Bästa VPN för Google Play-filmer

Med online-streaming som ett av de viktigaste sätten som människor numera konsumerar sitt innehåll, tog det inte så lång tid innan Google beslutade att vara en del av allt detta. Google Play Movies erbjuder en betydligt stor katalog över filmer och TV-program som du kan söka igenom. Men plattformen är endast tillgänglig för användare från cirka 110 länder. Dessutom varierar innehållsbiblioteket du får tillgång till från land till land.

Bästa VPN för Google Play-filmer

Bästa VPN för Google Play-filmer

Detta kan vara mycket frustrerande, särskilt för någon som förlitar sig på plattformen för deras streamingbehov. Lyckligtvis finns det en lösning som kan hjälpa till att sortera alla dessa problem, ett virtuellt privat nätverk.

Vad är Google Play Filmer och TV?

Google Play Filmer och TV startades nyligen 2012 och genomgick nyligen en betydande uppgradering av sin tjänst för att matcha vad konkurrenterna har i butiken. Tjänsten erbjuder enastående innehåll som du kan filtrera genom kategorier som ålder, genre, filmstudio eller TV-nätverk. Eftersom tjänsten är en Google-produkt säger det sig självt att Android-användare får en bättre kundupplevelse. iOS-användare kan också komma åt tjänsten via sina Apple-enheter, men med vissa begränsningar.

Kostnaden för att hyra eller köpa en film på plattformen är nästan densamma som vad du skulle ha på andra plattformar. Därför borde detta inte vara en så stor faktor att tänka på. Vad du kanske uppskattar är den högkvalitativa video som användare upplever när de strömmar. Användare får upp till 4K HDR-kvalitet. Det skulle du älska om du strömmar på en stor skärm. Chromecast är ett av sätten du kan göra detta på.

Tjänsten har också några mycket smarta tunga-i-kindfunktioner, till exempel en “Inte på Netflix” -kategori av filmer och shower. Den har också några innovativa funktioner. Det har infokort som vidarebefordrar en del bakgrundshistoria om vilken skådespelare du har på skärmen när spelet är pausat. Tjänsten utnyttjar också nyligen släppta box office-titlar. De kommer till ett högre pris, men det är värt det. Sammantaget är tjänsten definitivt i nivå med vad andra mer populära streamingtjänster har att erbjuda. På grund av regional tillgänglighet måste du dock vara mycket strategisk för strömning från tjänsten när du reser utomlands.

Hur man strömmar från Google Play Filmer utomlands

Kanalen utsätts för regionala begränsningar. Till exempel vad en användare i USA kommer att se är mycket annorlunda än vad en användare i Europa kan välja att strömma. 

En VPN eller ett virtuellt privat nätverk gör det möjligt för Google Play Movies-abonnenter att arbeta runt alla hinder som är ett resultat av deras plats. Hur är detta möjligt? Med hjälp av ett VPN kan användarna dölja sin plats och kryptera deras anslutning. Deras plats blir dold när de dirigerar sin trafik genom fjärrservrar. När en anslutning till en fjärrserver har upprättats ändras ett antal detaljer som är kodade i en användares IP. Dessa detaljer inkluderar den plats som en användare surfar från.

Allt du behöver göra är att dirigera din anslutning via en USA-baserad server. När du gör detta kommer tjänsten att känna igen dig som att du är i USA och ger därför obegränsad åtkomst. Inte bara det, men du kan också lösa in presentkort medan du är utanför USA. Detsamma gäller också för en användare som är baserad i Europa, en region som stöds, men föredrar åtkomst till det amerikanska innehållsbiblioteket. Så här får du åtkomst till USA: s Google Play Movies-bibliotekets aborad:

  1. Registrera dig med en VPN-leverantör.
  2. Installera VPN-applikationen på din enhet och logga in.
  3. Anslut till en amerikansk server.
  4. Ändra ditt Google Play-område.
  5. Köp eller hyr din film.
  6. Njut av obegränsad strömning på Google Play Movies.

Du kan få fler fördelar genom att använda en VPN-tjänst för att hantera din anslutning. Men ibland gör det stora antalet tillgängliga tjänster att välja en svår. För att hjälpa dig med detta har vi satt ihop en kort lista med leverantörer som vi säkert bara har det bästa att erbjuda. Titta på vår lista över de bästa VPN: n för Google Play-filmer nedan.

Bästa VPN: er för Google Play-filmer

1. ExpressVPN

ExpressVPN, en ansedd tjänst som har mer än 2000 servrar runt om i världen till sitt namn. Tjänsten är baserad på Brittiska Jungfruöarna och av mycket goda skäl också. Det området omfattas inte av någon myndighet överhuvudtaget för att begränsa data. Så du kan vara säker på att dina data aldrig kommer att överlämnas eller sparas av tjänsten. Dess noll loggningspolitik är ett bevis på det. När det gäller säkerhet erbjuder ExpressVPN 256 bitars AES-kryptering, med ett särskilt fokus på OpenVPN som det föredragna VPN-protokollet.

ExpressVPN möjliggör också upp till 3 samtidiga anslutningar och fungerar ganska bra med Tor över VPN för fullständig anonymitet. Tjänsten har också ett antal stealth-servrar som användare kan ansluta till om de är baserade i ett mycket censurerat område. Tjänsten har också en delad tunnelfunktion, där användare kan välja vilka delar av dess trafik de vill kryptera. Det finns också en nollkännedom-DNS-funktion som dess smarta DNS-användare kommer att vara ganska användbar. För ännu mer information om vad som ligger i butiken när du prenumererar på denna leverantör, kolla in vår ExpressVPN Review.

2. IPVanish

IPVanish är en annan väl respekterad leverantör som mer än kan ge obegränsad åtkomst till Google Play Filmer utan någon form av begränsningar. Denna leverantör har sitt huvudkontor i USA. Den styr sitt expansiva nätverk med över 1500 servrar och räknar. Tjänsten använder samma 256 bitars AES-kryptering, men det tillåter inte att den bromsar sina serverhastigheter. I själva verket är IPVanish leverantören för användare som värderar både hastighet och säkerhet som online-spelare och torrenters.

Tjänsten erbjuder så mycket stöd för torrenter, och det gör detta helt tydligt på sin webbplats. IPVanish möjliggör obegränsad överföring av peer-to-peer-filer, såväl som full anonymitet för alla som torrenting. Detta utöver dess kapacitet att hålla upp till 10 registrerade enheter under ett konto. Alla dessa tio får njuta av obegränsad bandbredd, liksom obegränsade alternativ för serverväxling. Om installationen av VPN-klienten på din enhet är för mycket besvär, erbjuder IPVanish ett alternativ i namnet på sin SOCKS5 webbproxy-tjänst. Detta gör att du får åtkomst till internationellt innehåll genom att arbeta kring alla geografiska begränsningar. Om det här låter spännande, ta dig lite tid och gå igenom vår IPVanish Review för att få fullständig fördelning av denna leverantörs tjänst.

3. NordVPN

Att avsluta vår lista är en leverantör som helt enkelt är avrundad när det gäller funktioner och som säkert kommer att täcka alla dina baser när du är online. NordVPN är en toppleverantör baserad i Panama som har en sträng på över 4000 servrar under hantering, i mer än 60 länder. Tjänsten har uppnått detta på under ett decennium, och standarden på levererad kvalitet är bara jämförbar med några få. NordVPN använder också industristandarden 256 bitars AES-krypteringsprotokoll, men det har några fler verktyg och funktioner som gör detta ännu effektivare.

Först bland detta är dess dubbla VPN-krypteringsfunktion. Denna funktion omdirigerar data från en NordVPN-klients enhet via två enheter i stället för en. Det gör saker och ting ännu säkrare än vad som ursprungligen var avsett. Tjänsten använder också sin hävstångseffekt över antalet servrar i sitt nätverk för att specialisera sig för att betjäna sina kunder bättre. Detta innebär att NordVPN optimerar sina servrar för att utföra vissa uppgifter bättre än andra. Detta beror naturligtvis på vad en abonnent tänker göra online. Prenumeranter får också dra nytta av en lista över dedikerade IP-adresser om de skulle vilja, samt fullständigt stöd för Tor over VPN-protokollet för fullständig anonymitet online. För att få en bättre förståelse av denna kapabla leverantör rekommenderar vi att du går igenom vår NordVPN-granskning.

Slutsats om den bästa VPN för Google Play Movies

Eftersom Google fortsätter att släppa fler produkter och tjänster för användning, finns det ingen tvekan om att användning av ett VPN i samband med dessa tjänster bara kommer att hjälpa till att se till att dina data förblir privata även inför ständig integration. De tre VPN som vi har listat ovan är mer än kapabla att skydda dina data och bibehålla din fullständiga frihet från platser eller begränsningar när du är online.