Hur man döljer IP-adress på iPhone

Hur man döljer IP-adress på iPhone? Vill du vara anonym på nätet? Vill du skydda din onlineidentitet? Är du orolig för att snoopare från tredje part spionerar på dina internetaktiviteter? Då måste du dölja din IP. På grund av det faktum att din IP-adress direkt korrelerar med din plats, döljer det blir det nödvändigt för att bibehålla din online identitet och integritet. Särskilt med den vetskapen att leverantörer av internettjänster och myndigheter övervakar vad vi gör online. De bestämmer också vad vi får åtkomst baserat på IP-adresserna tilldelade oss. Och i många fall kan plats vara ett problem. Det är en av de många anledningarna till att användare vill dölja sina IP-adresser på sina enheter. Så om du äger en iPhone och vill dölja din IP, kan du läsa om för att lära dig hur.

Hur man döljer IP-adress på iPhone

Hur man döljer IP-adress på iPhone

Dölj din IP-adress på iPhone med en VPN

Varje webbplats du besöker eller arkiverar du laddar ned görs med kunskap om din internetleverantör. Du lämnar efter dig spår av din personliga information för internetleverantörer och tredje parter att spåra och samla in. Din integritet och online-säkerhet står på spel när du surfar på nätet, desto större anledning att få ett VPN. För att dölja din IP-adress på iPhone måste du kryptera din onlinetrafik, och det görs enkelt med en VPN. Varje dator har en IP-adress, som regeringar, webbplatser och internetleverantörer använder för att spåra din onlineaktivitet. Så inte coolt! För att anonymisera din onlineidentitet måste du installera ett VPN. Ett virtuellt privat nätverk krypterar din Internet-trafik genom att använda militära tuffa krypteringsmetoder så att ingen kan få sina händer på den. Så här gör du enkelt dölj IP-adressen på din iPhone med hjälp av VPN:

  1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör som erbjuder sina användare VPN-appar för iPhone-enheter.
  2. Ladda ner och installera din VPN-app på din iPhone.
  3. Starta applikationen och logga in.
  4. Välj en av VPN-servrarna och anslut till den.
  5. Kontrollera din IP-adress via en webbplats som WhatIsMyIP.network för att se till att en ändring har gjorts.
  6. Du har officiellt gömt din IP-adress från Internetleverantörer och tredje parter.
  Hur du strömmar från Android till AirPlay

En VPN som gör din verkliga plats ospårbar är ExpressVPN. Det blir inte bättre än ExpressVPN. Denna tjänsteleverantör kommer att maskera din IP så snart du ansluter till en av dess många servrar över hela världen. Det finns andra tjänsteleverantörer som kan dölja din IP-adress på iPhone, och de presenteras i tabellen nedan. Om du vill dölja din IP-adress på din iPhone / iPad, och du letar efter en bra tjänsteleverantör som hjälper dig, läs vår artikel om bästa VPN för iOS.

Varför dölja IP-adress på iPhone?

Oavsett om du är en iPhone- eller Android-användare, dölja din IP är något du så småningom måste göra. När du döljer din IP på din iPhone eller någon av dina enheter, blir säkerhet en mindre sak att oroa dig för. Du har rätt att surfa på nätet utan att besätta vem som tittar på och vilken information som spelas in. Även om huvudskälet till att dölja IP-adressen beror på säkerhetsrelaterade skäl, har Internetanvändare funnit andra fördelar för en förändring av IP. Ta en titt:

  • Förvara säker konfidentiell information på dina iOS-enheter: Genom att använda VPN kan du lägga till ett extra lager av säkerhet och kryptering till din iPhone.
  • Bläddra anonymt på webben: Ingen kommer att kunna spåra dina onlineaktiviteter medan du surfar på webben på din iPhone.
  • Åtgärda alla Internet-åtkomstblock genom att praktiskt taget ändra plats: Länder som Kina, Förenade Arabemiraten, Saudiarabien och Ryssland sätter begränsningar på vilka webbplatser som kan och inte kan nås. Säg adjö till censur på nätet med VPN.
  • Få åtkomst till geobegränsade webbplatser och innehåll: Du kan använda en VPN för att avblockera och titta på geoblockerade appar som American Netflix, Hulu, BBC iPlayer och Amazon Prime Video på din iPhone. Om du letar efter ett sätt att ändra din App Store-region, se den här guiden.
  La mejor VPN para Google Play Movies

Dölj din IP-adress på iPhone

Även om du inte har något att dölja kan du aldrig vara för säker. Du kan bli utsatt för datastöld, identitetsbedrägeri och skadliga attacker. Du kan bli inramad för någon annans cyberbrott, varför du bör vidta alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att undvika att bli involverade i sådana problem. Vad Internetanvändare får besöka, se eller göra online beror på deras IP-var de finns. Så varför ge inkräktare makt att undersöka din trafik och personlig information när du har ett VPN som kan förhindra att det händer? Det är tillräckligt att säga att dölja IP-adress på iPhone är det bästa användarna kan göra för deras integritet och säkerhet. Håller du inte med? Android-användare som vill dölja sina IP-adresser på sina smartphones läser detta artikel.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me