Hur man tittar på Rakuten TV var som helst

Rakuten TV grundare och VD Jacinto Roca syftar till att utmana sådana som Netflix och Amazon genom att förbättra deras onlineunderhållningstjänst och landa en affär med FC Barcelona klubb. Med mer än 7 miljoner användare, Rakuten letar efter global exponering, som de nu finns i 42 olika länder och Japan. Men vad med resten? Hur kan 153 regioner som inte stöds komma ikapp den nya Matchdag dokumentarserie? Svaret ligger i den här guiden. Så här kan du titta på Rakuten var som helst i världen.

ow se Rakuten TV var som helst

Rakuten – En semi-global kanal

FCB-sponsring ger kanalen den varumärkesmedvetenhet de letar efter. Rakuten är en enastående kanal som vill konkurrera Netflix och Amazon Prime Video när det gäller global räckvidd.

Hittills gör det ett bra jobb genom att utvidga sina tjänster till flera länder, särskilt 42 av dem. Du hittar tjänsten tillgänglig i Spanien, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Finland, Österrike, Irland, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Portugal och Schweiz, Japan, och mer.

Rakuten TV erbjuder de senaste Hollywood-storskärmarna, de mest populära TV-serierna och de bästa filmerna från oberoende filmskapare. Men om du befinner dig utanför de regioner som nämns ovan kommer din åtkomst att vara omedelbart avslutas.

Precis som alla streamingtjänster kommer Rakuten TV att leta upp din IP-adress och ange din plats. När det räknas ut i ett område som inte stöds, detta felmeddelande kommer att dyka upp:

“Vi är djupt ledsna, men Rakuten tv finns inte i ditt land.”Rakuten TV

Guidens titel är ganska tydlig. Du kan titta på Rakuten utanför dessa länder, men det är inte tillämpligt utan lite extra hjälp. Gå över till nästa del och lära dig hur du kan få Rakuten TV var som helst.

Rakuten TV – En helt global strömningstjänst

Just nu är Rakuten TV tillgänglig i Japan, Storbritannien och en mängd europeiska länder. För att få tillgång till Rakutens tjänster utanför dessa länder måste du dölja din verkliga plats med en Virtuellt privat nätverk.

Detta betyder att din IP-adress måste signalera platsen för ett av de länder som nämns ovan. Om du till exempel vill ha en smak av den japanska versionen av Rakuten, måste du registrera dig för ett VPN. Varför? För om du inte har en japansk IP-adress kommer du inte att kunna få tillgång till exklusivt innehåll.

Men det är som en fjärdedel av vad en VPN kan. Du kan också dra nytta av följande:

 • Förbättrad Internet-säkerhet: När du ansluter till nätverket via ett VPN är dina data säkrade och krypterade. Detta skyddar din surfinformation från hackare och skadliga attacker. Med ett VPN kan du ändra din TV-region för att få åtkomst till den TV som erbjuds i det området.
 • Bättre prestanda: Nätverkets bandbredd och effektivitet ökas generellt vid installation av ett VPN.
 • Åtkomstbegränsat innehåll: Med ett VPN har du makt att kringgå alla geo-begränsade webbplatser i alla länder oavsett din nuvarande plats.
 • Säker fildelning: Med ett VPN kan du dela stora filer säkert med en VPN-anslutning.
 • Sparande: Med en VPN kan du enkelt ansluta till en server på den plats där varan du vill köpa är till ett lägre pris.

Stegen – Rakuten var som helst

Innan jag visar dig hur du avmarkerar kanalen bör du veta att inte alla VPN-leverantörer kan få jobbet gjort, särskilt de som erbjuder sina tjänster gratis. Ta en titt på hur Rakuten TV blockerar icke-trovärdiga VPN från att komma åt dess innehåll.

“Hoppsan! Det har uppstått ett fel! Du kan inte komma åt Rakuten TV via anonym VPN / Proxy. ”
Rakuten VPN Block

De har inte bara tillgång till kanalen, utan dessa leverantörer är opålitliga och kan orsaka intrång i sekretess när de säljer dina uppgifter till systerföretag. Så med det ur vägen, så här använder du ett VPN för att avblockera Rakuten TV:

 1. Bli Medlem med en VPN-leverantör. ExpressVPN rekommenderas starkt.
 2. Ladda ner och installera VPN-app på den enhet du vill använda.
 3. Starta applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Anslut till en Japansk VPN-server för att få en japansk IP-adress. Du kan också välja en server i ett land där Rakuten TV är tillgänglig.
 5. Besök Rakutens webbplats.
 6. Njut av att titta på Rakuten TV utanför Japan.

Med ExpressVPN, Du kan komma åt hela Internet utan begränsningar. ExpressVPN garanterar att kringgå geo-restriktioner av alla slag samtidigt som de högsta säkerhetsnivåerna bibehålls. Se till att se andra VPN-tjänsteleverantörer i tabellen nedan.

Rakuten TV – kompatibla enheter

Rakuten TV har inte bara en global räckvidd, utan också stöder ett brett utbud av strömningsenheter. Detta är en viktig del om du är intresserad av kanalen. Vilket nyttan är att blockera det om du inte har möjlighet att strömma det, eller hur? Kontrollera därför listan nedan och se om din plattform stöds:

 • Xbox ett
 • Android TV
 • Smarta TV-apparater
 • Windows PC
 • Mac OS
 • Chromecast
 • Roku
 • Android
 • iOS

Vad finns på Rakuten TV?

Du får nu vad en VPN är och gör. Det tillåter inte bara användare att säkert komma åt ett privat nätverk och dela data via offentliga nätverk, det hjälper dig också åtkomst till tjänster och webbplatser från en helt annan plats. Men huvudfrågan är, vad gör Rakuten värd allt detta problem för att komma utomlands? Svaret ligger i innehåll det ger.

Du ser, Netflix och Amazon är inte de enda globala kanalerna som ger originalinnehåll, Rakuten har också gått med i strömmande krig. Vill du ha bevis? Här är ett par titlar för att komma igång:

 • Matchdag
 • Orkan
 • Game of Thrones
 • Ballers
 • Deuce
 • Westworld
 • Vampyr dagböckerna
 • American Horror Story
 • Skilja
 • Glädje
 • Ny tjej
 • Pil
 • Mod
 • VICEPRESIDENT
 • scrubs
 • Vänner

Om du märkte listan ovan, kommer du att upptäcka att det mesta av innehållet kommer från premiumkanal, HBO. Det är något som Netflix gillar. För att inte tala om titlarna ur CW‘S bibliotek också. Så, baserat på vad du ser, kan du säga att Rakuten är en heck av en streamingtjänst som kommer att få ännu mer popularitet när tiden går.

Rakutens knapp

Innan jag kommer till det måste jag visa dig hur mycket Rakuten är fast besluten att konkurrera med Netflix på marknaden. Kanalen genomför ett dramatiskt tillväxtsteg och blir mer framträdande på alla enheter Smarta TV-tillverkare i Europa. På vilket sätt? Skaffa en smart-tv och titta på fjärrkontrollen. Om Netflix knapp är tillgänglig, så kommer det att vara Rakuten s. Här är en bild av både Philips och Samsung Smart TV-fjärrkontroller.Rakuten-knapp

Båda dessa fjärrkontroller har en Rakuten-knapp, som är ett steg framåt mot att bli en stor konkurrent på streaming scenen.

Rakutens matchdag

Rakutens affär med Barcelona FC ger oss en dokumentär som ingen annan. Den nya serien kommer att titta på Barcelona som aldrig sett förut och tittarna får se den episka docu-serien live på 29 november 2023.

Tack vare Rakuten får klubbens fans se exklusivt innehåll och bilder från Ernesto Vaverdes vardag och deras favoritspelare Leo Messi, Gerard Piqué, Marc-André ter Stegen och Luis Suárez. 

Showen är kort, den kommer bara att köras efter åtta avsnitt. Men det bästa med det är att ett avsnitt kommer att vara 45 minuter, vilket är tillräckligt för att ge dig din fotbollsdosering. Showen kommer att fokusera på åtta nycklar spel under säsongen 2023/19 och du kan få det via Rakutens gratis annonsstödda tjänst.

Din berättare kommer att vara det John Malkovich och Barça Studios kommer att ta på sig produktionen. Så gör er redo, eftersom den här serien kommer att påverka säkert.

Alla fyras upp och kan inte vänta på dokumentären. Jag är ledsen, men den här trailern är allt jag kan ge dig för tillfället.

Se Rakuten utanför Japan

Rakuten, e-handelsgiganten har nyligen omklassificerat sin video-on-demand-tjänster, som finns i många europeiska länder och Japan. Men det är det, du kommer inte att kunna komma åt det någon annanstans. Men en VPN skulle tillåta dig att uppleva vad Rakuten har i butik var du än är. Ta mitt ord för det, registrera dig för ett VPN, och få Rakuten var som helst. Om du har fler frågor, vänligen släpp dem i kommentarerna nedan.