Преглед ExpressVPN – Това най-добрият VPN на 2020 г. ли е?

Преглед ExpressVPN


ExpressVPN преглед – индекс на съдържанието

 • Преглед
 • Ценообразуване
 • начини за плащане
 • VPN сървъри и местоположения
 • Поверителност и сигурност
 • ExpressVPN приложения
 • Тест за скорост
 • Обслужване на клиенти
 • ExpressVPN Vs Други VPN
 • Допълнителни функции
  1. Kill Switch
  2. Разделяне на тунели
  3. MediaStreamer
 • Безплатна пробна версия ExpressVPN?
 • Предимства и недостатъци
 • Е ExpressVPN си заслужава?

Общ преглед на ExpressVPN

Понастоящем ExpressVPN е водещ доставчик в VPN индустрията. Успехът му се опира на изключителните му характеристики, както и невероятната поддръжка на клиенти, която предлага.

Ултра бързите скорости, отличната 24/7 поддръжка на клиенти, техниките за криптиране на военни класове и удобните за потребителя клиентски приложения – всички допринасят за удовлетвореността на клиентите им. Нещо повече, ExpressVPN спазва стриктна политика без регистрация, която повишава вашата анонимност онлайн. Освен това можете да използвате функцията за порой, без да гледате през рамо.

Неговата 30-дневна гаранция за връщане на парите е основна точка за продажба – улеснява получаването на ExpressVPN, без риск.

ExpressVPN има оперативна юрисдикция на Британския Вирджински остров. Това означава, че VPN има силата да защитава вашата информация от авторитарни режими със своята политика за нулеви регистрации.

Гарантирано връщане на парите 30 дни
Разрешени едновременни връзки 5 устройства
Поддържани стрийминг услуги Netflix, BBC iPlayer, YouTube Red, Hulu и всички други големи търговски обекти
Няма политика за регистрация да
Encryption 256-битов AES с военен клас
протоколи OpenVPN, L2TP-IPSec, PPTP
Специални функции VPN Split тунелиране, Kill Switch, маскиране на IP адреси, нулево знание DNS, тест за скорост,
Поддръжка на клиенти 24/7 подкрепа на живо
Местоположение на сървъра 160+ града в 94+ страни
Брой сървъри 3000+ сървъра
Сървърни превключватели неограничен
Трафик на данни неограничен
Поддържани устройства & уеб разширения Windows, Linux, Mac, iOS, macOS, Apple TV, Amazon FireTV, Xbox, PlayStation, Рутери Chrome, Firefox
VPN правна юрисдикция Британски остров Вирджиния

За да гарантираме, че сме се оправили, решихме да извършим пълен тест на ExpressVPN. Събрахме опита си от VPN и съставихме честен преглед на наученото. Затова ви предлагаме да продължите да четете, за да имате възможност практически да изпитате всички предимства и минуси, които ExpressVPN може да предложи.

Цени и опции за плащане

Преглед ExpressVPN - Цени и планове

Подобно на другите VPN-та с най-висок рейтинг, ExpressVPN предлага три абонаментни плана. И макар че тарифните му планове изглеждат високи, нека разгледаме как се продава всеки от тях:

 • Това е месечен план която се продава на дребно в $ 12.95 всеки месец – скъпа опция, освен ако не се нуждаете от VPN за по-малко от месец.
 • негов 6-месечен план важи за $ 9,99 на месец, която се таксува $ 59.95 на всеки 6 месеца – не се препоръчва.
 • И накрая, има годишен план който се продава на $ 8.32 всеки месец – много препоръчително, тъй като ще плащате само 99,95 долара на всеки 12 месеца.

Начини на плащане

По отношение на избора на плащане, можете да се регистрирате с ExpressVPN, като използвате почти всеки метод на плащане, за който се сетите. Всички биткойн, Paypal, Visa, Mastercard, American Express и Discover са приети.

Преглед ExpressVPN - Начини на плащане

30-дневна гаранция за връщане на парите

Гарантирано връщане на парите
30-дневната гаранция за връщане на пари несъмнено е една от основните точки на продажба на ExpressVPN. Имайки предвид, че VPN не дава безплатна пробна версия, можете да използвате тази функция, за да усетите какво може да предложи, преди да се ангажирате за постоянно. Докато прекратите абонамента си в рамките на първите 30 дни от абонамента, ExpressVPN ще възстанови парите ви.

ExpressVPN преглед – сървъри и местоположения

Местоположения на сървъра ExpressVPN

ExpressVPN може да се похвали с впечатляващо разпределение на сървъри и локации. VPN има над 3000 сървъра в 160+ големи градове, в 94+ страни. Наличието на толкова обширни, равномерно разпределени сървъри и места по целия свят гарантира бързи връзки – тъй като се избягват потенциални задръствания на конкретен сървър.

Освен това, широкото разпространение на сървъри на всички континенти означава, че можете да се свържете с всеки географски регион. Нещо повече, ние се заинтересувахме да научим, че ExpressVPN обхваща дори репресивни страни като Китай, Турция и Русия. Независимо дали искате да се свържете със сървър в Азия, Африка, Европа, Северна или Южна Америка, ExpressVPN покрива ли ви. Нещо повече – прогнозираме, че VPN ще разшири обхвата си до потенциално всеки регион по света.

Виртуални сървъри

Забележимо е, че ExpressVPN притежава и няколко локации за виртуални сървъри за определени страни. Тези виртуални сървъри ви позволяват да изберете IP адрес на отдалечена страна като Бутан или Шри Ланка, докато трафикът се пренасочва към друг регион. Основната цел на тези сървъри е да гарантират бързи скорости, като същевременно запазват сигурността и сигурността си.

Преглед ExpressVPN – Поверителност и сигурност

поверителност

С удоволствие научихме, че ExpressVPN има юридическа юрисдикция да оперира от Британските Вирджински острови. Освен това Британските Вирджински острови не са обвързани нито от правилата за задържане на данни на САЩ, нито от правилата на Обединеното кралство, свързани с ДР – освободени от договора за „наблюдение на 14 очи“. Това означава, че ExpressVPN не е обвързан с нито един закон за споделяне на данните на своите потребители с всяко правителство или режим – обосновавайки твърдението им за спазване на стриктна политика за нерегистрирани журнали.

Наистина, ExpressVPN събира минимални потребителски данни, но се използва само за идентифициране и адресиране на оперативни проблеми. Това означава, че VPN на British Virgin VPN не събира лична информация, която иначе би застрашила вашата поверителност онлайн.

Сигурност

Вероятно, ExpressVPN използва най-добрите техники за криптиране във военна степен, за да осигури вашата онлайн активност. VPN използва модерния AES-256 шифър, съчетан с ръкостискане RSA-406, както и техниките за удостоверяване на SHA-512 HMAC. Това е най-високото ниво на защита, което VPN може да осигури. Освен това това е и стандартът на сигурност, използван от органи като правителството на САЩ и експерти по сигурността.

Също така ExpressVPN позволява перфектна секретност напред – споделен частен ключ, който се променя на всеки 60 секунди. Този системен трик затруднява хакерите да проникнат в някое от вашите активни криптовалути – всичко това е възможно чрез обмена на ключове Elliptic Curve Diffie-Hellman (ECDH).

Макар че повечето VPNs с най-висок рейтинг са склонни да спазват подобни стандарти за сигурност – тъй като високите криптирания са склонни да влияят значително на скоростите – ExpressVPN успя по някакъв начин да свърже обширната си система за сигурност с ултра бързи скорости. Не се знае друг VPN, който да предлага такава комбинация от висока сигурност и бързи скорости.