Hur avblockerar jag WhatsApp-samtal i UAE?

Jag har hört mycket om UAE: s hårda internetbegränsningar, och innan jag går i land, vill jag se till att jag kan ringa video- och röstsamtal via Whatsapp. Efter överdriven forskning fick jag veta att Förenade Arabemiraten är notoriskt känd för att blockera VoIP-tjänster. Men jag har också upptäckt att det finns detta onlineverktyg som kan hjälpa mig få tillgång till VoIP-tjänster i Förenade Arabemiraten, och det är en VPN-tjänsteleverantör.

Med VPN kan turister, besökare, Storbritannien, Storbritannien, australiensiska eller indiska expater i UAE enkelt ringa WhatsApp-röst- eller videosamtal. Om du inte vet hur du kan göra det borde du antagligen läsa den här artikeln.

Hur avblockerar jag WhatsApp-samtal i UAE?

Hur du avmarkerar WhatsApp-samtal i UAE?

Varför kan du inte använda WhatsApp-samtal i Förenade Arabemiraten??

Om du bor i Förenade Arabemiraten eller planerar att besöka landet, bör du förmodligen veta att regeringen är mycket strikt när det gäller vad du kan komma åt på internet. Med andra ord har den en hårt grepp över internetåtkomst. SMS till dina nära och kära kompenserar inte för deras frånvaro. Du måste se dina nära och kära och höra deras röster. Tyvärr blockerar UAE vissa VoIP-tjänster som WhatsApp av flera skäl.

Det finns två internetleverantörer i regionen, Du och Etisalat. Om tjänsten inte ägs av dessa två kan du glömma att använda den. Närhelst landet tillåter att sådana gratis tjänster används, förlorar dessa två företag mycket intäkter. Av den anledningen blockerar regeringen användningen av Facebook, WhatsApp, Snapchat, Skype och Viber. På detta sätt får du spendera pengar på vad Du och Etisalat har att erbjuda när det gäller internationella samtalstjänster.

Du känner förmodligen C’Me och BOTIM. Dessa applikationer kommer till dig av båda telekommunikationsföretagen. Men de är inte så bra att använda. Först hittar du inte användare som faktiskt använder applikationen, så vem ska du kommunicera med? För det andra finns det många rapporter och klagomål om båda apparna kraschar då och då.

Och slutligen är de för dyra jämfört med en gratistjänst som faktiskt fungerar bra som WhatsApp. Föreställ dig att du betalar 52,50 till 105 AED för en tjänst som inte kommer att garantera din tillfredsställelse? Plus vad händer om regeringen avsiktligt gav användarna dessa appar för att övervaka deras data? Det är därför du behöver WhatsApp-samtal i Förenade Arabemiraten.

  Как да отблокирате CT Sport извън чешкия

Hur du avmarkerar WhatsApp-samtal i UAE?

“Voice over Internet Protocol” -tjänster är blockerade i Förenade Arabemiraten. Enligt Emiratens myndigheter är VoIP-tjänster farliga. Regeringen fruktar försök att hacking, phishing och säkerhetsbrott om de tillåter användare att använda VoIP i landet. Det betyder att tjänster som Skype, Whatsapp och Viber alla är blockerade i Förenade Arabemiraten.

Genom att ansluta till ett virtuellt privat nätverk, ofta känt som VPN, kan du spärra appen, webbplatsen eller online-tjänsten i Förenade Arabemiraten. Oavsett om du är i Dubai, Sharjah, Ajman, Ras Al Khaimah, Abu Dhabi, är dessa steg fixade. Följ stegen nedan för att avmarkera WhatsApp-samtal i Förenade Arabemiraten.

 1. Leta efter en pålitlig VPN-leverantör att investera i. Mitt råd, gå för ExpressVPN-konto.
 2. ladda ner och installera VPN-appen på önskad streaming-enhet: PC, Mac, Android, iPhone och iPad
 3. Starta applikationen när installationsprocessen är slut och logga in.
 4. Anslut till en av ExpressVPNs många servrar.
 5. Ringa video- och röstsamtal via din WhatsApp ansökan i Förenade Arabemiraten

En VPN har också många andra fördelar. Så länge du är ansluten till en VPN-server, all din Internet-trafik är krypterad, och din offentlig IP-adress är dold. Det innebär att du inte behöver oroa dig för potentiella avlyssna som spionerar på dina onlineaktiviteter. Titta på bästa VPN: er för Förenade Arabemiraten.

RankVPN ProviderLink
rang vpn-provider
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Obegränsad bandbredd
 • Appar för alla dina enheter
 • 24/7 Live Support
 • Exklusiv 49% rabatt!

Besök ExpressVPN

rang vpn-provider Besök BulletVPN
rang vpn-provider Besök NordVPN
4 vpn-provider Besök Surfshark

Vad är blockerat i Förenade Arabemiraten?

WhatsApp är bara en av de appar som Förenade Arabemiraten har kontroll över. Landet blockerar också Skype och webbplatser som innehåller olämpligt, anti-islamiskt, anti-regim och spelinnehåll. Så det är säkert att säga att regionen lider av en otrolig brist på internetfrihet.

Internetanvändare kan hamna i fängelse i minst sex månader eller betala böter mellan 150 000 och 1 miljon dirham om de inte är försiktiga online. Den lokala myndigheten övervakar kontinuerligt internetanvändare i Förenade Arabemiraten för att se till att ingen besöker olämpliga webbplatser som barnpornografi eller spel.

Bästa VPN för WhatsApp-samtal i Förenade Arabemiraten

Du borde veta det inte alla VPN-tjänster fungerar i Förenade Arabemiraten, vissa av dem kan till och med vara svartlistade. Innehållsleverantörer kan blockera VPN med ceratin med specifika IP-adresser från att få åtkomst till deras innehåll. Men oavsett vad fallet är, borde du göra det vänd dig aldrig till ett gratis VPN. De är bara ett slöseri med din tid och ett hot mot din online-säkerhet. Du måste alltid undvika gratis VPN: er.

  How to Watch Fuji TV outside Japan

Om du följer en VPN som kan avblockera WhatsApp-samtal eller andra VoIP-tjänster i Förenade Arabemiraten föreslår jag att du vänder dig till ExpressVPN. Med ett prenumerationsliknande så kommer du till avblockera utomlands innehåll, säkra dina data, dölja din verkliga plats, och så mycket mer. Har en 30-dagars återbetalningspolicy är avgörande för dem som tar tid innan de fattar något beslut. Om du inte vill hålla dig till ExpressVPN kan du kontrollera bästa VPN: er för UAE.

ExpressVPN

ExpressVPN-knapp

ExpressVPN kommer säkert att hjälpa dig när du reser till Förenade Arabemiraten. Det har servrar i över 94 länder runt världen. ExpressVPN har användare baserade i länder där det finns mycket hög censur som Förenade Arabemiraten ett antal stealth-servrar att de kan ansluta sig till och täcka dig själv. Tjänsten möjliggör också upp till 5 samtidiga anslutningar med ett enda konto.

 • 148 serverplatser
 • en noll loggpolicy
 • en gratis smart DNS
 • AES med 256-bitars nyckelskryptering
 • en dödsbrytare för säkerhet.
 • Företaget erbjuder obegränsad bandbredd.
 • tillgänglighet av support 24/7 livechatt
 • en 30-dagars återbetalningspolicy

NordVPN

NordVPN Review

NordVPN är ett VPN värt att prenumerera på. Det erbjuder mer än 4000+ servrar över hela världen, vilket gör det lättare för internetanvändare att slå begränsningar och gå igenom hundratals kanaler. Med dessa VPN-leverantörer kan du också dra nytta av dess Smart DNS-tjänst.

Om du bryr dig om din säkerhet och integritet såväl som din streaming, skulle NordVPN vara perfekt för dig. Detta är den perfekta metoden för dig. Här är mer:

 • 4900+ servrar i 62 olika länder
 • no-log policy
 • starka krypteringsalgoritmer
 • en dubbel VPN-funktion
 • en dödsbrytare
 • sex samtidiga anslutningar
 • 24/7 prisbelönt stöd

BulletVPN

BulletVPN Review

BulletVPN är ny men mäktig. Det har ett problem och det är antalet servrar. Men vad det saknar i servernumret, det kompenserar det med tjänster och fördelar. Denna VPN-leverantör fokuserar mer på säkerhet och värnar om användarnas integritet.

Leverantörens ansökan är enkel, polerad och lätt att använda. Du behöver inte vara ett tekniskt geni för att använda det. Här är andra funktioner du kommer att få när du prenumererar:

 • 52 servrar i 30 länder
 • håller inga loggar
 • en gratis smart DNS
 • en kill Switch
 • Obegränsad bandbredd
 • Tre samtidiga enheter
 • 30-dagars pengarna tillbaka
  Cómo ver la transmisión en vivo de la Champions League 2023/2023

SurfShark

SurfShark VPN Review

SurfShark VPN Review

SurfShark är en av de bästa VPN: erna att använda i Förenade Arabemiraten på grund av dess enastående funktioner. Att vara ny bör inte hålla dig borta från detta VPN eftersom det har mer än 800 servrar i 50 länder. Deras ansökan är mycket användarvänlig, särskilt för de som inte vet hur de är tekniska.

Det bästa med denna leverantör är att den erbjuder obegränsade samtidiga anslutningar. Detta innebär att du kan dela ditt konto med alla du bryr dig om så att de kan dra nytta av en stabil VPN-anslutning. Det är inte allt; det finns mer:

 • 800+ servrar
 • 24/7 livechatsupport
 • säkerhetsprotokoll på hög nivå
 • följer en strikt policy för icke-loggar
 • 30-dagars pengarna tillbaka policy
 • tillgängligheten till en kill switch
 • accepterar Cryptocurrency-betalningar

Ska du använda gratis VPN för att komma åt WhatsApp-samtal i Förenade Arabemiraten?

Svaret är nej. Gratis VPN är nästan motsatsen till vad en VPN handlar om. Premium som bryr sig om användarnas integritet och erbjuder dem alla funktioner de behöver för att säkra den. Gratis däremot, tenderar att sälja dina uppgifter till systerföretag att tjäna lite på det.

Du kommer att märka att du bombarderas med oönskade annonser och omdirigeringslänkar. Gissa vad? Det är så de tjänar pengar … på din personliga information. Så var försiktig med vad du bestämmer dig för, särskilt i ett land som har strikta övervakningsvanor som Förenade Arabemiraten. Följ det här om du vill veta mer bästa gratis VPN-recension.

WhatsApp-samtal förbjudet i Förenade Arabemiraten – slutliga tankar

Om du inte har tillgång till Skype kan du missa möten, videosamtal etc. Whatsapp är å andra sidan en utmärkt app för att kommunicera med dina vänner och släktingar hemma. I båda fallen är båda VoIP-tjänsterna blockerade i UAE.

Jag vill kunna ringa videosamtal, än mindre enkla röstsamtal när jag är i Förenade Arabemiraten, varför jag kommer att registrera mig för ett VPN. Och du då? Dela dina tankar om detta i kommentarerna; Jag skulle gärna höra från dig.

relaterade inlägg

 • 9 skäl till varför du behöver dölja din IP-adress

  9 skäl till varför du behöver dölja din IP-adress

  Inga kommentarer | 28 augusti 2023

 • Hur man tittar på EHF Euro Handball 2023 Championship Live Online

  Hur man tittar på EHF Euro Handball 2023 Championship Live Online

  Inga kommentarer | 6 januari 2023

 • Hur man får en argentinsk IP utomlands

  Hur man får argentinska IP-adress utomlands

  Inga kommentarer | 3 jul 2023

 • Se American Horror Story Stream säsong VPN / DNS Proxies

  Titta på American Horror Story Stream AHS säsong 6 VPN / DNS Proxies

  Inga kommentarer | 15 september 2016

Om författaren

karl

Strömmande prylar geek. Intresserad av varje liten sak som finns att veta om att kringgå regionala begränsningar. En ivrig troende på rätten att skydda integritet online. Charles har också granskat många VPN-tjänsteleverantörer och vet hur man kan skilja de goda äpplen från de dåliga.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me