Най-добър VPN за Smart TV Smart

Когато сте на пазара за нова телевизия, най-вероятно е да попаднете на марки, за които никога не сте чували. Hisense е една от тези марки. Китайската компания е държавна собственост и е свидетел на голям растеж на бизнеса през последните няколко години със своите хладилници, перални машини и електроника. Hisense Smart TV беше един от продуктите, които навлязоха на пазара в голям мащаб. По принцип панелите, използвани в техните телевизори, са прилични. Те предлагат приятни остри изображения, прилични нива на черно и баланс на цвета. Въпреки че може да не е център на привличане около къщата, с спестените пари, вие ще се задоволявате с 4K съдържанието му.

Най-добър VPN за Smart TV Smart

Най-добър VPN за Smart TV Smart

Интелигентните телевизори са новата тенденция

Интелигентните телевизори ви носят цялото забавление, което можете да поискате на едно място. Ако тя не служи на тази функция, тогава преосмислете интелигентността на вашия телевизор. За забавление ще ви трябват всички стрийминг услуги на вашия телевизор Hisense, които от своя страна ще ви трябва VPN, за да деблокирате. Това е, ако случайно се намирате в държава, в която тези поточни услуги са блокирани. Въпросът, който стои, е как да инсталираме VPN на Hisense TV и кой е най-добрият? Е, фактът, че VIDAA на операционната система на Hisense не е съвместим с VPN, ще трябва да разгледате обходните решения, които ви представихме по-долу.

  Най-добрите потребители на VPN Reddit гласуваха през 2023 г.

Съвместими ли са смарт телевизорите Hisense с VPN?

Отговорът е не. Smartense Smart TV не е съвместим с VPN, което означава, че не можете да го инсталирате директно върху него. Но има начин за това и той включва Smart DNS прокси. Smart DNS е друг инструмент, с който можете да използвате, за да заобиколите регионални ограничения и да деблокирате поточни канали от цял ​​свят. За разлика от VPN, Smart DNS не криптира трафика ви или не заменя вашия IP адрес. Ако не шифровате данните си, можете да осигурите по-бързи скорости, но по-ниска сигурност. Ако сте на оградата по отношение на кой доставчик трябва да се абонирате, препоръчваме ви да изберете доставчик на VPN услуги, който предлага опция Smart DNS. По този начин ще получите най-доброто от двата свята. Ако тази опция ви е харесала, може да искате да проверите ExpressVPN. Можете също така просто да си спестите известно притеснение и просто да се абонирате за Smart DNS прокси доставчик на услуги като Unlocator.

Как да инсталирате Smart DNS на смарт телевизия Hisense – VPN Алтернатива

Ето как можете да конфигурирате Smart DNS на вашия Hisense Smart TV.

  1. Първо, щракнете върху бутона „Настройки“ на дистанционното управление на Hisense.
  2. Преминете към „Мрежа“ и изберете WiFi или Ethernet в зависимост от типа мрежова връзка, която използвате в момента.
  3. След това изберете „Разширени настройки“ -> “Коригиране”.
  4. Сега изберете „IP настройки“.
  5. Превъртете надолу до „DNS“ и въведете адреса на DNS сървъра, който ви предостави VPN или Smart DNS прокси услуга.
  6. Накрая щракнете върху „OK.

Как да промените Hisense Smart TV регион или държава?

Важно е да превключите телевизионния регион на Hisense, за да можете да инсталирате всякакви приложения от цял ​​свят. Имайте предвид, че телевизорът ви Hisense може да бъде заключен в региона. Това означава, че можете да изберете само да превключите местоположението му в избран списък от държави. Ето как можете да промените региона на Hisense Smart TV:

  1. На първо място, изберете „Настройки“.
  2. Преминете към „Система“.
  3. Сега изберете „Местоположение“.
  4. Изберете страната, в която искате да превключите вашия регион Hisense TV, и сте готови.
  Най-добър VPN за League of Legends

Как да активирате VPN на Hisense Smart TV чрез рутер

Значи избрахте VPN. Познайте, че тогава сте потребител на Интернет, който не е сигурен. Това ни извежда на първо решение и включва рутер. VPN съвместим рутер. Това, което трябва да направите, е да настроите VPN връзката на вашия рутер, така че всички устройства, които са свързани към този рутер, включително вашия телевизор Hisense, да споделят неговата VPN връзка. Проверете това ръководство за да научите повече за VPN съвместими рутери. Имайте предвид, че инсталирането на VPN на рутер изисква известно техническо ноу-хау, което не го прави най-лесният метод за всички. Ползите обаче са много!

Как да активирате VPN на Hisense Smart TV чрез споделяне на мрежова връзка

Друг начин да инсталирате VPN, инсталиран на вашия Hisense телевизор, е като настроите VPN връзка на вашия Windows PC / Mac и по-късно споделите интернет връзката на този компютър с вашия Hisense Smart TV. По този начин вашият Hisense телевизор ще получи от PC или Mac VPN връзка. Този метод също не е разходка в парка, но е управляем и служи като правдоподобно решение за всеки, който търси начини да инсталира VPN на своя телевизор Hisense.

Най-добър VPN за Hisense TV – 3 възможности за избор

Ако търсите доставчик на VPN услуги, който да използвате с вашия Hisense телевизор, е по-добре, ако те предлагат функция Smart DNS. Smart DNS може да бъде директно инсталиран на Hisense Smart TV, без никакви технически усложнения. Веднъж инсталиран, можете да получите достъп до различни стрийминг услуги на вашия Hisense TV.

  PrivateVPN преглед 2023

Единствените две VPN, които предлагат опция Smart DNS са ExpressVPN и BulletVPN. И двамата са реномирани доставчици на услуги, които предлагат на своите клиенти 30-дневно възстановяване, преди да поемат някакви ангажименти. Сега, ако сте били по-малко съзнателни за сигурността си и нямате търпение за технически характеристики, тогава се насочете към Unlocator. Това е Smart DNS прокси, който предлага 14-дневна политика за връщане на парите обратно. Това е услуга, за която можете да се регистрирате без кредитна карта.

Най-доброто VPN за ТВ-финалите на Hisense

Инсталирането на VPN на вашия смарт телевизор Hisense е усилено, но не и невъзможно. Ако искате лесния изход, просто преминете с опцията Smart DNS. Вашият Hisense телевизор е чудесен начин, където можете да разполагате с всичко на няколко клика от дистанционното управление. Само помислете за всички предавания и филми, които можете да получите на едно място благодарение на вашия VPN. С най-модерната технология на VPN можете да сърфирате в интернет частно и да предавате видео от Amazon Prime или Hulu Plus.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me