сървъра на Netflix?
 • Има ли VPN приложения за множество платформи като PC, Mac, iPhone или iPad?
 • Мога ли да използвам OpenVPN, IPSec или L2TP VPN протоколи?
  Най-добрият VPN за LG Smart TV - Промяна на региона на WebOS

ExpressVPN – VPN все още работи с Netflix USA 2023

ExpressVPN - Най-добър VPN за 2023 г.

ExpressVPN – Най-добър VPN за 2023 г.

Най-накрая ще имате достъп до Netflix US, ако се абонирате за ExpressVPN. Тази компания знае какво прави. С голяма сървърна мрежа и хиляди ключови места, връзките към ExpressVPN се правят лесно. Компанията е една от малкото, които дават на потребителите предимството да променят вашия регион Netflix в САЩ.

В интерес на истината ExpressVPN успя да избяга грешката на прокси сървъра на Netflix през годините 2016 и 2023. В идеалния случай можете да споделите тази VPN връзка на 5 устройства. Добавете към това, това е „Политика за без регистрация“  което поддържа потребителите сигурни и частни онлайн. Нека не забравяме звездата 24/7 поддръжка който е винаги достъпен за потребителите.

Професионалисти

 • Предлага 24/7 поддръжка за чат на живо.
 • Над 160 VPN локации в близо 90 държави.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • VPN приложения за PC, Mac, iOS и Android.
 • Логиране на нулев мрежов трафик.
 • Деблокира американския Netflix.

StrongVPN – Fix Netflix Proxy Error 2023

StrongVPN - Най-доброто ръководство за преглед на Netflix VPN 2023

StrongVPN – Най-доброто ръководство за преглед на Netflix VPN 2023

30-дневна гаранция за връщане на парите

StrongVPN е както името предполага силен доставчик, който има сървъри в 47 града в 26 държави. Компанията използва множество протоколи, включително OpenVPN, за да защити поверителността и сигурността на потребителите. негов нулева регистрация е възхитително, както и наличието на пет едновременни връзки. Въпреки че характеристиките му не са безупречни, те компенсират, като предлагат ниски VPN такси за абонамент.

Професионалисти:

 • Ниски цени.
 • Деблокира американските и британските Netflix в чужбина.
 • Вземете безплатна услуга Smart DNS прокси.

Недостатъци:

 • 5-дневен срок за възстановяване.
 • Понякога бавни VPN сървъри.
 • OpenVPN е достъпен само на избрани сървъри.

VyprVPN – Netflix Proxy Error Преодоляване на 2023 г.

VyprVPN - Netflix Proxy Грешка за преодоляване на 2023 г.
30-дневна гаранция за връщане на парите
за жалост, VyprVPN не успя да подкрепи отблокирането на американския Netflix през по-голямата част от 2016 г. Въпреки това, напоследък дадохме втори опит на техните VPN сървъри в САЩ и за наша изненада успяхме да гледайте отново САЩ Netflix в чужбина. Доставчикът ще получи повече признание в нашата топ 4 на Netflix VPN мрежи през 2023 г. ако компанията не беше взела толкова дълго време намерете решение за грешка в прокси сървъра на Netflix.

  Най-добрият VPN за Доминиканската република

Професионалисти:

 • Скоростни VPN сървъри.
 • Разпространение на VPN сървъри в 36 страни.
 • Хамелеонска технология.

Недостатъци:

 • Не са разрешени поредици.

NordVPN – VPN все още работи с American Netflix 2023

NordVPN - Най-доброто ръководство за преглед на Netflix VPN 2023

NordVPN – Най-доброто ръководство за преглед на Netflix VPN 2023

NordVPN комбайни бързина, стабилност, сигурност и възможност за отблокиране на гео ограничения. Аз лично препоръчвам NordVPN като солиден и здрав VPN, който може да деблокира Netflix. Плюс това, неговият интерфейс има много работа, вложена в него, и са най-лесните за използване. Компанията има VPN приложения за iPhone, iPad, Android, PC и Mac. Процесът на настройка отнема само няколко минути. След стартиране на приложението, свържете се с VPN сървър по ваш избор и изглежда, че се свързвате от там. Точно като ExpressVPN, NordVPN предлага 30-дневен срок за възстановяване, което е повече от достатъчно време, за да опитате този доставчик.

Професионалисти:

 • Лесни за употреба VPN приложения.
 • Хиляди сървъри в около 57 страни.
 • Вземете двойна VPN.

Недостатъци:

 • Понякога бавни сървъри.

ExpressVPN Netflix не работи?

Винаги получаваме коментари от някои потребители, деклариращи, че ExpressVPN не деблокира Netflix. Ако се сблъскате с подобни проблеми, опитайте да се свържете с различен американски VPN сървър в приложението. В случай че това не помогне, свържете се с екипа за поддръжка чрез помощен билет, имейл или чат на живо. Не се колебайте да ги попитате за сървърите, които биха им позволили да получат американски Netflix в чужбина.

Най-добър VPN за Netflix 2023 – Заключение

В заключение, препоръчваме да използвате ExpressVPN. Всички 4 доставчици на VPN по-горе обаче са щателно тествани и изпробвани. Те безпроблемно работеха с Netflix. Ако случайно имате някакви проблеми, винаги можете да се свържете с екипа за поддръжка за помощ и насоки. В повечето случаи те могат поправете тази грешка в прокси сървъра на Netflix ако не сте получили достъп Американски Netflix извън САЩ с VPN. В случай, че смятате, че сме пропуснали доставчик на VPN, който трябва да е на нашия списък на най-добрите 4 прегледа на Netflix VPN 2023, уведоми ни.

Бихме искали също така, ако ни кажете за вашия опит с доставчика на VPN. Попаднахте ли на някакви проблеми? Успехът ви отблокиране ли беше? Поставете всички на нас в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me